• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem

40 mı :KK57:

Ben olsam kocama söylerdim 40 yaşındaki adamla ne işi var bu kızın.
Çocuk yaşta değil ki abisine ne oluyor söyleyince.
Herkesin bi birey olduğunu kabul edip kimseninin hayatına burnumuzu sokmasak dünya acayip güzel olur bi düşünün siz de bunu :)))

Herkesin bi birey olduğunu kabul edip kimseninin hayatına burnumuzu sokmasak dünya acayip güzel olur bi düşünün siz de bunu :)))

Kardeşimin 15 yaş büyük biriyle birlikteliği olsa bilmek isterdim.

Yaş farkı olmasa tabii kimsenin karışmaya hakkı yok.

Kardeşimin 15 yaş büyük biriyle birlikteliği olsa bilmek isterdim.

Yaş farkı olmasa tabii kimsenin karışmaya hakkı yok.
Annesi biliyormuş o da zamanı gelince öğrenir.Hepimiz abiyle ablanım bu durumu duyunca farklı tepkiler vereceğini bilecek yaştayız.Konu sahibi bu şekilde ortalığı karıştırmamalı yani,ona düşmez
25 yaşında bi kıza kimsenin karışmaya hakkı yok aslında da işte canımız toplumumuz sağolsun

40 mı :KK57:

Ben olsam kocama söylerdim 40 yaşındaki adamla ne işi var bu kızın.
Haklısınız bence de çok fazla yaş farkı.Bi de kendisi çok ufak gösterir ama malesef karışmaya hakkım olmadığı için susuyorum çünkü kv biliyor bu durumu.Geçen gün sosyal medya hesabına fotoğraf koymuştu görümcem.Fotoda erkek arkadaşının kızkardeşi vardı kayınvalidemlerinin evinden foto koymuş herhalde tanışmışlar.Ancak kayınpederimin ve eşimin haberi yok tabi onlar işteyken çağırmışlar eve işte hepsini görüyorum ama ben kötü olucam diye görmemezliğe gelmek zorundayım :(

Annesi biliyormuş o da zamanı gelince öğrenir.Hepimiz abiyle ablanım bu durumu duyunca farklı tepkiler vereceğini bilecek yaştayız.Konu sahibi bu şekilde ortalığı karıştırmamalı yani,ona düşmez
25 yaşında bi kıza kimsenin karışmaya hakkı yok aslında da işte canımız toplumumuz sağolsun

O sizin düşünceniz ben karışma hakkını buluyorum.

Haklısınız bence de çok fazla yaş farkı.Bi de kendisi çok ufak gösterir ama malesef karışmaya hakkım olmadığı için susuyorum çünkü kv biliyor bu durumu.Geçen gün sosyal medya hesabına fotoğraf koymuştu görümcem.Fotoda erkek arkadaşının kızkardeşi vardı kayınvalidemlerinin evinden foto koymuş herhalde tanışmışlar.Ancak kayınpederimin ve eşimin haberi yok tabi onlar işteyken çağırmışlar eve işte hepsini görüyorum ama ben kötü olucam diye görmemezliğe gelmek zorundayım :KK43:

Yazık edicek kendine...

Neyse herkes ektiğini biçer.

Bildiğimi ima ederdim. :)
Sevgili konusu açılınca ay bizim filancada kendisinden 15 yaş büyük adamla çıkıyor falan der arkasından bir iki sağlam laf getirirdim. :)

Zaten haklısınız söylemeyi düşünmüyorum eşime. Eşimde asla bağırcak biri değil aslında ama söylenir ve onaylamaz ilk zamanlar sonra alışır mecburen, söylemesi gereken kişi ben olmadığım için söylemem ,hayatına karışmam.Keşke o da bahsedip durmasa bu konulardan :)

Zaten haklısınız söylemeyi düşünmüyorum eşime. Eşimde asla bağırcak biri değil aslında ama söylenir ve onaylamaz ilk zamanlar sonra alışır mecburen, söylemesi gereken kişi ben olmadığım için söylemem ,hayatına karışmam.Keşke o da bahsedip durmasa bu konulardan :)
Arada laf çartırın ama bildiğinizi söylemeyin bence.Acaba biliyor mu acaba abime söyledi mi diye debelensin dursun :KK48:

Yaş farkını önemseyen biriyim. Kardeşimle konuşur onu ikna ederdim ilişkisini bitirmek için neden bu kadar tuhaf geldi anlamadım.
Ben de önemserim elbette.Ama 25 yaşında bi kadın hadi 18 19 olsa anlayabilirim sizi ama 25 kendi kararlarını almak için yeterli bi yaş.

Bi de ben hic görmedim bu tür konularda abla abi sözü dinleyen.Pek faydası olur gibi gelmiyor bana.Yani fikir bildirilir tabi ama sevgilisinden ayırmak için konuşmak falan fazla bence.

Bu da benim düşüncem nacizane tabi :))

Yaş farkını önemseyen biriyim. Kardeşimle konuşur onu ikna ederdim ilişkisini bitirmek için neden bu kadar tuhaf geldi anlamadım.
Yaş farkı konusunda ben de hep çok takıntılıyımdır hatta eşimle aynı yaştayız hiç kendimden büyük sevgilim de olmadı bi yandan böyle düşünüyorum bi yandan bu kadar katı düşünmemeliyim ilerde çocuğum olursa başına gelirse naparım diye.Ama görümcem konusunda ne kadar kırgın olsam da daha uygun biriyle olsun isterdim de malesef karışamıyorum işte .tek çocuk olmamdan kaynaklı kardeşler birbirine ne derece karışmalı diye empati de kuramıyorum

Ben olsam hiç karışmazdım. İma ederseniz size de anlatmak zorunda kalır. Bu seferde 15 yaş büyük biriyle bir birliktelik yasadıgını eşinizden saklıyor durumuna düşüceksiniz. Açığa çıktığında eşiniz sizi suçlayabilir neden söylemedin diye. Uzak durmak en iyisi. Sorumluluk annesinde. Bırakın istediğini yapsın.

Bildiğimi ima ederdim. :)
Sevgili konusu açılınca ay bizim filancada kendisinden 15 yaş büyük adamla çıkıyor falan der arkasından bir iki sağlam laf getirirdim. :)
Onu geçen gün eşim farkında olmadan yaptı ahah görümcemin yanında dedi ki işte biri 10 yaş büyük birine abi demiyomuş hitap ederken onu eleştirdi görümcemde eleştirdği kişiyi savundu hemen tabi :D

Iyiymis. Sizin yerinizde olsam bir daha boyle bir sey soylediginde gulumseyerek ona dogru egilir. Sevgilin oldugunu uzun suredir biliyorum. Kim oldugunu da biliyorum. Diyorum ki sen beni artik saf yerine koymaya calismayi biraksan. Bende saf ayagina yatmayi biraksam. Ben yine hic bisey bilmiyormus gibi davransam. Basta komikti ama tadi kacti artik diyip gulumserdim.

bence hiç dahil olmayın.bilmiyomuş gibi davranın.yarın öbür gün eşiniz öğrenir neden benden sakladın diye aranızda tatsızlık çıkar,yada söylerssin eşine bu seferde görümcen neden abime söyledin aramız bozuldu der yani iki ucu b..lu değnek.eninde sonunda siz kabahatli çıkarsınız.he deyin geçin kafanız rahat olur.

Back
X