Kiskanclik yaptigimin farkindayim annem de bana cok takintili oldugumu soyluyor ama icimden geliyor engel olamiyorum.hayirli olsun diye mesaj atmamin sebebi de bu durumu bildigimi bilmesini istememden kaynaklaniyor
Selam kızlar
size bir derdimi anlatmak istiyorum.ben 2 yıllık evliyim vev eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.görümcemin de 6 yaşında bir oğlu var ve onlar da ikinci bebeği düşünüyorlarmış bunu ben kendi annemden duydum ona da kayınvalidem söylemiş bebek düşünüyorlar diye ve görümceme internet üzerşnden yazdım hayırlı olsun bebek düşünüyormussunuz diye o da evet düşnüyoruz demiş.kendisiyle pek iletişimim yok hiç başbaşa oturup sohbet etmişliğimiz vs. Yok .nedense bu haberi aldığımdan beri ondan iyice tiksiniyorum bunun adı kıskançlık olabilir çünkü kayınvalidem benim bebeğime bakmamda yardımcı olur diye düşünüyordum şimdi görümce faktörü var artık ve onunla aynı anda hamile olma fikri beni çıldırtıyor çünkü ben hep özel olmayı hayal ediyordum.hatalı olabilirim düşüncemde ama bu sadece bir konu geçmişten gelen bir dolu şey var onu sevmeme sebebim olarak...paylaşmak istedim kızlar bana akıl verin nolur...((
Bu arada o da annesine guvenip cocuk yapiyor annem bakar dusuncesiyle ama kardesi de bebek ister mi annesi kardesinin bebegine bakabilir dusuncesi yok o da bencilce hareket ediyor kendimi savunmuyorum hastalikli bi dusunce oldugunun da farkindayim kiskanclik sonucta bu ama hamile kadin ozel olmak ister ilgi gormek ister bu ilgi onun uzerinde olacak kayinvalidem hep kendi kizini dusunecek.gerci ortada fol yok yumurta yok hamile kalip kalamiycagim bile belli deil ama durum bu akil almak istedim sadece
bende arkadaşlarımı ve eltimi içten içe kıskanırdım benden 3 yıl önce evlenmişti.. aileye ilk torunu ben vermek istiyodum o tedavilerle hamile kaldı ben tedavilerle kalamadım.. üstüne üstelik çocuğunu doğurdu ve yine hamile kaldı bende yine tık yoktu..arkadaşlarımda tıkır tıkır hamile kaldı ben giderek stres yapıyodum..içten içe ölüyordum o duyguyu bende hissedeyim diyee ama hatamı anlamıştım,kalbimi temiz tuttum tövbe ettim ,böyle düşündüğüm için kendimden tiksindim..sonra Allah banada nasip etti ama 3 aylıkken kalbi durdu... cahilce düşüncelerimin bana faydası olmadı sizede olmaz Allah beni böyle sınadı..eltim şimdi 2. bebeğini kucağına alacak ve ben heyecandan ölüyorum..ilk bebeğinide 2 gün göremesem özlüyorum çok seviyorum ve dua ediyorum bu bebeğinide sağ salim eline alsın diyee.. arkadaşlarım adınada çok mutluyum bu bir yarış değil ki Allahtan her zaman hayırlısını istemek lazımKiskanclik yaptigimin farkindayim annem de bana cok takintili oldugumu soyluyor ama icimden geliyor engel olamiyorum.hayirli olsun diye mesaj atmamin sebebi de bu durumu bildigimi bilmesini istememden kaynaklaniyor
Tiksinmek cok agir bir kelime. Kiskancliginiz sizin hayatiniza mâl olabilir.
Bu arada o da annesine guvenip cocuk yapiyor annem bakar dusuncesiyle ama kardesi de bebek ister mi annesi kardesinin bebegine bakabilir dusuncesi yok o da bencilce hareket ediyor kendimi savunmuyorum hastalikli bi dusunce oldugunun da farkindayim kiskanclik sonucta bu ama hamile kadin ozel olmak ister ilgi gormek ister bu ilgi onun uzerinde olacak kayinvalidem hep kendi kizini dusunecek.gerci ortada fol yok yumurta yok hamile kalip kalamiycagim bile belli deil ama durum bu akil almak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?