gelinimizin kardeşi ile aynı ay hamile kalmışız,bizden bir kaç ay sonrada gelinimiz hamile kaldı.biz çok mutlu olduk.gelinimizin annesi,kardeşinle görümceni mi kıskandın, dedi kızına.ağzım bir karış bakmıştım.bir insan kızına nasıl bunu söyler diye.demekki böyle insanlar var.şu anda oğlumla yeğenim çok iyi anlaşırlar.
kimse kimsenin ne zaman hamile kalıp doğuracağına karışamaz.sen istersin ama hamile kalamazsın.başkası istemez hamile kalır.bunlar biraz da nasip meselesi.
ablacım ben anlamıyorum böyle insanları..ilk hamile olduğumu öğrenince aklıma bebeğini kaybeden diğer eltim geldi nasıl söyliycem ona dedim ve gerçekten bunun için üzüldüm,ağladım..acaba yanlış anlar mı dedim..sonra o beni aradı,seni rüyamda gördüm bir sıkıntın mı var diye..anlattım ve inan çok sevindi..
işte böyle güzel insanlar da var ve arayıp sorar,benimle üzülür benimle sevinir..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi..Amin..
ablacım ben anlamıyorum böyle insanları..ilk hamile olduğumu öğrenince aklıma bebeğini kaybeden diğer eltim geldi nasıl söyliycem ona dedim ve gerçekten bunun için üzüldüm,ağladım..acaba yanlış anlar mı dedim..sonra o beni aradı,seni rüyamda gördüm bir sıkıntın mı var diye..anlattım ve inan çok sevindi..
işte böyle güzel insanlar da var ve arayıp sorar,benimle üzülür benimle sevinir..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi..Amin..
bence çok kıskançsınız bu kıskançlıktanda öte bişey......Selam kızlar
size bir derdimi anlatmak istiyorum.ben 2 yıllık evliyim vev eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.görümcemin de 6 yaşında bir oğlu var ve onlar da ikinci bebeği düşünüyorlarmış bunu ben kendi annemden duydum ona da kayınvalidem söylemiş bebek düşünüyorlar diye ve görümceme internet üzerşnden yazdım hayırlı olsun bebek düşünüyormussunuz diye o da evet düşnüyoruz demiş.kendisiyle pek iletişimim yok hiç başbaşa oturup sohbet etmişliğimiz vs. Yok .nedense bu haberi aldığımdan beri ondan iyice tiksiniyorum bunun adı kıskançlık olabilir çünkü kayınvalidem benim bebeğime bakmamda yardımcı olur diye düşünüyordum şimdi görümce faktörü var artık ve onunla aynı anda hamile olma fikri beni çıldırtıyor çünkü ben hep özel olmayı hayal ediyordum.hatalı olabilirim düşüncemde ama bu sadece bir konu geçmişten gelen bir dolu şey var onu sevmeme sebebim olarak...paylaşmak istedim kızlar bana akıl verin nolur...((
Kiskanclik yaptigimin farkindayim annem de bana cok takintili oldugumu soyluyor ama icimden geliyor engel olamiyorum.hayirli olsun diye mesaj atmamin sebebi de bu durumu bildigimi bilmesini istememden kaynaklaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?