Görümceme ayıpmı ettim ?

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
35
Kocaeli
Kızlar gerçekten çok üzüldüm .
Dün eşim bana fotoğraf makinesi aldı .
Profesyonel olanlardan .
Ama alma sebebide çocuğumuz olmuyor diye üzülmem ve beni teselli etmek istemesiydi.
En büyük hayalim bir pro makinem olup bebeğimin fotolarını çekmekti.
Ve çocuk fotoğrafçılığı yapmaktı.
Neyse dün bu hayalim gerçekleşti gittik siparişi verdik geldik .
3 gün sonra teslim alacağım.
Eve geldiğimizde kv ve görümcem vardı tabi beni çok iyi tanırlar aslında biraz fazlaca hareketli ve enerjiğim.
Koşa koşa eve girdim . hihaho benim artık bir makinem var dedim .
ama aslında bunu kötü niyetle değil sevincimi paylaşmak için söyledim .
benim malım zaten onların malıdır.
Neyse görümcem param yok diyenden korkacaksın dedi ama biz bugune kadar allaha şükür kimseye paramız yok demedik .
Ki evlendik ceplerinden 5 krş para çıkarmadık .
Neyse güldüm alınmadım bile . (alınsam tartışma çıkarırım susamam )

neyse onlar gitti eşimle yatağımızda muhabbet ediyorduk .
Mutlumusun dedi evet dedim. Sevindim mutlu olmana dedi.
Teşekkür ettim ama ayıp ettin dedi.
Şok oldum :53:
neye ayıp ettiğimi bile bilmiyordum .
x çocukluğundan beri foto makinesi istiyordu ben evlenince sorumluluk onun üstüne bindi alamadı kendine dedi.
Sen aldın ona söyledin hemen keşke söylemeseydin dedi.
Üzülmüştür dedi.
Onunda hayali dedi.

Aha benim kalbim cız etti. Yaptığım hataya üzüldüm .

Şimdi sonuç olarak öyle br niyetimin olmadığını ve istediği zaman kullanabileceğinimi söylemeliyim görümceme yoksa böylece brakmalımıyım .
Ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim :44:

Yada asıl soru ayıp ettim mi ? :44:

Nerden bilebilirdin ki..?
Sen iyi niyetinle mutluluğunu paylaşmışsın sadece.

seni tanıyor olması lazım görümcenin ne niyetle söylediğini biliyordur tuhaf yani sankii nispet mi yaptın da ayıp etmiş olacaksın :44: hiç bir şey yapma bence canım sadece görümcen varken bu fotoğraf makinesi konusunu açmazsın bir daha olur biter :31::31:

Kızlar gerçekten çok üzüldüm .
Dün eşim bana fotoğraf makinesi aldı .
Profesyonel olanlardan .
Ama alma sebebide çocuğumuz olmuyor diye üzülmem ve beni teselli etmek istemesiydi.
En büyük hayalim bir pro makinem olup bebeğimin fotolarını çekmekti.
Ve çocuk fotoğrafçılığı yapmaktı.
Neyse dün bu hayalim gerçekleşti gittik siparişi verdik geldik .
3 gün sonra teslim alacağım.
Eve geldiğimizde kv ve görümcem vardı tabi beni çok iyi tanırlar aslında biraz fazlaca hareketli ve enerjiğim.
Koşa koşa eve girdim . hihaho benim artık bir makinem var dedim .
ama aslında bunu kötü niyetle değil sevincimi paylaşmak için söyledim .
benim malım zaten onların malıdır.
Neyse görümcem param yok diyenden korkacaksın dedi ama biz bugune kadar allaha şükür kimseye paramız yok demedik .
Ki evlendik ceplerinden 5 krş para çıkarmadık .
Neyse güldüm alınmadım bile . (alınsam tartışma çıkarırım susamam )

neyse onlar gitti eşimle yatağımızda muhabbet ediyorduk .
Mutlumusun dedi evet dedim. Sevindim mutlu olmana dedi.
Teşekkür ettim ama ayıp ettin dedi.
Şok oldum :53:
neye ayıp ettiğimi bile bilmiyordum .
x çocukluğundan beri foto makinesi istiyordu ben evlenince sorumluluk onun üstüne bindi alamadı kendine dedi.
Sen aldın ona söyledin hemen keşke söylemeseydin dedi.
Üzülmüştür dedi.
Onunda hayali dedi.

Aha benim kalbim cız etti. Yaptığım hataya üzüldüm .

Şimdi sonuç olarak öyle br niyetimin olmadığını ve istediği zaman kullanabileceğinimi söylemeliyim görümceme yoksa böylece brakmalımıyım .
Ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim :44:

Yada asıl soru ayıp ettim mi ? :44:

Sen nerden bilicen X in hayalini :) Ben de senin yerinde olsaydım öyle davranırdım. Eğer samimiyetiniz iyiyse gidip senin gönlünü kırmak istemedim dersin olur biter. Ben olsam makinamı vermezdim :)

hiç de ayıp edecek birşey söylememişsin. asıl ayıbı o yapmış. sen onun hayalini nerden bileceksin. o an ki sevincini paylaşmışsın. görümcen biraz haset galiba:44:

Son düzenleme:
canım sen görümcenin fot makinesi istediğini nereden bileceksin ki? bence gayet samimi bir şekilde sevincini paylaşmışsın keşke bende senin gibi olabilsem... bence üzme kendini bunun için inşallah bebişinin resimlerini çekersin doya doya Rabbim hayırlı evlat versin

Gerçekten de bilemezmişsin. Eşin uyarabilirmiş seni. Sonuçta mutluluğunu bölecek şekilde ayıp ettin demek yerine kendi uyarmadığı içinde hatayı paylaşabilirdi.

kirdiysam kusura abkma de ama fotograf makineni verme
oda alir bi makine evlenince :)

Sen nereden bileceksin ki görümcenin hayalini,sen sadece paylaşmışsın asıl ayıp eden görümcen düşüncelerini içinde tutup hayırlı olsun diyebilirdi.

Ayırca görümcene benim makinem senin makinen deme ben olsam vermezdim elektronik eşyaların verilmesine karşıyım kardeşim geçen sene tablet pc ni bir arkadaşına verdi 2 günlük için tam 2 ay sonra verdi çocuk tabi camı çizilmiş bir şekilde geldi elimize kardeşim bu hali ne diye sorunda sizden aldıgımda böyleydi demiş,hatta kardeşime kızmıştım verirken birşey olmaz demişti ben sen görürsün kesin bir yerinde çizik olur demiştim ama dinlemedi işte artık oda vermiyor bu olaydan sonra.

Görümcenizin makinesinin olmaması sevincinizin kursağınızda bırakılmasını gerektirmezdi.
Bence eşiniz ayıp etmiş birazcık.
Hem mutlu musun deyip arkasından da bunların söylenmesi burkar tabi ki kim olsa.
Hele görümcenizin güle güle kullan diyeceğine söylediği cümle çirkin.
Bence kişisel eşyalarınızı en yakınınızla bile olsa paylaşmayın.

Çok haklısınız aslında paylaşmakta istemiyorum ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine gerçekten .
Kıyamıyorum :44:
Görümcemin ünide fotoğrafçılık kulübüne gittiğini biliyorum .
Fakat isteseydi gerçekten bugüne kadar alırdı diye düşünüyorum .
Ve en büyük hayalide olsa onun hayali diye biz gerçekleştirmemeliyiz diye bir durum olmamalı bence :44:

hiç ayip etmedin,o ayip etti aslinda,kiskançlik iyi bir duygu degil,ve sana karşi gercekten iyi niyetliyse seninle beraber bu sevinci yaşamaliydi,bu yuzden bence ona hiç bişey deme,çünku senin hiç bir suçun yok

Bence eşin seni uyarmalıydı kardeşimin böyle bir isteği var, ama gerçekleştiremedi abartı sevinme öyle söyle geç diyebilirdi yani. Siz makinayı alıp onların evine mi gittiniz, yoksa onlar siz eve gittikten sonra mı geldiler kaynanam görümcen evdelerdi dedin de orasını anlayamadım sizin evdeler miydi siz mi onlara gittiniz. Kendisi alsın artık kendine canımm ama tabi beraber bir yere gidersiniz makinen yanında olur o da çekmek ister verirsin yani ondan bir şey olmaz ama ayrıca verme bence belki bir şey olur.

Ya ben mi çok kötüyüm diye düşünmeye başladım. Bence hem görümcen hem eşin ayıp etmiş. Sen nerden bileceksin ki hayalini? Eminim o böyle heyecanla makine aldım dese sen onun heyecanına ortak olurdun. Param yok diyenden korkacaksın demezdin. Eşin de kardeşine ayıp ettin bu benim eşimin de hayaliydi demezdi. Eğer ortada cidden bir ayıp yoksa birinin banaayıp ettin demesine sinir olurum. Ağır bir laf çünkü. Ay ben cidden kötüyüm sanırım. Eşine görümcene de sinirlendim.

hiç de ayıp edecek birşey söylememişsin. asıl ayıbı o yapmış. sen onun hayalini nerden bileceksin. o an ki sevincini paylaşmışsın. görümcen biraz haset galiba:44:

arkadaşa aynen katılıyorum. kıskanç biri. para konusuna girmiş sataşmaya çalışmış hemen baksana. bence ayıp eden o hayırlı olsun cnm. bir zamanlar benim hayalimdi olmadı ama senin olmasına sevindim demeliydi. şahsen ben öyle derdim.

hiç bir şey söyleme sevincini paylaşan sen ayıp eden o bana göre

Bence eşin seni uyarmalıydı kardeşimin böyle bir isteği var, ama gerçekleştiremedi abartı sevinme öyle söyle geç diyebilirdi yani. Siz makinayı alıp onların evine mi gittiniz, yoksa onlar siz eve gittikten sonra mı geldiler kaynanam görümcen evdelerdi dedin de orasını anlayamadım sizin evdeler miydi siz mi onlara gittiniz. Kendisi alsın artık kendine canımm ama tabi beraber bir yere gidersiniz makinen yanında olur o da çekmek ister verirsin yani ondan bir şey olmaz ama ayrıca verme bence belki bir şey olur.

onlar bizdeydiler. Bizde olmasalar ben hayatta onlara gidip yada arayıp söylemezdim .
Evet vermiyeyim bencede. Ucuz şeyler değil çnkü. Tamiride zor ve pahalı .
:50:

nerden bilicen hayalini...
öylece bırak daha fazla konuşma bence mak. konusunda...

sevincini belli etmen gayet doğal.ayrıca görümcenin hayalini nereden bilecektin.madem böyle bir durum vardı,eşin seni uyarabilirdi.kendini kötü hissetmene gerek yok:34:

Üzülmeyin bence,sonuçta kasti yapmamışsınız.Sevincinizi paylaşmak istemişsiniz ama görümceniz hasetlenmeseydi ve o lafı söylemeseydi keşke.Bebeğinizi de en kısa zamanda kucaklamanız dileğiyle (:

Son düzenleme:
nereden bilebilirdin
eşin uyarsaydı öyleyse
bence hiç bişey deme ama fot. makinesini konusunu da açma bir daha..

Back
X