Görümceme gıcık oluyorum, elimde değil !!

iyi hoş söylüyorsun da ben süekli arayıp rahatsız etmiyorumki.ne münasebet.

bak şimdi arayıp iyi niyetini göstereye çalışıyorsun. ileri de evlilik yolunda ilerlerken. eşya almanıza ev tutmanıza gelinliğine herşeye karışan herşeyde başında giden yol gösteren bir görümcen olsa böyle arayıp sormayla sana karşı merakı ve ciddiyeti azaltıyorsun. seni şimdiden tanımalarına izin verme zaten. ciddi adımlar atılır. gerektiğinde görüşürsün. msn falan boşver bunları.. ileride senin canın sıkılır.

iyi şeyler dşünmeye çalışıyorum.bekleyeceğim,göreceğim artık.nişanlıyım.bakalım evlenince neler olucak.umarım herşey yolunda gider.

iyi şeyler dşünmeye çalışıyorum.bekleyeceğim,göreceğim artık.nişanlıyım.bakalım evlenince neler olucak.umarım herşey yolunda gider.

herkese şirin görün ama kimseryle çok ilgilenip kimseyi poh pohlama yoksa hep senden beklerler...
sen üzülürsün...

mesafeyi koru canım. içli dışlı olma en güzeli ileride sen rahat edersin.

görümce kaynana topiklerini oku bak sen de hak vericeksin.a.s.

Vallaha ben ortada gicik olunacak hic bir sebeb göremedim...

Bana öyle geliyorki sen görümcenden istedigin ilgiyi alakayi göremedigin icin icerledin bir sekilde....olabilirmi?yerimseniben

Sadece sunu söylemek istiyorum güzelim...

Beklentilerin ne kadar az olursa yasadigin hayal kirikligida o kadar kücük olur....

Kimseden fazla birsey bekleme....cünkü ilerde üzülen sen olursun

evet olabilirrr...

oooooo keşke benim görümcem olsaymış seninki...vereyim sana istersen benimkini 1 günlük, o zaman anlarsın kıymetini kadıncağızın:1closedeyes:

kaynana kaynar kazana demişlerr.görümceye ne demişlerrr??kaydirigubbakcemile3
gorumce gormeyım senı omrumce derler ama ben bır gorumce olarak hıc tasvıp etmıyorum bu sozu

daha nısanlıymıssın bence her zaman herkese karsı bır mesafen olsun
bosver ne takıyorsun kafana emın ol en ıyısı bence mesafelı olmak

bende sınır oluyorum gorumceme ama benımkı acık acık benı ve esımı somurmeye kumanda etmeye calıstıgı ıcın
gorusmuyorum yıne dayanamıyor gelıp huzurumuzu bozuyor
ne guzel ıste uzak olsun senden daha ne ıstıyorsun

evet olabilirrr...

Takilma böyle seylere güzelim...kaydirigubbakcemile3

Emin ol ki eger cok ilgili alakali davransa bu seferde görümcemden biktim herseyime karisiyor dersin...

Insanoglu yapi olarak biraz nankördür iste...hepimiz böyleyiz...

Hava sicak olur amannn cok sicak deriz..hava soguk oluncada sicak olmasini isteriz....

Zor olsada elindekinin kiymetini ve degerini bilmek en güzeli...keske yapabilsek

Size bulaşsa
Sürekli rahatsızlık verse,
Evinize müdahale etmeye çalışsa
Gıcık olma sebebinizi anlıycam ama
Sizden uzak duran kadın
Bence kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

benimde büyük görümcem aynı öyle
ameliyat oldu günde 2 kere aradım doğum günlerinde arıyorum
oda dönüp bi kere bile beni aramadı
bende artık onu aramıyorum:icecream:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…