bak şimdi arayıp iyi niyetini göstereye çalışıyorsun. ileri de evlilik yolunda ilerlerken. eşya almanıza ev tutmanıza gelinliğine herşeye karışan herşeyde başında giden yol gösteren bir görümcen olsa böyle arayıp sormayla sana karşı merakı ve ciddiyeti azaltıyorsun. seni şimdiden tanımalarına izin verme zaten. ciddi adımlar atılır. gerektiğinde görüşürsün. msn falan boşver bunları.. ileride senin canın sıkılır.
gorumce gormeyım senı omrumce derler ama ben bır gorumce olarak hıc tasvıp etmıyorum bu sozu
daha nısanlıymıssın bence her zaman herkese karsı bır mesafen olsun
bosver ne takıyorsun kafana emın ol en ıyısı bence mesafelı olmak
bende sınır oluyorum gorumceme ama benımkı acık acık benı ve esımı somurmeye kumanda etmeye calıstıgı ıcın
gorusmuyorum yıne dayanamıyor gelıp huzurumuzu bozuyor
ne guzel ıste uzak olsun senden daha ne ıstıyorsun
[/Barkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde değil gıcık oluyorum görümceme.ama durduk yere değil tabiki.hareketleri sinirime dokunuyo.hiç samimi gelmiyo bana.doğum yaptı kaç kere aradım halini hatırını sordum.arada bir msnde görünce konuştuk falan.ama hep ben arayıp soracak değilim ya. hiç o aramıyo.aman daha önce hayatımda bu insan yoktu niye takıcakmışım kafama diyorum,yine de takılıyo işte sinir şeyy.napayım sizce, nasıl davranayım??
Size bulaşsa
Sürekli rahatsızlık verse,
Evinize müdahale etmeye çalışsa
Gıcık olma sebebinizi anlıycam ama
Sizden uzak duran kadın
Bence kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
[/Barkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde değil gıcık oluyorum görümceme.ama durduk yere değil tabiki.hareketleri sinirime dokunuyo.hiç samimi gelmiyo bana.doğum yaptı kaç kere aradım halini hatırını sordum.arada bir msnde görünce konuştuk falan.ama hep ben arayıp soracak değilim ya. hiç o aramıyo.aman daha önce hayatımda bu insan yoktu niye takıcakmışım kafama diyorum,yine de takılıyo işte sinir şeyy.napayım sizce, nasıl davranayım??
benimde büyük görümcem aynı öyle
ameliyat oldu günde 2 kere aradım doğum günlerinde arıyorum
oda dönüp bi kere bile beni aramadı
bende artık onu aramıyorum:icecream: