görümceme gitmek istemiyorum

canım benim dez avantajım görümcemde adanada oturuyo. kayınvaldemlerle 15 dakika evin arası. bizde eşimin annesigilde kalcaz. başka bir şehirde değil maalesef görümcem

tabiiki onun sizi görmeye gelmesi gerekiyor. ama diğer taraftanda evine davet ederse gitmelisiniz belkide kırgınlıkların bitimine vesile olur. boşver sen iyilik yap denize at.

valla aranız normal olsa, onlar gelsin yada biz gidelim diye bişey yok aslında, ne fark eder yani, ha onlar gelmiş ha siz gitmişsiniz, aranız normal olsa çok mantıksız bence bu hesaplar
ama küs olmanız durumu değiştiriyor, bence eşin görüşmek isterse görüşsün, sen istemiyosan görüşmezsin, gelmezlerse sende gitmezsin madem aradaki mesafeden memnunsun, mesafeyi korucan
kensimi saydırmam lazım, ağırdan satmam lazım diyosun ya, bence bu arayıp sormamakla pek olmaz, yani sana saygıları varsa vardır yoksa yoktur, zorla kendini saydırtamazsın bence, bu yöntemlerde daha kötü terste tepebilir böyle bi ihtimalde var
:hulya:

küslükten öte kırgınlık var. ama ben kimsenin ayağına gitmek istemiyorum. o gelsin görsün beni çok istiyorsa.

küslükten öte kırgınlık var. ama ben kimsenin ayağına gitmek istemiyorum. o gelsin görsün beni çok istiyorsa.

canım bence sen bu olayı kafana takma, gelirse gelsin, gelmezsede sen de gitme ama kafanada takma, işte o zaman dikakt çekersin, bu konuları kafaan taktıkça, onlara benim için önemlisiniz mesajı yolluyosun istemeden, ama takmazsan, umursmazsan, gelmişler gitmişler önemli değil gibi davranırsan, cool olmak denir ya, o zaman dikkat çekersin
zaten gerçektede böyle ol bence, ne diye kafanı yorasın ki
:hulya:

canım sorun benim gitmememden öte eşiminde gitmesini istemiyorum beni bırakıp. ozamanda çok dikkat çekicek. görümcem gelir zaten eminim. ama o gelmeden bizimkinin gitmemesi lazım. eşim giderse beni bırakıp gözümdeki değerini çok düşürür

acikcasi kardesim evlenirde beni esi yüzünden görmeye gelmezse cok üzülürüm tabi kimsenin parasinida istemem o ayri konu

gorumcen gelmeden esin gitmesin bencede.. Sonucta gorumcen hosgeldine gelecek..

Son düzenleme:
eşim istiyorsa giderdim onunla birlikte
ama gittiğim yerdede eşimin hatırı için burdayım mesajını aynen verirdim

benimkiler anlamaz mesajdan falan. aksine bak nasıl ayağıma getirdim derler. bunun olmasını istemiyorum

valla kızlar 1 hafta kalcaz zaten. ilk 3yada 4 gün ay çok sıcak ay tansiyonum düştü diye gezer dururum.kalan 3 güne kadarda heralde görümcem gelir. gelmezsede gitmemize 1 yada 2 gün kala eşimin halasına ,halasının kızına gidicem çok sverim onları.kapıdan uğrarsak uğrarız. lafımıda sokar çkıarım. abini sana el öpmeye getirdim derim.

Bırak hiç düşme seviyesine gülüm ,laf felan sokma hiç eşin de huzursuz olmasın boşu boşuna aranız açılır belki.

ay ne dertliyim ben ya.ya allahaskına benmi abartıyom yoksa gercekten onlarda bir sorunmu var

benimkiler anlamaz mesajdan falan. aksine bak nasıl ayağıma getirdim derler. bunun olmasını istemiyorum

bunu olmasını istemiyorsan seni eşine sorduklarında onu saymadığınız için kırgın size desin seni aradıklarında da aynı burda yazdığın gibi usulunce anlatırsın yok anlamazlarsa ne ala kesersin biter en azından boyle havada kalmaz her seferinde dert olmaz zemuszemus

ay çok mantıklı dediğin. bencede böyle yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…