ayni durumu bende yasiyorum..esim allahtan anlayisli ..banada hak veriyor..hatta ona söyledim..artik istanbula yanliz gidersin benim isim olmaz artik oralarda..oda dedi oraya gitmek isteyen kim...bende istemiyorum artik dedi...birdahaki sefere o yüzden esimin memleketine gideceyiz
kızlar ben yaklaşık birkaç hafta önce eşimin ailesinin bizden sürekli para istemesi konusunda bir konu açmıştım.bu para mevzularından herkes bize tavır almıştı.en kötüsüde büyük görümcem. büyük görümcem derken benle yaşıt.şimdi sorum şu size. biz 1 ay sonra eşimin memlekete gitcez.ben giderken zaten herkese kırgın gidicem.ne ararlar ne sorarlar beni.görümceme gitmek istemiyorum. her ikisinede.yüz vermek istemiyorum. hem sonuçt biz oraya misafirliğe gitmişiz2 yıl sonra.onların bizi görmeye gelmesi gerekmezmi. abisi gelmiş 2 yıl sonra memlekeetten.benmi ayağına gidicem. napmmam lazım. kafam çok karışık. eşime bu durumu nasıl anlatmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum
valla aranız normal olsa, onlar gelsin yada biz gidelim diye bişey yok aslında, ne fark eder yani, ha onlar gelmiş ha siz gitmişsiniz, aranız normal olsa çok mantıksız bence bu hesaplar
ama küs olmanız durumu değiştiriyor, bence eşin görüşmek isterse görüşsün, sen istemiyosan görüşmezsin, gelmezlerse sende gitmezsin madem aradaki mesafeden memnunsun, mesafeyi korucan
kensimi saydırmam lazım, ağırdan satmam lazım diyosun ya, bence bu arayıp sormamakla pek olmaz, yani sana saygıları varsa vardır yoksa yoktur, zorla kendini saydırtamazsın bence, bu yöntemlerde daha kötü terste tepebilir böyle bi ihtimalde var:hulya:
küslükten öte kırgınlık var. ama ben kimsenin ayağına gitmek istemiyorum. o gelsin görsün beni çok istiyorsa.
canım bence sen bu olayı kafana takma, gelirse gelsin, gelmezsede sen de gitme ama kafanada takma, işte o zaman dikakt çekersin, bu konuları kafaan taktıkça, onlara benim için önemlisiniz mesajı yolluyosun istemeden, ama takmazsan, umursmazsan, gelmişler gitmişler önemli değil gibi davranırsan, cool olmak denir ya, o zaman dikkat çekersin
zaten gerçektede böyle ol bence, ne diye kafanı yorasın ki:hulya:
benimkiler anlamaz mesajdan falan. aksine bak nasıl ayağıma getirdim derler. bunun olmasını istemiyorum
bunu olmasını istemiyorsan seni eşine sorduklarında onu saymadığınız için kırgın size desin seni aradıklarında da aynı burda yazdığın gibi usulunce anlatırsın yok anlamazlarsa ne ala kesersin biter en azından boyle havada kalmaz her seferinde dert olmaz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?