görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

1: mantık çerçevesinde böyle birşey kimseye söylenemez... Insan nasıl anlayırki? Hele aile icindeyse....
2: hadi etti diyelim...! Insan bu pskolojiyi kaldıramaz muhakkak davranışlarında bir bozukluk olur... Ki anlattığına göre hiçbir sıkıntı yok....
Bana kalırsa yalan söylüyor gibi... Bence sen hiç müdahil olma duruma....
Benim gördugum yok ama yine de bilemem

Noluyo arkadaş patır patır alıntı, aynı yorumuma bi sanane demişsin ki bize neyse niye konu açıyosun ailenizin rezillikleri bize ne evet, aynı yorumumun bir diğer cevabı da gorumcemin kaynanası

Bence sen biraz mantıklı ol

Çok doğal birseymis gibi onun onunla yattığı bunun bunu elledigi konuşuluyor herkesin dilinde bu işler, hatun da burda dile getiriyor birsey sorunca sana ne oluyo, kafalar hep gidik heralde sizde, soyacekim...

Çok doğal birseymis gibi onun onunla yattığı bunun bunu elledigi konuşuluyor herkesin dilinde bu işler, hatun da burda dile getiriyor birsey sorunca sana ne oluyo, kafalar hep gidik heralde sizde, soyacekim...
Hay agziniza saglik tesaduf eseri gordum okudum yorumlara sanane napalim aglayalim mi ?
Sizdende kk klubu uyelerine ne konu acmissiniz insanlar anlamamis sormus yazmis garip gelmis herkese agresiflik yapacaksaniz acmayin sormayin o zaman

Aha boyle agzim acik okudum bu nasil adammis eli bir tarafinda gezmis
Gercekse kv de en azindan kp kadar suclu ki hala evli bu rezille:KK57:

Bu ne ya? Kimin eli kimin cebinde belli değil. İğrençlik diz boyu.

görümce yalan söylüyor bile olsa sen bunları eşine anlatmak durumundasın.. gerçekse kendini korursun yalansa iki gün sonra sana atılacak bir iftira olursa ondan korunursun..

Back
X