Görümcemin amacı ne?

kivircikkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
3
-4
1
29
Görümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne

Senin çocuğunu kötülemiyorsa sorun ne? adamın öz yeğeni sonuçta. Ne var adam yeğenini, yeğeni dayısını sevse, saysa. Bundan kıl kapılır mı? Maddi bir talepleri mi var dayıdan?

Acaba kenfi eşinden kızına karşı ilgi sevgi bulamıyot mu

Görümcenizin eşi kızıyla yeterince ilgili mi ? Veya eşinin ailesinde kızı dışlanıyor olabilir mi ? Mesela amcası vardır ancak diğer yeğenini severken, bu yeğenini dışlıyordur vb. Çocuğunun üzüldüğü bir noktada eksikliği kapatmaya çalışırken aynısını size ve sizin kızınıza yaptığını fark etmiyor olabilir mi ?

Senin çocuğunu kötülemiyorsa sorun ne? adamın öz yeğeni sonuçta. Ne var adam yeğenini, yeğeni dayısını sevse, saysa. Bundan kıl kapılır mı? Maddi bir talepleri mi var dayıdan?
Kötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence

Hayır tam tersi eşi çok ilgili kızıyla. Kayınvalidem vs hep sürekli bir şeyler alıyorlar ona. Şımartıldı bile. Kayınpederimin telefon ekranında bile sadece o var

Kötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence

Senin aile ilişkilerin, kök ailendeki akraba ilişkilerin farklı olabilir ama anne tarafında dayı/teyze yeğenlerine yakın oluyor. Akrabası sonuçta, hatta anasının erkek kardeşi. Kendi kızın çocuk haliyle nbu kaprisi, alınganlığı yapmıyor sen yapıyorsun, bu normal mi sence, normal değil.

Bence gayet normal gerçekten çıldırılcak hiçbir şey yok şu an hamileyim ama krndi cocugum olunca yegenlerimi sevmekten vaz mı geçicem? Bazen abartarak teyzelerinin aşkı diye seviyorum, çocuğum olunca ay tek aşkım kızım mı olcak Ki eşim de görümcemin cocuklarını öyle sevse rahatsız olmam yani

Gorumcenizin problemli olduğunu düşündüm. Sizin kızınız olmasa tamam. Adeta hep bana sadece bana diyor. Kendi kızını sürekli aile içinde en tepede tutmaya çalışıyor. Ben direk konuşurdum ama bilemedim misilleme yapsanız mi? O zaman da onun istediği bu. Ortalık kizisacak. En iyisi eşiniz o ona foto yolladığınız sizin kizi yollasın. Sinir bozucu. Bunun yeğen sevme vs ile alakası yok.

Seviyor ne var bunda. Ben de oğlumu dayısına benzetiyorum sürekli foto video atıyorum abimin eşi böyle düşünse abim hop der. Kanı cani

Dayı ve yeğenin ilişkileri kendilerini alakadar eder. Hariçten yorum yapmakta kimseye düşmez.

Sizin bahsettiğiniz şey ise yeğenin annesinin bu ilişkiye ad koyup durması çocuğun kendisi değil. Rahatsız olmanız bana anormal gelmedi.

Aynı yaşta bir kız çocuğunuz olmasa "dayısının bir tanesi, dayısının biricik aşkı" falan bu kadar garip durmazdı kabul etmek gerek. Veya dile getiren eşiniz olsa yine anlaşılır olur. Ancak çocuk adına bunu dile getirip duran kişide dayı-yeğen haricinde kalan bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…