- 2 Aralık 2023
- 3
- -4
- 1
- 29
- Konu Sahibi kivircikkiz1
-
Görümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Acaba kenfi eşinden kızına karşı ilgi sevgi bulamıyot muGörümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Görümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Kötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu senceSenin çocuğunu kötülemiyorsa sorun ne?adamın öz yeğeni sonuçta. Ne var adam yeğenini, yeğeni dayısını sevse, saysa. Bundan kıl kapılır mı? Maddi bir talepleri mi var dayıdan?
Hayır tam tersi eşi çok ilgili kızıyla. Kayınvalidem vs hep sürekli bir şeyler alıyorlar ona. Şımartıldı bile. Kayınpederimin telefon ekranında bile sadece o varGörümcenizin eşi kızıyla yeterince ilgili mi ? Veya eşinin ailesinde kızı dışlanıyor olabilir mi ? Mesela amcası vardır ancak diğer yeğenini severken, bu yeğenini dışlıyordur vb. Çocuğunun üzüldüğü bir noktada eksikliği kapatmaya çalışırken aynısını size ve sizin kızınıza yaptığını fark etmiyor olabilir mi ?
Kötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence
küçücük kızı , kızınız yerine mi kıskanıyorsunuzKötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence
sizin asıl derdiniz bu bence.Hayır tam tersi eşi çok ilgili kızıyla. Kayınvalidem vs hep sürekli bir şeyler alıyorlar ona. Şımartıldı bile. Kayınpederimin telefon ekranında bile sadece o var
Seviyor ne var bunda. Ben de oğlumu dayısına benzetiyorum sürekli foto video atıyorum abimin eşi böyle düşünse abim hop der. Kanı caniGörümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Bir amacı yok. Dayılar ve yeğenler birbirlerini çok sever geneldeSizce amacı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?