- Emoji Skoru
- 21.660
- Puanlar
- 348
- Konu Sahibi kivircikkiz1
-
Şu cümleler de hiç hoşuma gitmedi . Bir tanesi varsa bir insanın kendi cocugudur. Sizin çocuğunuz size bir tane bizim cocugimuz da bize diyin. Yok aşkı yok bir tanesi . Sizin kızınız bu durumdan rahatsızlık ve kıskançlik duyup babasına bir tepki veriyor muKızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Şimdi gördüm bu yazdığınızı aynen böyle söyleyeceksiniz görümcenize. Ya da eşinize söyleyin o uyarsın . Bu görümce ve kayinvalidelerin gelinden önce gelmeye çalışmaları bitti birde çocuk yarıştırma başladıKötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence
Ben de konu sahibini anlıyorum. Ne niyetle dediğini o daha iyi anlar ama genel olarak tavırları tam da bu şekilde gibiŞimdi gördüm bu yazdığınızı aynen böyle söyleyeceksiniz görümcenize. Ya da eşinize söyleyin o uyarsın . Bu görümce ve kayinvalidelerin gelinden önce gelmeye çalışmaları bitti birde çocuk yarıştırma başladı
Evet herkes yeğenini sever sürekli aşkı , birtanesi sanki diğer çocuk yok gibi . Bazı insanlarda bunu çok görüyorum sanırsın bir onların çocuğu muhteşem harika herkes onların çocuğuna hasta . Diğer çocuğun ne hissettiği önemli değil . Gereksiz insanlarBen de konu sahibini anlıyorum. Ne niyetle dediğini o daha iyi anlar ama genel olarak tavırları tam da bu şekilde gibi
Valla kronik kıskançsınız başka bir şey demiyorumGörümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Gerçekten sıkıntılı bir insansınız.Kötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence