Gorumcemin ayrilmak uzere oldugu kocasi

Okudum anlamadigimi sandim bir daha okudum, kacirdim bir seyleri dedim bir daha okudum, ya kim kimin kocasi derken baktim ilk anladigim dogruymuş.

Yuh !

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥
Ayrılmak üzere olduğu fakat henüz ayrılmadığı yani evli bir adamla görüşüyorsunuz . ne kadar etik oldupu kısmını size bırakıyorum.
Buda moda oldu burada önce konu açıp daha sonra hesabı pasif yapmak . duymak istediklerini yazmadığımızdan oluyor sanırım ...

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥
Yanlış yaptığının farkındasın Canım bizim yapacak bişeyimiz yok

Ahahaha millet delirmiş

Eski gorumcemin eski kocasina biseyler hissedebilmem icin eski gorumcemin angelina jolie olmasi lazim, o da angelinaya gıcikliğimdan degil brad pittin hatrına :rolleyes: yeminle hollywoodda yoktur bu aksiyon, ne bicim hayatlariniz var anlamiyorum ki

Herkes soylemis ama ben de soyleyeyim, tam bosanma gerceklesmeden bir sey yasamayin. Bosanmalarinin ihalesi uzerinize kalir, cok pis iftiralara ugrayabilirsiniz.

Ahh canımm erkek kalmadı tabii dünyada adam da tutup yok siz neler yaşadınız falan soracak da yakınlaşacaksınız da başka bahaneler bulun belki siz hoşlanıyordunuz ve ulaştınız belki de böyle birşey bile yok umut ediyorsunuz hadi diyelim var adam da sana aşık nasıl bir aymazlık bu ya beraber aynı evde görümcenle aynı yatağı paylaşmış adamla birlikte olmak nasıl bir karaktersizlik boşanmadan bir de ya. Bak güzelim bu işler hayırla bitmez o adam sana saygı mı duyar? benim arkadaşım benim sevgilimi kendine allem kallem edip aşık etti hem de onun erkek arkadaşı benimkinin evinde kaldığı arkadaş oldukları halde önce ona tekme attı sonra seni aldatıyor diyerek bizi ayırdı sonra da kafalayıp evlendi sonuç mu 11 sene üzerine boşanmışlar hem de aldattığı için! yani etme bulma dünyası üzülürsün!!

Aşkı memnunun yandan versiyonu. Yuh artık memlekette adam mı kalmadı allah aşkına siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Boşanma aşamalarını konuşurken birbirinden hoşlanmak nedir ya. Ahlak dışı dememize gerek yok sanırım

Back
X