Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmak üzere olduğu fakat henüz ayrılmadığı yani evli bir adamla görüşüyorsunuz . ne kadar etik oldupu kısmını size bırakıyorum.Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben![]()
Yanlış yaptığının farkındasın Canım bizim yapacak bişeyimiz yokBen , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben![]()
ZaaaaaaaaaaaaaaaHani marjinal bizdik
Ahahaha millet delirmişBen , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben![]()
Enişte olmuyor bence, kayınco veya kayinli baska bisey sanki, off beynim yandıEniştene aşık oldun yani ?
Yok onu erkekler birbirine diyor bu direk enişte oluyorEnişte olmuyor bence, kayınco veya kayinli baska bisey sanki, off beynim yandı