Gorumcemin ayrilmak uzere oldugu kocasi

Yazip gitmissin ama eski esin oyunu olabilir cunku gorumce hala bosanmamis bosanma davasi surerken adam senle konusuyor mahkemede delil olarak sunulabilir

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥
bu bir tuzakta olabilir,dikkat et, belki eski eşine karşı bir hırsı olabilir...yada devran döner eşiyle barışır, çok ama çok yanlış yoldasın....

değüşük:KK12:
adamdada suç var yani kadına hepten yüklenmeyelim
neden aramış ne bilgi alacakmış

bence bu biraz şey olmuş,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar şeysiiii:KK4:

Su yazdiklarinizdan boşanma sebebinizin enisteyle ilişkinizi olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum acaba ? Düşüncem iki farklı boşanma konusu gibi gösterip linç edilmekten çekindiginiz . Öyle değilse bile karşı taraf bunu öğrense aynen bu sebep olduğu düşünülür. Ayrıca enisteden başka erkek mi kalmadı , duygularına söz gecirememek adı altında bin bir toplum ahlakını yok sayan ilişkiler toremeye başladı. Umarım oyundur ve sizi güzel bir oyuna getirirler ve hayatınızın dersini alsıniz.

Cem yılmazın bir lafı var “hani marjinal bizdik” :halay: Yokluktan sanırım...neyse.

Eski eş ,eski görümce ,eski görümcenin eski eşi ,sorun yok
Ama dikkat edin adamın bi kuyruk acısı varsa aileden sizin üzerinizden intkama gidiyo olmasın

Back
X