Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bir tuzakta olabilir,dikkat et, belki eski eşine karşı bir hırsı olabilir...yada devran döner eşiyle barışır, çok ama çok yanlış yoldasın....Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben![]()
Bu arada yeri değil ama size ayrı bir tesekur borçluyum konuyu biliyorsunuz herşey yolundaİki ucu b*klu değnek. Bunun sonu kötü biter.Kolay gelsin.
Pek yardımcı olamadım ama rica ederim.Sevindim sizin adınıza:)Bu arada yeri değil ama size ayrı bir tesekur borçluyum konuyu biliyorsunuz herşey yolunda
Olsun en azından gidişat hakkında bilgi verdiniz o bile beni psikolojikmen rahatlattı bu kadar kısa zamanda çözülmesi beni sasirti:)Pek yardımcı olamadım ama rica ederim.Sevindim sizin adınıza:)