- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz eski olmayan, hala evli olduğu eş ile flört ettiğine göre eski eş ile yatmak sorun olmayacak gibi.Cem Yılmaz'ın dediği gibi;
Hani marjinal bizdik ?
Hep ünlülerin hayatları elestirilir ama şu halkın içine indiğinde ünlülerin hayatlarına taş çıkaracak nitelikte ne hikayeler var ah bir yazsalar
Size gelince de utanin. Erkeklerin köküne kıran mı girdi ?
Yarın bugün evlenseniz bile önceden de aranızda ilişki olduğunu soyleyecekler ki doğru da zaten.
Görümcenin eski eşini koynuna nasıl alıp yatacaksin ?
Sirf bu sebepten uzak dur. Evliyken gozu vardi belliki firsatini bulmusken degerlendirdi.Bosandiktan sonrada birlikte olsanız önceden gözü vardı birbrlerinde denir yinede.
Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben![]()
Bende böyle anladım ama anlamadıgım bu adam madem tanımıyor nasıl bulup konusuyor ?Kesinlikle ahlak dışı bir olay.Anladigim kadariyla konu sahibi bosandiktan sonra görümce evlenmis.Birbirlerini tanimiyorlar.Ha farkedermi hayır açıklayasım geldi.