Gorumcemin ayrilmak uzere oldugu kocasi

Cem Yılmaz'ın dediği gibi;
Hani marjinal bizdik ?
Hep ünlülerin hayatları elestirilir ama şu halkın içine indiğinde ünlülerin hayatlarına taş çıkaracak nitelikte ne hikayeler var ah bir yazsalar
Size gelince de utanin. Erkeklerin köküne kıran mı girdi ?
Yarın bugün evlenseniz bile önceden de aranızda ilişki olduğunu soyleyecekler ki doğru da zaten.

Görümcenin eski eşini koynuna nasıl alıp yatacaksin ?

Son düzenleme:
Cem Yılmaz'ın dediği gibi;
Hani marjinal bizdik ?
Hep ünlülerin hayatları elestirilir ama şu halkın içine indiğinde ünlülerin hayatlarına taş çıkaracak nitelikte ne hikayeler var ah bir yazsalar
Size gelince de utanin. Erkeklerin köküne kıran mı girdi ?
Yarın bugün evlenseniz bile önceden de aranızda ilişki olduğunu soyleyecekler ki doğru da zaten.

Görümcenin eski eşini koynuna nasıl alıp yatacaksin ?
Henüz eski olmayan, hala evli olduğu eş ile flört ettiğine göre eski eş ile yatmak sorun olmayacak gibi.

Bosandiktan sonrada birlikte olsanız önceden gözü vardı birbrlerinde denir yinede.
Sirf bu sebepten uzak dur. Evliyken gozu vardi belliki firsatini bulmusken degerlendirdi.

Teknik olarak munkun beraber olabilirsiniz akraba degilsiniz artik. Millet kardesinin karisiyla kocasiyla oluyor. Bu durumda sizinki masum kalir

Gecenin bir vaktinde, yeni bir üyenin ilk mesajı olarak tarihe düşmüş yüzlercesi gibi, bu da gerçek bir konu değil muhtemelen.
Uyku tutmayınca, uyku kaçıran bir konu açayım da şenlenelim diye düşünen ergen çok zaar.

Ben , evlendim boşandım eski eşimin kardeşide evlendi fakat şuan boşanma aşamasında bu kişilere benle ilgili bisey anlatmamislar ve bu kişi bana ulasti neler yaşadınız neler oldu gibisinden biz bu bahaneyle aylardır konuşuyoruz ve birbirimize karşı birşeyler hissetmeye başladık yanlış yapıyorum biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorm napmaliyim ben 😥

“Boşanma aşamasında” kısmına takıldım. Benle ilgili bir şey anlatmamışlar dediğiniz şey sanırım eşinizin ailesi yüzünden boşandınız ve bunu anlatmamışlar. Aklıma patolojik bir aile geldi (bkz palu ailesi). Görümcenin kocası da bu sıkıntıları yaşıyor olabilir, o yüzden hem durumu anlamak hem şahitlik yapmanıı istemek için size ulaştı diye düşünüyorum.

Boşanma aşaması kısmını açmanızı rica ediyorum. Aylardır konuştuğunuza göre dava çoktan açıldı???
Yoksa dava açılması adına herhangi bir adım atılmadı mı? —> Kullanılıyorsunuz, duygusal tatmin amacıyla.

Davada şahitlik yapmanızı mı istedi? Açılmış dava varsa sizi kullanıyor olabilir. Sizden alacağınız aldıktan sonra bırakıp gidebilir.

Siz neler yaşadınız neler oldu aşamasını geçmişsiniz artık. Şimdi neler konuşuyorsunuz?

Abla tavsiyesi: Eğer boşanma davası açmadıysa bu adamdan uzaklaş. Ona de ki; “davanı aç sonra bana gel”. Dava adına somut adım atmadan da görüşme

Haaa bir de seninle konuşurken eşiyle hala aynı evde yaşıyorsa o zaman da derhal her yerden engelle, görüşmeyi kes. “Ayrı eve çık, davanı aç, sonra bana gel” de. Eğer gerçekten seviyorsa zaten istediklerini yapacaktır.

Bence çok ahlaksızca bir durum değil. Neticede siz yenge/enişte olmamışsınız hiç. Ama ayrılık olmadan kendinizi geri çekin. Çünkü eskaza davadan vazgeçip birleşirlerse büyük rezillik çıkar.

Kesinlikle ahlak dışı bir olay.Anladigim kadariyla konu sahibi bosandiktan sonra görümce evlenmis.Birbirlerini tanimiyorlar.Ha farkedermi hayır açıklayasım geldi.
Bende böyle anladım ama anlamadıgım bu adam madem tanımıyor nasıl bulup konusuyor ?

Back
X