- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi alonedark18
Keşkem benimkilerde benim elimden bisey yemese...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin evine gelip bişey yeyip içmedi mi ? Cagir bigun yemeğe anlarsın tiksiniyo mu yoksa iş yaptırmak mi istemiyo . Bende evime gelene iş yaptırmak istememGorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için![]()
Ohhh ne güzel... Yapmayın oh. Oturun bakın rahatınıza.Gorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için![]()
Haha keşke benim görümcem de en azndan ben iş yaparken bende yardım edeyim mi diyebilecek kadar insan evladı olsaydıGorumcem ve kv biraz pinpirikli tipler ..öyle herkesi de begenmezler..çoğunluk onlara göre pisdir titiz değildir...şimdi bu huylarinin bilincinde olaraktan anlatıyorum ...evlerine cagriyor gidiyoruz..sofra kurulcak diyelim ..tabak çanakla uğraşırken o , ben diyorum abla salata yapılacaksa ben yaparım diyorum..yokyokyok ben hallederim diyor...sanki benim elimden yemeye tiksiniyorumus gibi...buarada gayet temiz titizim kendimce ..malzemeleri görmüştüm bikeresinde de ellerimi yıkayıp hemen koyulmustum salataya o gün salata kaldı yenmedi kv falan yedi biraz ..görümcem hiç yemedi ...bulaşıkları toparluyorum makineye atmak için kolları sivarken otur otur ben halledicem diyor ,yapayım işte elime mi yapiscak abla diyorum , hani öyle bir istemiyor ki insan anlayıp oturuyor gerçekten...bugün masayı sildim ikinci kez silecektim bezi yıkamaya geldim mutfağa hemen aldı elimden ben yaparım dedi ...hicbirsey yapmadan oturmak da benim.icim.el vermiyor zaten bunaliyorum otur otur vakit geçmiyor..birde üstüne böyle olunca kendini parazit gibi kenarda oturan bişey gibi hissediyorum...teyzeleri ne falan yaptırır salata bilmem ne , kendimi pis hissediyorum öyle yapınca , benim elimden tiksiniyorumus gibi hissediyorum..ama asla pis değilim içim rahat bu konuda ..hiç gidesim gelmiyor böyle hissettirdikleri için![]()
Bu görümceler iş yaptırsa kızıyorsunuz yaptırmasa kızıyorsunuz...
Bdv’de 3-4 konu öncesinde de sürekli oturan kayınvalide-görümce ikilisi ve sürekli hizmet etmeye mecbur bırakılan mağdur bir gelin konusu vardı. İsterseniz onu okuyun ve teselli bulun![]()
Demekki orta yolu bulamıyorlarBu görümceler iş yaptırsa kızıyorsunuz yaptırmasa kızıyorsunuz...