Merhaba arkadaşlar ben bı buçuk yıllık evliyim.Eşimle severek evlendik. Bir görümcem var beni sevmediğini açık açık belli eden birisi ve bana laf sokmaya çalışırken ne kadar komik olduğunu anlatacam sizlere ;ben 161 boyunda kumral,57 kiloda olan biriyim görümcem de boyu 165 felan kilosu 47 civarı ve esmer.Bana durmadan aa boyun ne kadar kısa aa ne kadar kilolusun diyor bende şap diye cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
Ayrıca biri görse ben 150 sen 190 cm'sin sanacak 4 cm'yi bu kadar gözünde büyütme dedim.
Şimdi buradan varmamız gereken sonuç nedir?Eşimle bı akrabasının düğününe gittik. Görümcem de bizimle geldi.Biz oynarken herhalde eşim bana bakmış ben pek fark etmedim.Düğünden çıktıktan sonra eşimin kuzeni yanıma gelerek şöyle bir şey söyledi.eşin gözlerini senden alamıyor oynarken sürekli sana bakıyor seni sevdiğini çok belli ediyor dedi. Görümcem hemen ordan atladı yok ya abim onun bı açığını hatasını görmek için bakiyordur dedi. Bende göz devirerek onla muhattap olmadım.
İşte ben de sevmiyor diyorum.Şimdi buradan varmamız gereken sonuç nedir?
Kıskançlık değil de sizi sevmiyor gibi geldi.
Yaş kaç ikinizin ergen dalaşı gibi
Ne alaka 18Yaşlar kaç 18 mi
Çocukça davranışlarda ondanNe alaka 18
Merhaba arkadaşlar ben bı buçuk yıllık evliyim.Eşimle severek evlendik. Bir görümcem var beni sevmediğini açık açık belli eden birisi ve bana laf sokmaya çalışırken ne kadar komik olduğunu anlatacam sizlere ;ben 161 boyunda kumral,57 kiloda olan biriyim görümcem de boyu 165 felan kilosu 47 civarı ve esmer.Bana durmadan aa boyun ne kadar kısa aa ne kadar kilolusun diyor bende şap diye cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
Ayrıca biri görse ben 150 sen 190 cm'sin sanacak 4 cm'yi bu kadar gözünde büyütme dedim.
Aynen 15Yaşlarınız kaç 15 felanmı?
Ben hayatımda böyle çat diye yapıştırılan, gediğine oturtulan cevap görmedim. Bravo valla nasıl aklınıza geldi bu? Hazırcevap olmak başka bişey ya, herkese nasip olmuyor.cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
Ne alaka 14 yaş14 yasinda kizlar evlenmesin diyoruz ya. #Cocukgelinehayir
TmmEşimle bı akrabasının düğününe gittik. Görümcem de bizimle geldi.Biz oynarken herhalde eşim bana bakmış ben pek fark etmedim.Düğünden çıktıktan sonra eşimin kuzeni yanıma gelerek şöyle bir şey söyledi.eşin gözlerini senden alamıyor oynarken sürekli sana bakıyor seni sevdiğini çok belli ediyor dedi. Görümcem hemen ordan atladı yok ya abim onun bı açığını hatasını görmek için bakiyordur dedi. Bende göz devirerek onla muhattap olmadım.
Sizde çok bilmişlik taslamayin...Ben hayatımda böyle çat diye yapıştırılan, gediğine oturtulan cevap görmedim. Bravo valla nasıl aklınıza geldi bu? Hazırcevap olmak başka bişey ya, herkese nasip olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?