Afferim sana 3-A sınıfından axyzMerhaba arkadaşlar ben bı buçuk yıllık evliyim.Eşimle severek evlendik. Bir görümcem var beni sevmediğini açık açık belli eden birisi ve bana laf sokmaya çalışırken ne kadar komik olduğunu anlatacam sizlere ;ben 161 boyunda kumral,57 kiloda olan biriyim görümcem de boyu 165 felan kilosu 47 civarı ve esmer.Bana durmadan aa boyun ne kadar kısa aa ne kadar kilolusun diyor bende şap diye cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
Ayrıca biri görse ben 150 sen 190 cm'sin sanacak 4 cm'yi bu kadar gözünde büyütme dedim.
Yok sen anla diye seviyene inerek yazdımDemekki sizde kendinizi pek ifade edemiyorsunuz
Bişi yap diyen olmadı.Eeeee biz napak
Senin seviyen zaten yerlerde sürünüyor.Yok sen anla diye seviyene inerek yazdım
GönderBizim bir gelin var, size bir hafta göndereyim. Göstersin size dünya kaç bucak
Ciddi mi?Bişi yap diyen olmadı.
Biri demene gerek yokseni sevmeyen görümcen kuzum, biz değil. bize de atarlanıyor bu gelinbile bile evlendiysen çekersin böyle ne diyelim biz yahu
Hazırcevap olmak başka bişey ya, herkese nasip olmuyor.
Olur bence ya, biraz çalışmak lazım ama.Bu hayatta sevmediğimiz o kadar çok kişiyle muhatap olmak zorunda kalıyoruz ki.
Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil zaten.
Ancak herkes birbirine saygı göstermek zorunda.
İnsanlar bunu bir idrak edebilse hayat daha kolay olacak.
Sizin ilişkiniz de böyle konu sahibi.
Laf yapıştırma (!) yarışına girmek yerine duruşunuzu korusanız sizin için daha iyi olurdu.
En azından böyle incir kabuğunu doldurmayacak işlerle ve laçkalaşmış ilişkilerle enerjinizi tüketmezdiniz.
Konudan bağımsız olarak, bugün cevabını aradığım soruyu burada görmek beni güldürdü.
Sahiden de herkese nasip olmuyor, ama sonradan edinilebilir mi acaba?
Bugün bütün gün bunu düşündüm. Hala da cevabını bulabilmiş değilim.
Olur bence ya, biraz çalışmak lazım ama.
Ergence konuşmalar saçma sapanMerhaba arkadaşlar ben bı buçuk yıllık evliyim.Eşimle severek evlendik. Bir görümcem var beni sevmediğini açık açık belli eden birisi ve bana laf sokmaya çalışırken ne kadar komik olduğunu anlatacam sizlere ;ben 161 boyunda kumral,57 kiloda olan biriyim görümcem de boyu 165 felan kilosu 47 civarı ve esmer.Bana durmadan aa boyun ne kadar kısa aa ne kadar kilolusun diyor bende şap diye cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
Ayrıca biri görse ben 150 sen 190 cm'sin sanacak 4 cm'yi bu kadar gözünde büyütme dedim.
Var benimde bir tanıdığım aynen ,aynen öyle , haklısın vs kelime dağarcığı bu kadar ama görsen sanırsın ki kraliyet ailesine mensup gibi tavırlarAynen kelimesini çok sık kullananların kendini ifade etmekte ciddi sorunlar yaşadığını düşünüyorum. Aynen nedir ya
Ablam o nasıl laf sokmadır beMerhaba arkadaşlar ben bı buçuk yıllık evliyim.Eşimle severek evlendik. Bir görümcem var beni sevmediğini açık açık belli eden birisi ve bana laf sokmaya çalışırken ne kadar komik olduğunu anlatacam sizlere ;ben 161 boyunda kumral,57 kiloda olan biriyim görümcem de boyu 165 felan kilosu 47 civarı ve esmer.Bana durmadan aa boyun ne kadar kısa aa ne kadar kilolusun diyor bende şap diye cevabı yapıştırıyorum yüzüne ben kilomdan boyundan gayet memnunum olmayanlar düşünsün dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?