Görümcemin basit planı kendi başında patladı.

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar önceki konumda http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/görümcem-bana-tokat-atmaya-kalktı.745484/ Görümcemle yaşadığımız olayı anlatmıştım. Görümcem hakedip yediği lafı sindiremeyip bana karşı intikam planına girmiş ki dün anladık. Bu eşimin eski sevgilisini facede bulmuş ona kardeşim boşandi hala seni unutamamış geçen dertlestik senden bahsetti hep demiş ama konuşmaya cesaret edemiyomuş ben bu duruma el atmak istedim sizi bir araya getirmek istedim falan diye yalanlar söylemiş kızda inanmış bende onu unutamadım demiş başka bir semte oturuyomuş kızda görümcem o zaman numarasini veriyim ama arama çekiniyo konuşmaya bir süre mesajda anlat oda senin onu unutamadigini bilsin yenide boşandı zaten bir adım atması için sen ona yardımcı ol demiş bu akıllıda tamam demiş ve Görümcem benim numaramı vermiş kıza Allahım hala sinirden kuduruyorum sonra kız bana serdar diyelim eşime
serdar Naber diye mesaj attı aradım açmadi kimsiniz dedim ben ebru dedi arkasında bir mesaj daha kaç sene oldu görüşmeyeli boşanmışsin beni unutamamissin bende seni unutamadim dedi bende anladim tabi numarami nasıl buldun dedim ne önemi var dedi bende merak ettim dedim ablandan diyince şok oldum hmm ama bu iş hattım asıl numarami veriyim ben sana dedim ve görümcemin kocasının numarasini verdim ordan mesajlasalim dedim. Görümcemi aradım özelden benim numaramı görünce açmaz diye ona hayırlı olsun dedim ne diyosun dedi tanıdı sesimden kuma bulmuşsun kendine ama yanlışlıkla benim numarami vermişsin aa sakın üzülme ben kocanın numarasini verdim kıza şuan konuşuyolardir dedim ve kapadım eşimde yanımda öyle şaştı kaldi ablasının yaptığına ben hayatımda böyle basitlik görmedim ya. Bu olayı detayıni görümcemin kocasından öğrendik kız ona mesaj atmış enişte aramış ve kız baştan anlatmış biz zaten anlamıştik.aramizi bozmak için yaptığını görümcemin detayıni öğrenince daha da şok olduk.

Diğer konuyu biliyorum görümceniz çok kötü birisi Allah sabır versin. Ama keşke onunla bir olmayıp eşinin cebini filan vermeseydiniz...Onun seviyesine inmeden halletseydiniz yani...

Sayenizde içimin ne kadar yağı varsa eriyor :)

Allahım sen koru böyle görümcelerden. Eşinizden boşandınızmı önceki konuyu bilmiyorum.Yoksa evli olmanıza rağmen mi böyle bişe yaptı. İyiki eşiniz de yanınızdaymış

Valla öyle saça böyle tarak demişler. Ama artık umursama derim ben, çıkarmaya çalışın onu hayatınızdan.

Allahım sen koru böyle görümcelerden. Eşinizden boşandınızmı önceki konuyu bilmiyorum.Yoksa evli olmanıza rağmen mi böyle bişe yaptı. İyiki eşiniz de yanınızdaymış

Boşanmadik görümcem aramızi bozmak için yapmış o kadar basit bir plan ki anlık aramızi bozmak.istedi galiba göz dağı vermiş falan önceki konumu okursaniz anliycaksiniz durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…