Slm cani
m. Gorumcen vuff cok fena..ama cok akilli degil..senin numarani vermis.:)seni cok saf buldugunun bir gostergrsi.boylelikle gormus oldu kim saf..
ama rsin onu affettigine gore esinde sevmis kizi..her erkek ayni yalani soyler Belkide aldatmamistir kiz onu terketmistir. Konu bu degil.ama esinle cok buyuk bi problem yasamamaya bak esinde artik ogrendikki onu rski srvgilisi hala srviyormus.. kendini birden onun yaninda bulmasin. Gorumcebe kim olsa vence aynisini yapardi.kizada yazik oldugunu dusunmuyorum. Ktukurdugunu yalamicak insan.yalniz kendinide onunla ayni srviyeye dusurmussun.yarin birgun baristiklarinda bunun knucolacagini dysunuyorum...soylede yaoabulirdin diyemicem. Be yaosan arada srn kalacaktin. En dogrusunu yaomissin.aslinda susan senin basina patlardida.zor bir durum.suana kadar boyle srylere izin verikmesi sizi bu duruma kadsr getirdi ce koptunuz..ben senin yerinde olsam o cocuk akilli kadina esimi alir gider bir guzel uslubumu bozmadan karsimda cocuk varmis gibi konusur ogut verir.seni bu sekilde hayatimda istemiyirum derdim.bu benim tarzim.. iste ozman o cok yKotu olurdu rsine de rezil olduguyla kalirdi.sen de onun seviyesine dusmezdin