- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Mesafeyi koymakmi! Sizin gibi kaprisi bol biri degilim emin olun..aradim evet.acimda buyuk.gidin ofkelerinizi baska yerde kusun
Ne samimiyeti allah askina.herkes mesafeden bahsetmis.beni ilgilendirmiyor zaten.gidip gitmemek veya onun hakkimda ne dusundugu.ben uzun zamandir mesafelitim ona karsi cunku bir arkadadim en zor gunumde yanimda olup, aile dedigim sozde gorumce sizin deyiminzle muthis iyi olan mesafesini koruyorsa nenim icin zaten onem arz etmiyor.isimde gucumdeyim.yeterince cevrem var...ben hakli oldugumu dusunuyorum.dedgm gibi herseye ragmen yine gidecektim.ama suan bi onemi yokgörümce mesafeli siz zorla samımıyet beklıyorsunuz
ben de kardesımın eşine bu sekılde davranıyorum
çnk ıkımız de bırbırımızı sevmıyoruz
kız benı sevmediği halde onu sıkıp bunaltma hakkım yok
ben kendı gorumcemı de sevmıyorum ama yapmacık bır ıfade ıle bana yapısıyor kendısı deli oluyorum.
bebek gormeye gtmek ıstemıyorsanız gtmeyın
kısa ve net yani
beklentı ıcınde de olmayın
kardesınız ablanız değil
adı üzerinde goprumce yanı
kurtaj olmussunuz aramıs, gelıp basınızda bekleyemez ya.
bizim gelınımız de bebeğini düşürdü, ben gecmıs olsun dıye aramak ıstedım ama benı engellemıs telınden konusmamak için o ara
e ne yapalım yanı
engellerse ben de bırdaha aramam, evıne de gtmem bu kadar basit
Dogumdan sonra 2 defa aradimDoğumdan sonra aramadıysanız acım büyük diye aramasını beklemeyin demiştim,sonradan tekrar okuduğumda aradığınızı gördüm diye editledim.
Konunuza yazdığınız kadarını biliyoruz haliyle yazdığınıza yorum yapıyoruz. Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç kadın mesafe koymuş siz ise aşırı beklenti içine girmişsiniz.
Sizi ve görümcenizi tanımam etmem neden öfke duyacak mışım size?
Peki siz benim kaprisli olduğum sonucuna nereden vardınız?
samımıyet ıstemıyorsanız kürtaj oldugunuzda aramışNe samimiyeti allah askina.herkes mesafeden bahsetmis.beni ilgilendirmiyor zaten.gidip gitmemek veya onun hakkimda ne dusundugu.ben uzun zamandir mesafelitim ona karsi cunku bir arkadadim en zor gunumde yanimda olup, aile dedigim sozde gorumce sizin deyiminzle muthis iyi olan mesafesini koruyorsa nenim icin zaten onem arz etmiyor.isimde gucumdeyim.yeterince cevrem var...ben hakli oldugumu dusunuyorum.dedgm gibi herseye ragmen yine gidecektim.ama suan bi onemi yok
Aramışsınız kısmını sonradan gördüm.Konuyu ilk okuduğumda dikkatimden kaçmış,sonra tekrar okuyunca düzeltmiştim.Dogumdan sonra 2 defa aradim
eşin gitsin sen gitmeGörümcem 1 ay oldu dogum yapalı.Eşim bana bıraktı ama görmek istemiyorum.Sizce haksızmıyım;
Görümcemin dügunde gram faydasini gormedim.Ilk gelim evime benim.laf vurmam ile 6 ay sonra gelmis biri! Hastalikta saglikta arar sorar
Evine gittgmde hurmet eder.Ben 2 aylik hamileyken kurtaj olmak zorundakaldim.sadece aradi.sasirdim cok.10dakilada olsa ziyarete gelebilirdi.ama benim ailem sehir disinda.burda hic yakinim yok.illaki destek bekledim ve ben o sureci atlatrken gorumcem cikti tatile gitti.
Neyse unuttum gitti yani uzerini kapadim..gorumcem yeni ev aldi.ben gelin geldgmden bu yana tek hediye gormedim ondan.ona ragmen ev hediyelerini aldim hayirli olsuna gittim...
Tam 6 ay sonra biz tasindik esimle.ne tasinmaya geldi, nede hayurli olsua.haziranda tasindik biz yeni eve.
Gecen ay dogum yapti..ikilemde kaliyirdum ama inanim yinede esimin hatrina gidecektim benek gormeye fakat gecen hafta dedemi kaybettim ve cok cok zor gunler geciriyorum.Bi aramadı bile....bunun uzerine edimin amnesi " yegenin" diye fotografatmis dun.yani hala gormedin diyor git gor diyor.onlarin dilini cok iyi biliyorum.Esim hemen gelmis diyorki bebek gormeye gidelim..dedem vefat etti.arasaydi giderdim.hep ben tolerans gosteryorum.ki dogum yaptgnda defalarca aradim telefonda ilgilendim.hanimefendi utanmadan birde trip atiyor!! Esim bana hak veriyor lakin bu konunun tadimizi kacirnasi yordu su zor gunlerde.suzve yanlis olan ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?