Görümcemin bu tavrından ne anlamalıyım

Hayır demedi diyemez abisinden çok korkar pasif agresif şekilde belli ediyor alenen dese zaten benim tepkimden de korkar
o size el altından sinir olmuş
sırf sizi sinir etmek için böyle bir yol bulmuş

elbet gün gelir sizde ona karşı böyle bişey yaparsınız :)
annesi falan sizi övüyorsa kıskanmış içten içe

Sen ağırlığını koru. Hic birsey deme. Yeni diye ilgi vermiştir. Kimse kimseyi sürekli sevmez zaten. Bir süre sonra normale döner.

Görümce kimdir ya
Överse övsün sanane
İşin gücün yok mu
Derdiniz yok dert arıyorsunuz 5 yaşında kız çocuğu gibi onu çok övdüüüü beni hiç övmemiştiii hediye de pahalı aldııı bana pahalı hediye almamışlardııı

O zaman sizi sinir etmek içinde karşı tarafı övmüş olabilir bilemicem. Görümcenizle aranız normalde iyise ben sizin yerinizde olsam pek sorun etmezdim. Ancak aranızda pek yakınlık yoksa ya da görümceniz özellikle size karşı tavırlı davranıyorsa o zaman sizde mesafenizi koruyun

Eş akrabalarına özellikle biraz mesafe koymakta fayda var başınız ağrımaz boşverin umursamayın

Benim kv de ben yeni evliyken benim arkadaslarimi falan görsün kızım kızım yerlere göklere sığdıramazdı ama bana kızım demezdi hep adımla seslenirdi.Hatta köpeği vardı ona bile kizım derdi de bana demezdi ahahah esime gelir sikayet ederdim başta cok taktım şimdi yıllarca görmesem oh be derim Sizin mesele de o hesap bazen insan dibindekinin degerini bilmez de baskalarini över mesele siz degilsiniz aslında bosverin size karsi bir saygisizlıgi yoksa

Bence eş aile bireylerini bir yerde konumlandırmak yerine yakın arkadaş gibi düşününce olay çıkmıyor. Yani şöyle, gorumcen birini övdüğü sırada onun senin gorumcen, senin o evin gelini, ovuleni de başka bir gelin olarak görmeyip bir arkadas başka bir arkadaşı övüyor gibi düşününce promblem kendiliğinden halloluyor benim es ailesiyle olan tutumum bu. O yüzden alınacak birşeye denk gelmedim. Ama eltim manyak o da kendine manyak. Tüm eş sulalesine tepkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…