Görümcemin bu tavrından ne anlamalıyım

Bir şey dicem evlilik dışı doğum ne alaka ben onu anlamadım.

Ortada bisey yokki o ovulmus siz ovulmemissiniz. Kimi insanlarin bi albenisi oluyor. Daha cok seviliyor. Kimin ne cikari varki ailede durduk yere digerini kayirsin. Demekki daha cok kabul etmis gonulleri. Biz iki eltiyiz. Eltimi cok ama cok seviyorum o da beni sever sagolsun. Goruntu itibariyle ben daha cok begenilirim buyukler arada iltifat eder. Ben de hemen eltimi mutlu edicek biseyler soylerim. O daha maharetlidir mesela. Biz uzakta oturuoruz kv lere onlar altli ustlu oturuyor. Yani butun ceremeyi kadin cekince ama bana iltifat gelince ben boburlenemiyorum malesef. Kadina haksizlik yapilmis oluyor. Bize yakin olanlar da eltim onlara daha sicak ve aileye daha yakin oldugu icin ona daha yakin davranir
Bir seferinde de mutsuzluk hissetmedim. Cunku hakediyor. Ben kendimi uzak tuttum bunun da bi sonucu olucak elbette. Kendinizi seviyorsaniz kimseyi kiskanmayin.

Konu sahibi sakın sakın sakın ya çok komik gözüküyorsun, rezil etme sakın kendini
İstediğimi överimm yaaa, diğerlerine ne Allah Allah hesap mı vereceğiz bir de
Çok alakasız birine çok pahalı bir hediye de alabilirim, en sevdiğime basit bir hediye de alabilirim o an içimden öyle gelmiştir kimi ne ilgilendirir.
Sakın bu konuda konuşmayın kendinizi deli gibi gösterirsiniz

Üstteki yoruma katılıyorum kesinlikle rezil etmeyin kendinizi. Umursamıyomuş gibi davranın ya da siz de onaylayın her övgüyü. Biri sizi rahatsız etmek için bir şey yapıyorsa umursamamak en iyi cevaptır bence.

Peki ben onların yanında övgü de bulunsam abartı bir şekilde

Normal bir övgüye ben de bu kadar abartmam zaten

Normal bir övgü değildi cünkü normal övgü de ay çok güzel olmuş eline saglık dersin geçersin orda olsaydınız ne dediğimi anlardınız o kadar konuştu ki insanlar öyle bakakaldı onaylayan bile olmadı bi kekin mevzusu 10 dk sürdü

Ben görümcenizin hareketlerinde bir tuhaflık göremedim. Yeni gelini övmesinin neresi kötü olabilir?! Demek ki hoşuna gitmiş övmüş. Böyle şeylere takılmayın hayat kısa
Normal övgü değildi översin geçersin orda olsanız anlardınız ortamdaki tuhaflığı. İnsanlar bile bakakaldı kimse onaylamadı kendi övdü durdu 10 dk sürer mi bi kekin övgüsü içimden güldüm gerçekten bariz o kadar belliydiki

Doğruu bunu koz olarak kullanmaz belkide

Ne kadar tecrübesizsiniz kuzum
Zerre umurunuzda olmasın
O övgüleri duymamış gibi yapın ya da evet deyin onaylayın ve izleyin
Çok muhabbet tez ayrılık getirir onları da görürüz
Bu konuda evet tecrubesizim bizim ailede kıyaslama olmaz anneleri bile kızlarını kuzenleriyle kıyaslıyolar alışık olmadıgım bi durum

Peşin hüküme ne kadarda bayılıyorsunuz ortamda mıydınız normal övgüye kim ne desin içinizdeki pisliği kusmuşsunuz size de malzeme oldu rahatladınız mı bari

Normal bir övgü değildi ortamdaki insanlardan biri bile onaylamadı kendi konuştu durdu içimden güldüm bile çünkü komik geldi o an çünkü abarttı

Mevzu tek bu değil ki keşke tek bu olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…