- 15 Aralık 2009
- 9.808
- 24.877
- 873
- Konu Sahibi nefertiti00
-
Ya öyle bile olsa bunda had bildirmelik uyarmalık bir şey yok. Belki gerçekten samimidir söylediklerindeNormal bir övgü değildi ortamdaki insanlardan biri bile onaylamadı kendi konuştu durdu içimden güldüm bile çünkü komik geldi o an çünkü abarttı
Ortalama normal bir kekti çok güzel olmuş eline sağlık der geçer insan yani rahat 10 dk sürdü az buçuk insan anlıyor öyle çok konuşan biri değildir ama insanlarla iletişimi biraz kavgaya yönelik ben değil ablası söylemişti kinci diyeYa öyle bile olsa bunda had bildirmelik uyarmalık bir şey yok. Belki gerçekten samimidir söylediklerinde
Eskiden bdv de kaliteli sorun çözen tarafsız iki taraflı bakan hatunlar vardı şimdi görüyorum ki lo desek aman seni hadsiz öyle şey mi olur diyenlerle dolmuşYeni gelin övülür ya hevesi kaçmasın mutlu olsun vs diye size yapmamışlarsa siz bi gözdağı verindkdk
TamamSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
KesinlikleDoğruu bunu koz olarak kullanmaz belkide
Anam senin sorun çözme yönteminide gördük gözdağı vereyim diyosun sana ne diyekEskiden bdv de kaliteli sorun çözen tarafsız iki taraflı bakan hatunlar vardı şimdi görüyorum ki lo desek aman seni hadsiz öyle şey mi olur diyenlerle dolmuş
Ben olsam hiç dile getirmem aile üyesi olarak kırılmışsın tamam ama dile getirirsen kıskanç etiketi yersin mesafeni koru yeterli :) kim ne istiyosa yapsınSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Tamam da görümceniz abartılı bir tepki verdiyse kendini rezil etmiştir kendi düşünsün. Siz ona ne demeyi düşünüyorsunuz tam olarak?Normal övgü değildi översin geçersin orda olsanız anlardınız ortamdaki tuhaflığı. İnsanlar bile bakakaldı kimse onaylamadı kendi övdü durdu 10 dk sürer mi bi kekin övgüsü içimden güldüm gerçekten bariz o kadar belliydiki
Çok alakasız değil mi yahu?Bence birini övmek demek ben senden iyi olduğum için sendeki yeteneğin farkındayım ve bunu dile getiriyorum demek oluyor.
Çünkü nikahımın ilk günü yemeğe çıktık ve bu kız ağladı daha tanımıyoruz etmiyoruz ağladı masadan kalktı ablasıda abisi elden gidiyo ondan agladı dedi gülerek yani baştan beni kabullenememiş olabilir şuanki hareketini ona bağlıyorum ve 10 yıldır ben de görümceyim yengemle aramız çok iyidir yani aynı kulvardayız
Onu daha çok sevmiştirSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Baya haksızsın insanlar kimi nasıl sevip öveceğini oturup sana sormicak çok saçma biri bunu bana dese kıskançlıktan ölmüş diye yorumlarımSelamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Beni Övgüyle Utandırma kitabını okuyabilirseniz tavsiye ederim.Çok alakasız değil mi yahu?
Ben çok severim övmeyi çünkü övdüğüm konular beceriksiz olduğum konulardır. Birinden daha iyi olsam neden öveyim ki?
Değişik geldi bu bakış açısı
Teşekkür ederim, okuyacaklarım listesi için ekran görüntüsü aldım.Beni Övgüyle Utandırma kitabını okuyabilirseniz tavsiye ederim.
Görümce ha o kişiyi övmüş ha dilenciyi övmüş, hiç umrumda olmaz , buraya bunu dert edinip konu açmam.Selamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?