canım, abisinden fazla düşünürsen olan sana olur.
onlar iyi olur,kötü sen olursun.
boşver yaa üzerine gitme
hayatında bu kadar görümcesini seven bir insan görmemiştim.
nankör işte , herşey ortada.
kahvaltıya gitme, sonuçta abisini çağırmış.senı araması daha doğru olurdu.aramadığına göre anla işte.
Bu kahvalti sizin icin iyi bir firsat bence.aslinda esiniz sanki biseyler biliyor gibi hic konustunuz mu esinizle kardesinin davranislari neden bu sekilde degisti.
Cok doğru diyorsun canım, evet nankör. Ama ben sadece teyzesine falan ayıp olur mu diye düşünüyorum. Bir de eğer gitmezsem teyzelerine acaba yalan yanlış şeyler anlatır mı diye düşünmeye basladım. Artık herşeyi bekler oldum.
teyzesine yalan yanlış şeyleri anlatmak isterse buna engel olamazsın
kahvaltıya gidicen
belkı akşam dönücen, ama teyze orada kalacak.
her türlü konuşurlar yani.
valla bu tarz meselelerde girmeyeceksin araya,bu kız eşinle aranı bile bozar.hiçbir şey yapmadığın halde sana böyle davranıyorsa
bi'şey yapsan halini düşünemiyorum.
belli arkadaşları var, ortamı var ve sana ıhtiyacı yok.
teyzeye ayıp olursa olsun, nasıl olsa size de gelmeyecekler mi?
ortada madem bir sebep yok, eşin neden '' ben barıştıramam sizi '' diyor??
bunu söylemesi için ortada bir sebep olması gerekir.
Canim esim daha onceki yazimda belirttigim gibi cok kucukken annesini kaybetmis. Sonra babasi bir başkasıyla evlenmiş. Annelik ile gorümcem zamanında çok kavgalar etmişler. Araya eşim girmiş. Sonra annelik ve gorümcem tekrar kavga etmiş ama cok kötü bir şekilde. İkiside eşimi suçlamış. Ondan sonra aile olaylarında araya girmeme yemini etmiş eşim.
ben şu görümceniz yüzünden samimiyeti kestiğiniz sonrada görümcenizin samimi dostu olan kişiyi merak ettim sanki ipler orda koptu bende yani...acaba yalan yanlış şeyler anlatmış olabilirmi görümcenize
karamsarım şimdilerde..çok dengeli çok fazla uyumluyuz onunla.. eşimle yani.. bide minik bi oğluşumuz var.. böylesine uyumlu kavgasız ,oldukça aşk dolu sevgi neşe mutluluk HUZURR dolu bi evlilik bizimkisi...herşeyy çokkk güzell özelll .....vs...vs... kapı komşum,canım dedim dostum dedim kardeş dedim... canımı yaktı defalarca üzdü benide eşimide... eşim eşinin amiri ama çok rahat çünkü ben zamanında eşler hiç karıştırmayalım boşver rahat ol dedim can dedimmm pisliğe.... tanıyan herkess nasıl yapar böyle terbiyesizlikler dedi...canımı sıkann yorgunummm dedirttiren durumsa şu: eşim tepkimi koydum onun eşine,,,naptıın diyorumm odama geldiğinde oturtturmuyorum bile ayakta bekletiyorum eskiden otur der çay söylerdim... ya diyorummm yetmezz...istiyorumki al karşına bak senin karın böyle böyle seyler yaptı....çünkü bardagı taşırannn tüm apartmanı çağırıp gün yapıp hiçbişi yokken üstelik 2 gun evvel haksızlıgını kabul edip doğru sölüyosunn dediği bir sorun yaşatmışken bana,,, apartmanı güne çağırdıgı gün aynı anda kapıları açıyoruzzz yüzüne bakıyorummm yüzüme bakmadı...düşünebiliyomusunzzz benim yapmam gerekirkennnn 3 kere hata yaptıgında özür dileyip unutalım geçenleriii dediğindeee tamam diyip yine devam etmişkennn bu son yaptıgını kaldıramadım... eşim den isteiğimmm kaldır gururumu dedim çokmu şey istedimm nolur söylesin biri sıyıracam artık........... senden çekinseee bana bunları 1 tanesini yapamazzz dedim,, en basta ben rahat ol eşim eşinin ammiri bile olsa sen rahat ol dedimmm tepeme çıktı yetmedi,, baktı sen tepki vermiyosunnn iyi tamam eşi bi girişim de bulunmuyo nasıl olsa deyip deyip ayaklar altına aldı...şimdi artık gururumu basımı yerlerden kaldırma sırası SENDE dedim... çokmu şey bu? bu mutluluga bu sevgiye çokmu? yapım bu sonuna kadar haklısın ama ben sadece tepki koyarım en agırı lafımı söler bidaha yuzune bile bakmam ben buyum dedi eşim...... sen benim kadar delikanlı değilsin dedim,doğru diyosunn sen böyle erkeklik yapamazsınnn sıkar dedim... sabahdan beri açım yiyemedim odaaiyi değil............. noldu peki? dğermi...değdimi.....harekete geçme sen dedim ben utanıyorumm senin böyle yapman lazım alıp kocasını bak yeter asrtık eşinin yaptıklarına sus suss yeter...... gece 1 lere kadar muhabbett yaptıgın adamı alıp bunları ona söyleyemezmisin?????............ nerde yanlışş?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?