Gorumcemin derdi ne?

eşin ne diyor, o verseydi cevabını
Esim de kabul etmedi 3 hafta kucuk cocugu emanet alamam dedi.
Dun bir konu acmistim yatili misafir ile ilgili benimde size benzer sorunum var saolsun anlayan arkadaslarin onerileri ile ne yapacagima karar verdim inşallah sizde sorununuzu cozesiniz.

Esinizin de sizi desteklemesi cok guzel. Yalniz olan olmus siz tartisma ciksin istememissiniz ama gorumceniz zaten herkese duyurmus. Sizin adiniza cok uzuldum. Sanirim konuşunca da anlasilacak biri degil cunku yaptigi cok cirkin. Bir cocugun sorumlulugunu almak onune tabak koymakla olmuyor sadece kaldi ki hepimiz calisiyoruz kendimize bile vakit ayiramiyoruz bu yogunlukta bir cocuga bakmak istemiyor da olabilirsiniz. Bazi seyler uzaktan bakinca kolay geliyor.olay sadece karnini doyur ustunu temizle degil ki. Bahsettiginiz cocuk nasil bilmiyorum ama ben egitimciyim ve maalesef cocuklarin cogu suan doyumsuz güzellikle bile birseyi soylediginiz de ters tepki veren karektedeler. Bu onlarin sucu degil tabi ki yanlis yeristiriliyorlar.

Bence kabul etmeyin ben ne yapacagim diye kimseyi kirmadan nasil bir yol bulurum diye cabaladim ve herseyi dusundukten sonra kabul etmemeye karar verdim. Bir de su var kimse zor durumda degil kendi tercih ettikleri baska şeylerden dolayi bunu bizden istiyorlar. Zor durum baska birseydir. O zaman da hicbirimizin kalbi karalar baglamadi elimizden geleni yaparız.

Kabul etmeyin size yapilan ve soylenenler agir uzuldum.
Boyle ruh hastasi anneler yetistiriyor yeni nesili iste. Zor durum olsa gercekten bakayim ama kadinin amaci huzur bozmak, kizi oksurse hapsirsa vay sen benim kizima duzgun bakmadin bilerek hasta ettin cocugu el kadar candan ne istedin diye bana saldiracak taniyorum kadini.

1.si çalışıyormuşsunuz.iznin yokmu izin al otur çocuğuma bak bende keyfime bakayım kocamı alıp tatile çıkayım diyen görümce kaale bile alınmaz .. Cahil takımı ne olucak:63:
Kv hala elti bilmem ne ne derlerse desinler, onlar gruplaşmış birbirlerinin yancısı olmuş sen ne dersen de onların gözünde aklanamazsın zamana bırak herşeyi
Çok biliyorlarsa alsınlar baksınlar torunlarına!! Bu gelinlerin çektiği nedir ya ! Şimdide dayı figürünü kullanarak gelinlere yeğen baktırma çabasına girilmiş,dayısının evi değilmi kalacak tabii dayısı değilmi bakacak tabii bla bla
Hayır efendim dayı bakmıyor ki dayı işte..
Ayrıca milletin rahatlığınada hastayım !
Çocukla tatile çıkılmaz diye kuralmı var ? Al çocuğunu götür onunda eğlenmeye hakkı var yavrum ya ona üzüldüm ne biçim annesi var o_O
Aynen 3 hafta gitme 1 hafta git cocugunla git degil mi.. Ki gercekten bakmak zorunda miyim? Nolursa benden bilecek kadin.

Okuyunca saçlarım diken diken oldu resmen, kocanın ailesi nasıl insanlar Allah sana sabır versin. Açma telefonlarını bu kadar net. Ben olsam şimdiye tüm ilişkiyi kesmiştim, koca da ister görüşsün ister küssün. Kendi aralarında çözsünler.
Hem madem sen yılansın çocuğu sana nasıl emanet ediyo, insan evdeki çiçeği bile başkasına bırakmaya çekinirken? Üstelik 3 hafta ve kendi keyfi için. Aaaaayh gıcık oldum ya:KK34:

Allah sabır versin size o insanlarla ve kesinlikle haksız değilsiniz. Özellikle erkek evlat anneleri nedense evlatlarının evlendiğini ve artık yeni bir hayatı olduğunu kendi ailesini kurduğunu kabul edemiyor. Bizden uzaklaştı, soğudu, artık eskisi gibi gelmiyor!!! Yaa ne olacaktı? Evlendirmek için 40 takla at evlenincede huzursuzluk yarat??? Anlamak zor bu insanları

Ogretmen misin? Okullar falan kapanıyor dedin ya. Meslegin ne olursa olsun ben bakamam de çık işin icinden. Aciklama da yapma. Sana mi güvenip dogurmus?
Aynen canim ogretmenim. Normalde cok fenayim asla pabuc birakmam ama bu sefer konu benim de sevdigim bi kiz cocugu. Gerci coktan yengen seni istemedi evinde bi daha ona iyi davranma diye fitlemistir bile kizi.

Okuyunca saçlarım diken diken oldu resmen, kocanın ailesi nasıl insanlar Allah sana sabır versin. Açma telefonlarını bu kadar net. Ben olsam şimdiye tüm ilişkiyi kesmiştim, koca da ister görüşsün ister küssün. Kendi aralarında çözsünler.
Hem madem sen yılansın çocuğu sana nasıl emanet ediyo, insan evdeki çiçeği bile başkasına bırakmaya çekinirken? Üstelik 3 hafta ve kendi keyfi için. Aaaaayh gıcık oldum ya:KK34:
Bayram seyran haric ben gorusmuyorum zaten esim de haklisin deyip arada kendi gorusuyor.

Aynen 3 hafta gitme 1 hafta git cocugunla git degil mi.. Ki gercekten bakmak zorunda miyim? Nolursa benden bilecek kadin.[/QUOTE]

Yok bakmak zorunda değilsiniz Tabii
Tatilde kendine yardımcı tutsun bakıtsın çocuğuna

Siz niye orta yol bulmaya çalışıyorsunuz ki?

Tatilde bile olsam, hiçbir işim bile olmasa son derece keyfî bir sebeple bırakılan çocuğu canımdan parça yeğenim olsa istemem.

Ne demek yani.
Böyle bir annenin çocuğuna sadece haftasonu bakayım teklifini de yapmam.
Kapıyı 'eşime' tamamen kapattırım.

Kocanızla birlikte onunla konuşun. çocuk için doktora gidiyoruz ilişki saatlerimiz belli çocuk evdeyken biz bunu nasıl yapalım.deyin. tabi burda en önemlisi eşinizin desteği.
bu kadın eğer bununla ikna olmuyorsa ikna çabalarını bırakın. alsın çocuğunu kime bırakırsa bıraksın.
Yok onu hayatta soylemem, bu konuda bi kez dillerine dustuk mu 10 cocuk dogursam da susmazlar daha beter kudururlar.

Allah sabır versin size o insanlarla ve kesinlikle haksız değilsiniz. Özellikle erkek evlat anneleri nedense evlatlarının evlendiğini ve artık yeni bir hayatı olduğunu kendi ailesini kurduğunu kabul edemiyor. Bizden uzaklaştı, soğudu, artık eskisi gibi gelmiyor!!! Yaa ne olacaktı? Evlendirmek için 40 takla at evlenincede huzursuzluk yarat??? Anlamak zor bu insanları
Bunlar bizi evlendirmemek icin 40 takla atti ama ben kendimi ezdirmem esim de ezdirmez. Fazla gorusmuyorum zaten konusmuyorum da. Kabullenmekten baska caresi yok kabullenmese de oglu artik benimle evli naparsa yapsin.

Siz niye orta yol bulmaya çalışıyorsunuz ki?

Tatilde bile olsam, hiçbir işim bile olmasa son derece keyfî bir sebeple bırakılan çocuğu canımdan parça yeğenim olsa istemem.

Ne demek yani.
Böyle bir annenin çocuğuna sadece haftasonu bakayım teklifini de yapmam.
Kapıyı 'eşime' tamamen kapattırım.
Sonradan dusundum haklisiniz, kendi yegenimi boyle getirseler sinir olurum.
Bundan sonra esim muhatap olucak zaten.

Meslektasmisiz:-)Fitlerse fitlesin... Kendi ayıbı olur. Zaten emin ol annesi ve anneannesi senin hakkında yaninda konusuyordur. Bir kez daha bir şey söylerse ben kendi memleketime gideceğim bundan sonra de yada eşimle plan yaptik denize gideceğiz de. Kendi baksın çocuğuna

Bir de şu memura kolay izin alır gözüyle bakan zihniyet bitsin ya hu.
Okul zamanı mevlüt olur, sen rapor alırsın denir, tatile gidilir, keşke siz de gelseniz gelemez misiniz gelin denir.

Yav he he yani.
Bu kadar mı basmıyor kafaları.

Hafiften ben de muzdaribim de.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.

ilkokula giden bir cocuk artik tatilden bir mana cikarabilecegi icin gorumcenizin yerinde olsam cocugumu da alir, onun da gezilecek gorulecek yerlerden nasiplenmesini saglardim. benim oglum 6 yasinda ama her tatile dahi goturuyoruz ki ufku acilsin.

ote yandan tabii ki anneler ve babalar zaman zaman basbasa tatil yapmak isterler. bu durumda cocugumu annemden baska kimseye emanet etmem ben.

esiniz de fikrinizde destekmis, sikinti yasayacaginizi zannetmiyorum. musterih olun.

Esin devreye girsin ve herkesi cok sert bir sekilde uyarsin. Ve o halaya de ki, madem o kiz bu kadar önemli, git kendin bak 3 hafta.

Hayret ya! Annesi kendi kizina deger vermiyor, tam 3 hafta ayri kaliyor, sonra baskasi isten tatil alsinmis. He canim, baska? Asla yigilma, esin fikir degistirse bile sakin o baski'ya girme. Sonuna kadar haklisin.

Bir de şu memura kolay izin alır gözüyle bakan zihniyet bitsin ya hu.
Okul zamanı mevlüt olur, sen rapor alırsın denir, tatile gidilir, keşke siz de gelseniz gelemez misiniz gelin denir.

Yav he he yani.
Bu kadar mı basmıyor kafaları.

Hafiften ben de muzdaribim de.
Birde öğretmenler ne yapıyor ki? Sadece yarım gün calisiyorcu zihniyet var. Onlar tam Allahlik zaten...Bana da diyorlar bazen, doktoraya hazırlanıyorum deyince uzayliymisim gibi bakıyorlar. Tabii zaten öğretmenler niye kendini gelistirir ki?

Bir görümce olarak yorum yapıyorum. Kimse kimsenin çocuğuna bakıcılık yapmak zorunda değil at çocugu milletin başına ohh gez ne güzel dünya bide izin alayım ben açık açık söylerdim ben emanet çocuk alamam diye. Ya çocugunuda götürsün yada gitmesin bu kadar basit.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
Bence bütün amaç Size rahat vermemek yoksa çocuğu anneannesinede bırakabilir bisekilde çocuk sizde kalirsa kayinvalideylede daha sık goruseceksiniz amaç o hayatınıza daha fazla müdahil olmak ama sert durun bu saçma tutum karşısında taviz vermeyin

Kocanızla birlikte onunla konuşun. çocuk için doktora gidiyoruz ilişki saatlerimiz belli çocuk evdeyken biz bunu nasıl yapalım.deyin. tabi burda en önemlisi eşinizin desteği.
bu kadın eğer bununla ikna olmuyorsa ikna çabalarını bırakın. alsın çocuğunu kime bırakırsa bıraksın.

Niye böyle özel birsey anlatsin konu sahibi? Biz kocam ile seks yapacaz denilmez kimseye. Bir bahaneye ihtiyaci yok konu sahibi. 3 hafta o sorumlulugu almak istememesi, calismasi yeter sebebler.

D denizbhrm Sakin böyle özel seyleri anlatma, hele öyle bir görümceye. Senin icin kisir gelin der ve bunu herkese yayar. Yani sakin sakin!

Back
X