Gorumcemin derdi ne?

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
kaynanan madem sana kızıyor, kendisi baksın torununa.

Bu aralar bütün görümcelerin, çocuklarını gelinin başına sarma zamanı. Dün başka konuda da vardı. Pardon da herkes niye çıkardığı çocuğa sahip çıkmıyor başkasına satmaya çalışıyor. Bi de ne münasebet yani senin keyfin için ben niye bakıcılık yapıyorum. Çocukla tatilde rahat edemiyorsan niye doğurdun insan çocuğundan rahatsız olur mu, ve nasıl 3 hafta keyfi ayrı kalır

Birde çalışıyorsun hey allam. Görümcem gezecek diye bırak izin almayı hafta sonu iznimi bile bakmaya harcamam açık ve net. Onun ki keyifse benimki de keyif. Ötesi yok. Hem kızın ananesi ve çok bilmiş o hala ne iş yapar evde boş boş oturmuyorlarsa bende birşey bilmiyorum. Kendileri baksa ya çirkefler ya.

Ben olsam görümceme " yazık değil mi kızını da götür tatilini yapsın eğlensin. Bak okullarda tatil olcak. İyi gelir kızına da sen kızını kendine yük olarak mı görüuosun. Ben bi tabak yemek vermekten korkmam emanet çocuktan korkarım. Ben annesi babası yanında olmayan çocuğun sorumluluğunu alamam bu kendi öz yeğenimde olsa.... " deyin kayınvalidene de " 3 hafta ben anası babası olmadan nasıl bakayım. İzin alıpta. Sen bak işinin adı ne? Hadi ben el kızıysam sende annannesisin madem canın ciğerin sen bak.!! Ben çocuğumu kimsenin kapısına koyupta tatile gitmem.. bu ister dayısı olsn ister amcası... " çocuğun yeri annesinin babasının yanıdır. Bana mı güvenip doğurdu tövbe ya :))) ay hayatta böylelerine pabuç bırakmıcaksın. Kız bak sakın bakma seni topa tutarım heee:KK12::KK47::KK53::KK19::KK55::KK70:

Aaaaaaa nekadarda saçmalamışlar 3hafta izinmi olur herhalde niyetleri şu tatilin varsa çocuğa bakmakla geçirmeni istiyorlar neden sen tatilini bakıcılık yapmakla geçireceksin götürsün çocuğunuda şahsen benimde çocuğum var nereye gitsem onuda götürürüm zaten içim rahat etmrz başkasına emanet etmeye..

Bence hiç takmayın kabulde etmeyin isteyen istediği şeyi düşünsün yeri geldimi hepsinin ağzının payını verin gerekirse kötü gelin olun zaten kırk yıl sırtında taşısan da indirdiğin anda kötü gelin olacaksın bırak eşin birşey demiyorsa takma bence..

Ne saçmalık ya hu, bizimde gelinimiz var böyle bir şeyi talep etmeye ne hakkım var, aklımdan bile geçmez, üstelik keyfi bir durum için.

Susmayın sakın gereken cevabı verin, o anne olsun da tatile giderken çocuğunu da götürsün başından atmak yerine!

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.

Haziran da ders olmaz, alsinlar izin kendi yanlarinda gotursunler. Bir tabak bir yatak onlara mi zor geldi?

Bakmak zorunda degilsin, kim ne derse desin. Bosver. Bakamayacagim de gec. Aciklama yapmana gerek bile yok.

Zaten ne bakmaya ne aciklama yapmaya degmez.

Dayısıyla ilişkileri pekişme bahanesi ile kendisi rahat edecek
Ne saçma iş ya

Amaaaaaan püfff
Sonuna kadar haklısınız.

Karşımızdakiler İnsanların özel hayatlarına saygı duymayı öğrenene kadar duruşunuzu sürdürün vazgeçmeyin derim.

cok haklisin mantiga bakya tatile gidecek 3 hafta insan kizini ozler be kizin babasida sus kabagimi hadi kadin sorumsuz ne bicim insanlar varya. bide kotu gelin oldun ben olsam acarim agzimi yumarim gozumu bunlar bundan anlar guzellikten degil

Salla yaaa muhatap bile olma ne dersen de anlamayıp iyice çıldırtırlar seni. Ben onun bunun keyfi için bırak 3 haftayı 3 gün bile işimden izin almam madem başından savmak istiyor yapmasaymis yazık değil mi o çocuğa da.

ne sacma ben asla cocugumu bırakıp 3 hafta ızıne gitmem. ne tuhaf bir annemiş sen asıl onu sor ona. anneme bile 3 hafta cocuk bırakmam ben. ben nereye cocugum oraya

kicini gezdirecegine sen bak de kocanla papi papi yapcen diye benmi cekecem kahrini de ara soyle digerlerine susun mk dedinmi tamam bu ne yaa yilan gelin gormemisler gahbe dunyaaaa:D

ayy manyak kadın
ya nasıl kolay gelıyor mıllete dogurup dogurup cocugunu saga sola bırakıp tatıle gıtmek yahu
ben olsam 3 hafta boyunca asla ama asla ayrılamam kuzumdan

bıde cocuk bu hanı kedımı anneme bırakırken bıle aglıyorum evlat bu evlat

kesınlıkle dusuncende haklısın ben kabul edemem kusura bakma ıse gıdıyorum keyfı ızın falan da alamam nerde gorulmus de net bı sekılde. basının caresıne baksın

Hanımefendi tatil gidecek diye siz niye zora giresiniz canım, olur mu öyle şey. Bence doğrusunu yapmışsınız kabul etmemekle. Bu konuyu eşine bırak, karışma, kendi ailesi ile kendi uğraşsın.

Niye böyle özel birsey anlatsin konu sahibi? Biz kocam ile seks yapacaz denilmez kimseye. Bir bahaneye ihtiyaci yok konu sahibi. 3 hafta o sorumlulugu almak istememesi, calismasi yeter sebebler.

D denizbhrm Sakin böyle özel seyleri anlatma, hele öyle bir görümceye. Senin icin kisir gelin der ve bunu herkese yayar. Yani sakin sakin!
Kaynanam yuzume yoksa sen kisir misin demisti zaten.

Back
X