Görümcemin doğumuna gitmeli miyim?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Hiç olmayacak bir mevzu sebebiyle kötü olduk.Mevzu şu evimiz için perde dikilmişti,eşim asmaya gidecekti kayınvalidem izin vermemiş kendi asmıştı.Ben ve eşim görmeden hayırlı olsun dedi şaşırdım eve mi gittin dedim.Olay orada koptu zaten...Yok gidemez miyim yok orası kimin oturacağı ev senin eşinse benim neyim vs. vs. birdaha evine adım atmam dedi muhabbet orada bitti.Rastlarsak öylesine hoşgeldin diyor bayramda kayınvalidemin evinin önünde karşılaştık iyi bayramlar dedik sadece.Düğünümde kınamda sırtını döndü oturdu hatta kınada kuzenlerimi kına hediyeleri için azarlamış.Kendine yakışmayan hareketleri yaptı kısacası.Yakın zamanda doğum yapacak gerçekten birsürü düşüncem vardı hediyeler alacaktım bebeğin ilk hediyesini ben almıştım hatta onun hatrı bile yokmuş.Eşime düğünde taktığı hediyeden götürüp takacağız hastanede görüp 5-10 dakika gelmeyi düşünüyorum yada hiç mi gitmesem?Gidersem zaten kayınvalidesi için giderim o düğünümde insan bilip geldi tebrik etti tebriği o hakediyor bence.Sizce ne yapmalıyım hastaneye gitmem yüzsüz durumuna düşürmez değil mi beni?

Doğum hastalık gibi durumlarda bence büyüklük sizde kalsın, gidin. Eğer insanlarsa ne kadar yüce gönüllüymüş doğuma geldi hiçbir şey olmamış gibi yanımızda oldu der anlar hatasını. Değillerse zaten iyilik yap denize at dersiniz. Oraya gittiğinizde sizi terslerse hediyenizi verir tebrik eder gidersiniz. Siz üstünüze düşeni yapmış olun da. Bence yani.

Kendi.kendine alinmis.siz birsey yapmamissiniz.siz de resmi sekilde merasim yapin gidin.boyle gunlerde kusluk olmaz

Çocuğumun halasi ne de olsa.. doğan da kuzeni..
ben giderim hediyemi veririm az dururum zaten çok durulmaz hastanede..
Dün ne yedigimi unuturum ama kızım doğduğunda kim ne kadar yanimdaydi çok iyi hatirliyorum :)

Gidin hastaneye verin hediyesini, tebriginizi edin, nasılsın diye sorun ve bitti.

Gitmek istiyorsunuz zaten, sadece yüzsüzlük mü yapmış olurum diye aklınıza takılmış.
Hayır yüzsüz demezler, iyi niyetli imiş gelmiş derler.

Dakikalarca oturmayın tabi.
Saçma sapan bir şeyden muhabbeti kesen bir kadın başka şeyler de düşünebilir.
Gerektiği kadar orada olun.

Git hastaneye tak bi ceyrek hayirli olsun hasta yaninda kalinmaz cok de don arkani cik.

Git bence buyukluk sende kalsin.

Aslında gitmek istemiyorum Allah rızası için gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…