Görümcemin doğumuna gitmeli miyim?

Kendinden ve eşinden çok eminsin. Güzel..

Ama yaşayınca farklı herşey. Gitmeye gönlün yok, gitmeyeceksin de, belli. Kendine iş ariyorsun gibime geliyor. Uğraş dur o zaman..

Kendinden ve eşinden çok eminsin. Güzel..

Ama yaşayınca farklı herşey. Gitmeye gönlün yok, gitmeyeceksin de, belli. Kendine iş ariyorsun gibime geliyor. Uğraş dur o zaman..
6 aydır durum böyle olduğundan böyle konuşuyorum.
Gitmeye gönlüm yok ama gideceğim sanırım bakalım daha zaman var hayırlısı.

Görümceyide aradan çıkardınız. Yarında bir kp konusu açarsınız. Oda oldu bittiye gelir. Kocanız sadece size kalır. Hedefe doğru iyi ilerliyorsunuz. Tebrikler.

Görümceyide aradan çıkardınız. Yarında bir kp konusu açarsınız. Oda oldu bittiye gelir. Kocanız sadece size kalır. Hedefe doğru iyi ilerliyorsunuz. Tebrikler.
Kocamın bana kalması gibi bir derdim yok öyle olsa görüşmesini açık açık söyler istemem herkes ektiğini biçti benim açımdan.

Oyle mi diyorsun?

Kadınlar kulübünü okudukça, bazen hemcinslerimden korkuyorum...
Erkekler düz mantık ama kadınlar ...

Onun açısından düşünüyorum şuan beni sevmiyor istemez ki gitmemi
Bence o ortamda görünce sevinir.Zaten husumet te yok aranızda,sudan sebeple kırgınlık olmuş.Doğumda ölümde vasifedir gitmek.Sen görevini yap ha o surat asar bi durum olur çıkar gidersin.Sonrasını o düşünsün.Bi daha da çok bekler.

Yani gerçekten çok sudan bir sebepti bakalım hayırlısı ya

Oku ve düşüncelerini yaz lütfen buraya merak ediyorum.
Simdi şöyle bi bakindim. Konularının ℅90i eşinin ailesiyle ilgili. Şöyle yaptılar, böyle davrandilar. Her evlilik öncesinde böyle tatsızlıklar huzursuzluklar olur.. Çünkü sadece eşler değil aileler de olaya dahil oluyor, aileler de tanisiyor, aileler de evleniyor. Evliliği iki kişiden oluşuyor sanma..

Açık söyleyeyim, (bu,sadece yazdiklarin üstüne vardigim bi his) görücü usulü evlenmissin. Evliliği mantık ustune bina etmissin. Eyvallah.. Arastirmalar bu şekilde başlayan evliliklerin daha uzun ömürlü old kanıtlıyor. Karakter olarak birbirimize çok uyuyoruz, esimden memnunum mutluyum diyorsun da hissi anlamda bundan söz etmiyorsun.. Sanıyorum eşini gerçekten çok sevsen, onunla gerçekten mutlu olsan bunlara bu kadar takilmazsin. Ama sen aksine kendine, eşine hep bunları mi anlatıyorsun? Kendini de eşini de sisiriyorsun. Esim bana hak veriyor, benden yana onlara karşı tavır alıyor diyorsun. Ama bu seni tatmin etmiyor. Canını yaktıkları gibi, onların tarzıyla aynıyla ve misliyle mukabele etmek, bir nev'i intikam almak istiyorsun. Esin annesini babasını kardeşini silse, hiç gorusmese mutlu mu olacaksın? Bana-bize değil, kendine bunun cevabını ver. Ve bence hayır bu seni mutlu etmeyecek.. Seni ancak gerçek sevgi, ask mutlu eder.

Annen ve kv arasındaki çifte standartini da biliyorum.. Diyeceğim o ki, kendini bu cendereden çek çıkar. İlla tecrübe etmene gerek yok, bak burda herkes gibi ben de sana anlatıyorum yaşadıklarımı. Bunlarla uğraşmak sana bi şey kazandirmayacak. Bugün seni anlatıyorum, sana hak veriyorum, annemle gorusmicem gerek yok diyen adam bi sure sonra bikacak ve yeter diyecek. O zaman iste kötü olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…