- 8 Ağustos 2011
- 12.448
- 13.935
- 498
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
6 aydır durum böyle olduğundan böyle konuşuyorum.Kendinden ve eşinden çok eminsin. Güzel..
Ama yaşayınca farklı herşey. Gitmeye gönlün yok, gitmeyeceksin de, belli. Kendine iş ariyorsun gibime geliyor. Uğraş dur o zaman..
Kocamın bana kalması gibi bir derdim yok öyle olsa görüşmesini açık açık söyler istemem herkes ektiğini biçti benim açımdan.Görümceyide aradan çıkardınız. Yarında bir kp konusu açarsınız. Oda oldu bittiye gelir. Kocanız sadece size kalır. Hedefe doğru iyi ilerliyorsunuz. Tebrikler.
Neden?
Oyle mi diyorsun?Görümceyide aradan çıkardınız. Yarında bir kp konusu açarsınız. Oda oldu bittiye gelir. Kocanız sadece size kalır. Hedefe doğru iyi ilerliyorsunuz. Tebrikler.
Eski konularını okumanı tavsiye ederim. Eminim hemfikir olacağımıza.Oyle mi diyorsun?
Kadınlar kulübünü okudukça, bazen hemcinslerimden korkuyorum...
Aynen ya bak burasıda var ben görmek istemezdim aynı şekildeE gitmek istemiyorum yazmissiniz.
Istemediginiz seyi mecburiyet yokken neden yapasiniz ki?
Hem gorumce acisindan da dusundum,ben mutlu gunumde yanimda sevdigim ve beni sevenler olsun isterim.
Oku ve düşüncelerini yaz lütfen buraya merak ediyorum.E gitmek istemiyorum yazmissiniz.
Istemediginiz seyi mecburiyet yokken neden yapasiniz ki?
Hem gorumce acisindan da dusundum,ben mutlu gunumde yanimda sevdigim ve beni sevenler olsun isterim.
Oku ve düşüncelerini yaz lütfen buraya merak ediyorum.Oyle mi diyorsun?
Kadınlar kulübünü okudukça, bazen hemcinslerimden korkuyorum...
Erkekler düz mantık ama kadınlar ...
Yok evine gitmem biri yazmışta bencede gitmemi istemez yaÇocuk doğduktan sonra git takısını tak ayaküstü gel,ama Doğum sırasında haberiniz olursa gitme zaten
Onun açısından düşünüyorum şuan beni sevmiyor istemez ki gitmemiBence git tebrik et.Sonuçta doğum.Sonra istemezsen gene görüşmezsin.
Bence o ortamda görünce sevinir.Zaten husumet te yok aranızda,sudan sebeple kırgınlık olmuş.Doğumda ölümde vasifedir gitmek.Sen görevini yap ha o surat asar bi durum olur çıkar gidersin.Sonrasını o düşünsün.Bi daha da çok bekler.Onun açısından düşünüyorum şuan beni sevmiyor istemez ki gitmemi
Evine gitme zaten hastahanede 2 gün tutuyorlar ya ,Doğumdan sonra git hastahanede iken gör gel demek istedim canımYok evine gitmem biri yazmışta bencede gitmemi istemez ya
Yani gerçekten çok sudan bir sebepti bakalım hayırlısı yaBence o ortamda görünce sevinir.Zaten husumet te yok aranızda,sudan sebeple kırgınlık olmuş.Doğumda ölümde vasifedir gitmek.Sen görevini yap ha o surat asar bi durum olur çıkar gidersin.Sonrasını o düşünsün.Bi daha da çok bekler.
Hımm peki teşekkür ederim inşallah bakalım.Evine gitme zaten hastahanede 2 gün tutuyorlar ya ,Doğumdan sonra git hastahanede iken gör gel demek istedim canım
Simdi şöyle bi bakindim. Konularının ℅90i eşinin ailesiyle ilgili. Şöyle yaptılar, böyle davrandilar. Her evlilik öncesinde böyle tatsızlıklar huzursuzluklar olur.. Çünkü sadece eşler değil aileler de olaya dahil oluyor, aileler de tanisiyor, aileler de evleniyor. Evliliği iki kişiden oluşuyor sanma..Oku ve düşüncelerini yaz lütfen buraya merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?