görümcemin doğumunda giderlerse ne yapim

Canım bebişini güle güle sağlıkla büyüt öncelikle.. kayınvaliden görümcelerin hoş birşey yapmamışlar elbet yanında olmaları gerekti . buna fazla takılma derim ben ama tavrınıda koymanı isterim. eşini üzmeyecek şekilde laf çarpıtabilirsin .. bunlar aslında basit şeyler en önemlisi sağlık... takılma bunlara siz sağlıklı olun huzurlu olun yeter gerisi dış kapı..

evet zaten en çokta eşim umursamaz davranıyor,ne oldu yanigelirse gelir gelmezse gelmez diyo.bende bumudur aile olmak en özel anınıda yanında olmamakmı diyorum ...ha evet kv gelir öyle oturan tiplerden....ama canım ben bir saat gelip hasteneye görseydi diyorum.zaten annem geldi sadece doğuma kendi ailem çok uzakta.anneme karşıda ezik hissettim yani kimsem yok gibi yanlız ezik önem verilmiyorum gibi ....bide benim 2 erkek kardeşimin bebekleri olduğunda biz sabırsızlandık heyecandan ...niye böyle oluyo herkes aynı hissetmiyo demekki

bebeğini sağlıkla ve mutlulukla al kucağına canım.herşey istediğin gibi olsun

Son düzenleme:

canım zaten annem yanımda kalacaktı ama hasteneye ziyarete gelinmezmi

Kızıyla gelinin kıyaslaması değilki bu iki öz torun bence de gelmeleri şarttı... Bunun eşinin sana kıymet vermemesi ile ilgili olduğunu düşünme eşin kıymet görmüyor demekki ailesinden . Üstüne alınıp boşa üzülme kocan düşünsün beni adam yerine koymuyorlar diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…