ben gidecem zaten kv gelirse ne yapim ben bişey yok gibimi davranim
Siz de bir kaç saat sonra gidin, görün. Büyük ihtimalle ailesi de orada olacaktır, yokmuş gibi yapın aa demek ki gelebiliyormuşsunuz diyin sağolsun "annem" olmasa ben de çok zorlanırdım "allah razı olsun canııım anneciğimden, insanın anası gibi yok" diyin geçin... ama bunları gülerek söyleyin :))
Siz de bir kaç saat sonra gidin, görün. Büyük ihtimalle ailesi de orada olacaktır, yokmuş gibi yapın aa demek ki gelebiliyormuşsunuz diyin sağolsun "annem" olmasa ben de çok zorlanırdım "allah razı olsun canııım anneciğimden, insanın anası gibi yok" diyin geçin... ama bunları gülerek söyleyin :))
biz gelinlerin kolayı yok ama konu sahıbesı kendını bosa uzmus ınsan elbet gelsın ıster amaçok doğru bir yorum
madem bu kadar rahatsız oldun böyle söyleyebilirsin
sende çok beklenti içine girmişsin gelsinler etsinler diye
ondan hayal kırıklığı olmuş gelmemeleri
kimi gelin kv tepemdeydi doğumda diye dert yanar kimi de gelmedi diye
merhaba arkadaşlar
ben 10 ay önce doğum yaptım.doğumumda başımda sadece annem ve kocam vardı.3 görümcem ve kaynanam yoktu.doğum yaptım birkaç saat sonra bir tanesi geldi.sezeryan olduğu için saati günü belliydi.geldi görümcem birsürü bahane saydı geç gelmasiyle ilgili.neyse kv sonradan gelir sandım ama yok hastaneye bir görümcem dışında gelen olmadı.annem çok şaşırdı üzüldü niye böyle yaptılar diye bana çok yansıtmadı ama ben anladım tabi.neyse 6 gün sonra hepsi eve geldi.bahana şu gelen görümce -ben gelme dedim yaşlı biraz orda duramazsın edemezsin işte bahaneler.ben bişey demedim ama bizde büyle olmaz doğum önemlidir yani gelinlerin başında pervane olur herkes hepimiz.ben bişey olamış gibi yaptım yeni lohusayım bir tataftanda zoruma gitti bilmiyorum kızlar benmi abartuyorum soruyorum size ne olur yorum yapın..
şimdi hastaneye gelen görümce doğum yapacak.bu görümce onların en kıymetlelirei hep akılı ondan alırlar yani.o gelme dese bile gelmesi herekmezmiydi kv nin.şimdi onun doğumunda hastaneye giderlerse ne ypim beeen ne olur akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?