görümcemin doğumunda giderlerse ne yapim

her insanın beklentileri çok farklı gerçekten. bende sadece eşimle annemin yanımda olmasını tercih ediyorum. kalabalıkta kendimi hiç rahat hisseden biri değilim çünkü. kayınvalidem geldiğinde toparlanmış, ayaklanmış olmayı isterim. sen madem bunu dert ettin kendine, bence içine atacağına kayınvalidene söylemelisin. ben yanımda olmanızı beklerdim, gelmemenize çok kırıldım diyebilirsin. bir şey değişmez ama en azından söylediğin için rahat hissedersin kendini

benim kvde doğumda yoktu çünkü tansiyon rahatsızlığı vardı fakat evde bekledi bizi.sizinkinin doğuma gelmemesi(hasta falan değilse)ayıp olmuş ama sizin kv onun annesi unutmayın.yani tabiki gidicek doğumuna,sizin herhangi bi tepki vermeniz yersiz olur.
size nasıl davranılıyosa sizde öyle davranın bundan sonra olsun bitsin.mesafe iyidir iyi....

Cok ayip etmisler. Bu durumda kimseden akil almaya gerek yok ki gorumceniz akil verme geregi hissetmis, onlar da dinlemis. Her isin bir yolu yordami vardir. Eger gelininiz dogum yapiyorsa, kendi kiziniza nasil davraniyorsaniz ona da oyle davranmak zorundasiniz.

Neyse.. Herkes kendine yakisani yapar Siz hicbirsey olmamis gibi davranin kv hastanede gorurseniz.

Ama uzulerek soyluyorum, zaten unutmazsiniz da , hani yeri gelir, oyle bir laf ederler ki , pat diye onlerine cikariverirsiniz. Insaallah gerek kalmaz.

kadının kızının yanında olmasından daha doğal bişey olamaz sanırım...
bu durumda sana yapacak bişey kalmıyo ne yazıkki...

Canım annen varmış yaa önemli olan o boşver.

arkadaşlar bu konuda biraz düşündüm. ve şu cevapları buldum
1, eşimin bana değer vermediğini düşünmemve onun ailesininde hareklerini bağdaştırmam.
yani şöyleki.eşim değer vermiyorki onlarda versin.
yani söz konusu benim bir hastalığım veya ameliyatım olsa kıyaslamam tabi görümceymle ama bu bebek.ve oğlunun çocuğu.bu açıdan düşününce garip tuhaf anlamlandıramadığım bir durum.
siz olsanız oğlunuzun çocuğuyla kzınızın çocuğu arasında farklı davranırmıydınız .....
dedim ya söz konusu olan bebek.
2, bence bu hayatta en önemli 2 şey var.bir ölüm iki doğum
bu yüzden takmış olabilirim
3, ben eşimin memleketindeyim burada hiç kendi tarafım yok
bunlar işte snuçlar kızlar.yani ben doğuma gidecem tabiki ve eğer ordaysa bişey yok gibi davranacam.....
ama gel görki ne hissederim orası meçhul

sanırım bi yorumumda daha yazmıştım işte tamda işaretlediğim yeri eşin kafaya takmalı senden önce, anne benim yavrum doğmuş sen nerdesin diye o tepki göstermeli, yoksa sen keyfine bak annen yanında mı yanında, kv yanına gelipte surat sallayıp bi işin ucundan tutmayacak yaralı parmağa işemeyecek üstüne bide annene hizmetçi muamelesi yapacak bi tipse zaten geri kalsın, ama eşinle ilgili çıkarımlarına bişey diyemicem kadınsın mutlaka bişeyler hissettin ki eşim bana değer vermiyo diyosun, gereksiz bi alınganlık değilse ve gerçekten eşin sana değer vermiyosa cidden ailelerde ona göre konumlanıyolar buna çok defa şahit oldum çevremde ve kendi evliliğimde

Hiç doğum yapmadım diye mi bilmem

' Kayınvalide gelse nolur, gelmese nolur. Zaten annem yanımda ' der geçerdim ben diye düşündüm

Hiç doğum yapmadım diye mi bilmem

' Kayınvalide gelse nolur, gelmese nolur. Zaten annem yanımda ' der geçerdim ben diye düşündüm

yaniiiii
benim kayınvalidemde yanımda olacaktır ilk torunu hevesli ama gelmicem dese inan ne kırılırım ne üzülürüm içten içe bayram ederim hatta sadece eşim buruk kalırmı diye içimden geçiririm, çünkü kadın ne kadar çoksa bi ortamda sorun çıkma riski o kadar artıyo, annem de kv de ben çocuklarımı dilediğim gibi büyütemedim torunuma şunu şunu yapıcam diyen tipler e benimde ilk bebeğim isteklerimiz mutlaka çatışacaktır

iyide kvden onun annesi tabiki gidecek, senin gitmene gelince kendin bilirsin.

Görümce de gelmiş iyi kötü bi sebep belirtmiş
Hani küslük gibi bi durum olmadığı açıklanmış ( hiç biri gelmese bi nevi derim de )
Bence bu kadarı kafi

Ama böyle şeyler birazda sanırım beklentiyle alakalı
Konu sahibi ve annesi, bu işlerde kaynanada gelmeli diye düşünüyolar ondan
Benim için fark etmez, annem ve eşim yanımda olsa yeterli

valla canım iki tarafın geldiği ve tat alındığı bi lohusalık dönemi ben hiç görmedim :26:

Belki de annen geldi diye gerek duymamıştır ( Erkek - kız evlat ayrımı olduğunu düşünmüyorum )

Çünkü benim ablam doğum yaptı, annem hastanede yanında kaldı
Fakat kaynanası köyden kalkıp gelince
Annem hastane çıkışı, ben kendi evime gideyim dedi
Kaynanası gelmiş bi de bana gerek yok bi evde ikimiz mi kalacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…