Bazı yerlerde sana kızdım neden kuaför için teklif bekliyorsun gidip yaptırsaydın ya .Neden lafını sözünü esirgedin be güzelim.
Benim eşim de ailesinin yanın da değişir bütün erkekler böyle(Gördüğüm kadarıyla).
Sen sana düşeni fazlasıyla yapmışsın.
Düğün kına nasıldı?Yardımcı oldun mu?Hem nasıl kuaföre falan götürmezler eltini götürdüler mi peki?
canım o kadar doğru ki insan terlemeyince birşeylere emek vermeyince zorluk yaşamayınca maalesef kıymet de bilmez hiçbişey bilmez.
kocanız askere gitse de hiçbişey değişmez huylu huyundan vazgeçmiyor,
eşiniz ailesinin yanında mı öyle , beraber paylaşımınız yok mu normalde de.
birde erkeği nasıl alıştırırsan öyle gider ,eşiniz kira ödeyince daha beter olucaktır size karşı, şimdi bu kadar rahatlık gördüyse bundan sonra zorluklara maalesef katlanamıyor erkek milleti.
nasıl tanışmıştınız siz nasıl bu duruma geldiniz anlatırmısın aşk evliliğimi yapmıştınız?
hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Şekerim kocanı tepene çıkarmışsın. Evlendiğinden beri eşinin sana karşı tavırları böyle idiyse neden bir de çocuk yaptın?
herşeyi geçtim ama bebeğin maması bitince bezi bitince ee hep benden mi bekliyosun demek ne demek?
çıldırırım heralde bebeği başkasından yapmadım senin bebeğin be adam ne demek istiyosun diye kırılmadık şey bırakmazdım evde.
sert çık artık ciddiyim. al iyilikle davranmışsın nolmuş hiç. öbür elti hanım bak sanki saraylı kraliyet ailesine mensup da havalara girmiş. gir sende bi güzel ezdirme kimseye ver lafını sözünü. efendilikten anlayamayanlara lafının verilmesi taraftarıyım ben. biz edebimizden susunca onlar korkudan susuyoruz sanıyo.
kocanında iplerini al bi güzel eline. ayrı eve çıkın hatta annen masraf karşılamak zorunda değil emin ol onun ailesi yapmazdı. çalışsın görsün eve ekmek getirmenin emeğin ne demek olduğunu
keşke de gitmeseymişin düğüne. sinirin bozulup huzurunun kaçtığıyla kalmışın. pöf çok gerildim he
ben senin yerinde olsamm
eşim beni milletin yanında terslese yüzüme bakmasa
haber bile vermeden atlar otobüse dönerim
ne demek yaa bu şekilde davranmak
dediğin gibi onun tavrından yüz bularak diğer insanlarda sana hoyratça davranıp yok saymışlar
işte bende her şeyi kafasına atmak hatta boğmak istiyorum o an ama evde huzursuzluk çıkmasını istemiyorum,benim tepkilerimden dolayı.
elti hanımı kraliçe yapan kocası olduğu için herkesde ona göre yaklaşıyor ona.Ama öyle lafları bir bir sıralayan bi tip değilim kahretsin,öyle bir ortamda dilim tutuluyor.Birde dediğiniz gibi yakıştıramıyorum kendime öyle ağız kavgasını.
Umarım ayrı eve çıkınca düzelir,yoksa gerisi beni düşündürüyor.
Düğüne gitmeseydim de eminim ömür boyu başıma kakılırdı.Şimdiki huzursuzluğumdan daha besbeter olurdu.
Çocuğu da alsadın ya.Hem nasıl unutucakmışsın çocuğu.söyledim eşime bir kez orda,dedim bak çeker giderim.Beni olur olmaz yerde bozup durma,iyi olmaz dedim.Ne dedi sanırsınız,tamam çek git ama çocuğu unut.Cesaret edemedim.
alınma lütfen ama sende yani kendine durup dururken sıkıntı yaratmışsın...
eşin askerliğini henüz yapmamış..
hadi onu geç daha okul yeni bitmiş sayılır diyorsun...
şu durumda bilmiyorum ne kadarlık evlisin üstüne birde çocuğun var...
sen 28 yaşındasın profiline göre eşin kaç yaşında?normal fakülte mi bitirme aşamasında şuan?...
söyledim eşime bir kez orda,dedim bak çeker giderim.Beni olur olmaz yerde bozup durma,iyi olmaz dedim.Ne dedi sanırsınız,tamam çek git ama çocuğu unut.Cesaret edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?