Görümcemin düğününe gittim

ben senin yerinde olsamm
eşim beni milletin yanında terslese yüzüme bakmasa
haber bile vermeden atlar otobüse dönerim
ne demek yaa bu şekilde davranmak
dediğin gibi onun tavrından yüz bularak diğer insanlarda sana hoyratça davranıp yok saymışlar

alınma lütfen ama sende yani kendine durup dururken sıkıntı yaratmışsın...
eşin askerliğini henüz yapmamış..
hadi onu geç daha okul yeni bitmiş sayılır diyorsun...
şu durumda bilmiyorum ne kadarlık evlisin üstüne birde çocuğun var...

sen 28 yaşındasın profiline göre eşin kaç yaşında?normal fakülte mi bitirme aşamasında şuan?...

allah yardımcın olsun canım....bende sana benzer şeyler yaşıyorum..eşimle ailemin yanındayım eşim sağolsun para getiri ama aramız pek iyi değil...ailesi arkamdan atıp tutar sesini çıkarmaz eşim ameliyat olur ailesi misafir gibi gelir gider b ben masraflar için rahmetli anneannemden kalan bileziğimi bozdurdum ama kimin gözündfe hiiiç kimsenin....bence erkekler sorumluluktan ve ailelerini kaybetmekten korkuyorlar...inşallah senin eşin dğişir.

okurken bile sinirlerim bozuldu

sen bide yasamışsın bütün bunları:1shok::1shok:

aklını basına topla ve net bi şekilde konuş eşinle bence,benim düşüncem bu canım

bence yaşadıkların,eşinin seni yeterince benimseyememesinden kaynaklanıyor..sen ailede yabancı gibi olmuşsun..affedersin de süs biberi gibi..sadece bedenen olman yeter..kira derdiniz olmayabilir ama sonuçta sizde o evde yaşıyorsunuz ve faturaların ortak ödenmesi gerekiyor..yeme içmeninde..
canım diğer konunu şimdi okudum..bence bebek için çok erkek davranmışsınız..birde eşin işsizmiş..kredi kartı borçlarından ve eve maddi anlamda sıkıntı vermesinden bahsetmişsin..birde işin manevi tarafı var tabii ki..eşin kaç yaşında bilmiyorum ama tahminim ,siz erkek yaşta evlenmişsiniz..23-24 falan..birde üniv de okumanız,işinizin olmaması da kötü olmuş..bence eşin yeterli olgunluğa gelmeden evlenmiş birde maddi anlamda bişiler yapamamsı ve bunun ezikliğini yaşaması da,senden hırsını almak istemesine sebep olabilir..açıkcası 2 kişi arasında olan tartışmalar bence 2 kişi arasında kalmalı ve etrafa yansıtılmamalı...eşin sana ailesinin yanında böyle davranırsa onlar hayli hayli kötü davranır sana...
bence bir an önce iş bulmalı,sende tabii...kiraya çıkıp kendi evinizi oluşturmanız,kendi ayaklarınızın üstünde durmanız lazım..ama şu da varki,,belki rahata alışan eşin,bu durumda daha çok senin sırtına biner ,psikolojik baskı uygular..ama yinede dene

canım valla zor bir durum seni iyi anlıyorum bir konuda sadece oda eşinin ailesiyle bir araya gelmeme.
ama allah eşimden razı olsun beni hiç ezdirmedi ailesini sildi benim yanımda tabiki böyle olmasını istemezdim ama ailesi şart koydu ya eşin dediğin o insan yada biz dediler eşimde beni seçti.tam 2 yıldır hiç görüşmüyoruz ev değiştirdim hiç evlerimi görmediler ilk başlarda çok davet ettim ama hiç oralı olmadılar hatta görümcemi birgün aradım buyrun evime gelin diye bana neler neler saydı şok oldum gecen ay eşimin yiğeni evlendi ankarada yiğeni bizide davet etti dedim yok ben onlarla aynı otobüste gitmem ayrıda gitsem onlarla karşılaşmak istemiyorum ama sen git istiyorsan dedim işim olmaz sen yanımda olmazsan gitmem dedi.niye gideyimki yiğenleri bile hiç arayıp sormazlar öyle ayıp olmasın diye nikahlarına çağırırlar onlar benim hiçbirşeyime gelmedi bende bir ananın babanın evladıyım ben niye onların evlatlarına gideyimki ne yararları var bana zararlarından başka.bence sen eşinle bu konu üzerinde yoğunlaş canım bak ne güzel ona bir evlat bile vermişsin el üstünde tutması lazımken niye yalakalık yapıyorki onlarmı karnınızı doyuruyor.inş dediğin gibi olur askerden sonra düzelir eşini biraz sorumluluk sahibi yap belki adam olur.

eşini bırakıp dönseydin abiciğiyle yengeciğine.ne uğraşmış yaranmak için.
sendede ne sabır varmış.ben çatlardım heralde bunları yaşayıp,sessiz kalsaydım.

kuaföre gitmedim kendim yaptım,maşa falan vardı.Herkes kuaföre gittiğimi sandı,onlar gittikleri yerden pişmanlık duyuyorlardı.Hatta ibr kaçı saçlarını geri açmışlardı.Herkes bana saçlarımın çok güzel olduğunu söyledi.
Teklif bekledim tabi sonuçta o evden biri değilmiyim,evet eltimi götürdüler.Düğün ve kınada eşim yine hiç yanımda olmadı.Bebekde kalabalıkta huzursuz oldu iki gün hiç kucağımdan inmedi,huysuzlandı.Tabiki bu durumda düğünden falan hiç haberim olmadı.

Eşim normaldede ilgili bir koca değildir.Ama orda bu durumu çok abarttı,saygısızlık da üstüne cabası oldu.Evet aşk evliliği yaptık.

8 yildir sorumlulugnu bilmeyen bir adam 18 yilda olsa bilmez!!

Böyle adamlardan koca degil adam bile olmaz!!

Kaynana evinde yan gel yat....calisma etme dogru düzgün, nasil olsa becerikli yapici bir kadina düsmüs ohhh gel keyfim gel.....
Kendi ailesinin yaninda yaptigi terbiyesizliklere saygisizliklara hic girmiyorum bile....senin aranin onlarla iyi olmadigni bile bile madem oraya götürdü bari sahip cikacak kadarda
deli kanli olsaymis....

Tembel ve calismayan erkekegi hic bir kadin bir ömür cekmez güzelim...

Askere gidip geldikten sonra bir degisme olacagini sanmiyorum ama yinede gidip gelsin bir bak bakalim.....eger ayni tas ayni hamam ise....bu adamla gelecegin hakkinda cok iyi düsünmeni tavsiye ederim...:1hug:

Allah yardimcin olsun

ee adamı bu kadar rahat ettirirsen olacağı bu... nankör adam...
senin annenin evinde oturup hiç bir masraftan sıkıntıdan haberi olmadan pişkin pişkin yaşar bu eksiklik yüzüne vurulmaz habire pışpışlanırsa böyle arsız olur. baş üstünde gezdireceği karısını karısını yerin dibine sokar.
bence açık açık konuşup askere öyle gönder...
sonuçta ona muhtaç değilsin.ne saygısı var ne insanlığı ...

o sana saygı göstermediği için aileside sana saygı göstermiyor.o ailesine yaranmak için seni eziyor. kendine gelsin bir önce.. laf söyleyip seni üzmeye hiç hakkı yok.

inan ki çok kızdım. ben olsam bana böyle davranmaya başladığı an daha yoldan dönerdim. ben annemin yanına dönüyorum sen de gitmişken annenle kal adam olursan dön gel derdim.

Senin koca iyi bir dayağı haketmiş.
Canım hiç sıkma canını şimdi askere gidince anlayacak değerini.
Hani klasik bir laf var ya kaçan kovalanır hakikaten öyle bak.ınan bana.
Artık resti çeker misin oturur konuşur musun bilemem.
Hayır eşin cahil biri de değil ki.Duvar olsa anlar.
Artık elinize nasıl para geçiyor bilmiyorum zor günler yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Ben artık şöyle düşünmeye başladım.
Hani bu iç güveysi ya ailesinin şöle düşündüğünü zannediyor heralde.
Karıma iyi davranırsam ezildiğimi düşünürler en iyisi ben kötü davranayım..
Valla böle sanıyorum artık.

işte bende her şeyi kafasına atmak hatta boğmak istiyorum o an ama evde huzursuzluk çıkmasını istemiyorum,benim tepkilerimden dolayı.
elti hanımı kraliçe yapan kocası olduğu için herkesde ona göre yaklaşıyor ona.Ama öyle lafları bir bir sıralayan bi tip değilim kahretsin,öyle bir ortamda dilim tutuluyor.Birde dediğiniz gibi yakıştıramıyorum kendime öyle ağız kavgasını.
Umarım ayrı eve çıkınca düzelir,yoksa gerisi beni düşündürüyor.
Düğüne gitmeseydim de eminim ömür boyu başıma kakılırdı.Şimdiki huzursuzluğumdan daha besbeter olurdu.

söyledim eşime bir kez orda,dedim bak çeker giderim.Beni olur olmaz yerde bozup durma,iyi olmaz dedim.Ne dedi sanırsınız,tamam çek git ama çocuğu unut.Cesaret edemedim.

ağız kavgasını bende yakıştırmam kimseye ama inan bana kibrlıktan anlyamayana anlayacağı dilden konuşmak lazım. tepeye oturuyolar yoksa.

işallah herşey düzelir bir ömür mutlu olursunuzkaydirigubbakcemile5

söyledim eşime bir kez orda,dedim bak çeker giderim.Beni olur olmaz yerde bozup durma,iyi olmaz dedim.Ne dedi sanırsınız,tamam çek git ama çocuğu unut.Cesaret edemedim.
Çocuğu da alsadın ya.Hem nasıl unutucakmışsın çocuğu.
Vururum ben o adamı paralarımm ..

hayır canım eşim mezun oldu.Ama bi kurumda çalışıyordu kadroya geçerim umuduyla askerliği tecil ettirmişti.Olmayınca tecili bozdu.Bu yüzden yeni gidecek.

Çocuk durumu biraz karışık,yani daha önce düşük vardı vs. doğurmak zorunda kaldım.Ve daha bi çok şey.

Esinde bunu bildigin icin oyum oyum oynatiyor seni güzelim...

En gec onlarin hepsi kuaföre gittiginde cocuguma alir valizmi hazirlar otobüse atlar giderdim...tüm ailesine onu rezil rüsva ederdim.....sen bana böyle yapiyorsan ha??

Nahhhh o zaman ona iyi olmak.....

Ayrica ne demek ya cocugun mamasi bezi icin sordugunda hep bendenmi istiyorsun demek?

Iste o an benim piskopati oynadigim andirkötükedihüso

Söylenecek bir kelime var...lakin burda söyleyemem

Ahhh daraldim ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…