Görümcemin eşime anne gibi davranması

Böyle Böyle kardeşin de soğuyor insan.
iki hafta da bir görüyormuş kardeşini zaten
Benimde kardeşlerim uzakta insan ozlwdigi için her fırsatı değerlendirmek istiyor.
es kisisi kırmadan ayarlamaliydi.

Anladım, haklısınız teşekkür ederim

Benim de erkek kardeşim var, şu an bekar benim kıymetlim,5 dk uğrayacağız abla dese emrivaki yapmam en azından bir kahve arası kadar kalsa yeter birde zırt pırt evlerine gidiyormuş ne alaka ????
sormayın cidden defalarca zamanınız yok dediğimiz halde onun yüzünden nişandan erken ayrıldık

Erkekler mübarek konu kendi aileleri olunca hiç diyecek bi şey bulamıyorlar

Benim de erkek kardeşim var, şu an bekar benim kıymetlim,5 dk uğrayacağız abla dese emrivaki yapmam en azından bir kahve arası kadar kalsa yeter birde zırt pırt evlerine gidiyormuş ne alaka ????
Ben de zaten mutlaka yemek yesinler demedim.Öyle bir düşünceleri yoksa eşi açık açık "Başka zaman uğrarız."demeliydi.Ablası/kız kardeşi istediği kadar ısrar etsin,eş hayır diyecek planlarına sadık kalıp.Zırt pırt evlerine gitme konusundaysa konu sahibi sadece son bir aydan bahsetmiş.Genel olarak nasıl oluyor bilmiyoruz.

Ben ,1 ay da 2 kere geliyor diye okudum uzun mesafe için fazla geldi bana

Çokmu sık geliyor evinize sohbeti sıkıcı mi size ters yada emrivaki davranırmi sizi sevmiyor gibimi yada sizle yarışıyor gibimi.Yoksa sizinlede yakın ilişkiler kurmak istiyor kardeşini gerçekten seviyor ve ilerde en büyük destekciniz olma potansiyeli varmı kararımı kendime bu soruları sorup verirdim.Herseye karışmıyor biraz sık görüşmek istiyorsa başka herşeyin merkezinde yer almak istiyorsa başka olurdu tavrim

Normalde size karismiyorsa kararlariniza burnunu sokup benim dedigim olacak diye diretmiyorsa size laf sokup gorumcelik yapmiyorsa sorun etmeyin buyutmeyin ben yaslandim galiba nisan kalabaligini gurultusunu cekene kadar ev ortami mis gibi bildigim temiz yemegi yemek daha cok hosuma giderdi

Kocanız da hata. Yine kocasının hatasını göremeyen biri. Etraf önemli değil. Kontrol edemezsiniz. Kocanizla konusacaktiniz. Nisandan da kalkmayacaktiniz. Zorla götürecek halı yok. Sonra da herkese ders olacakti

Normalde aranızda bi gerginlik yok ise aynı ortamda olduğunuzda size sürekli laf sokup tavır alan biri değilse bu yaptığında bi sorun görmedim görüşmek istemiş ağırlamadan göndermek istememiş ben olsam bende çağırırdım.
Sizin ailenizden birinin bi cemiyeti olsaydı yüzde yüz haklı olabilirdiniz ama eşinizin arkadadşıymış.
Mesela görümcemle birbirimizden pek hoşlanmayız tavırlı laf sokmalı halleri olabiliyor o yüzden aynı ortamda pek bulunmak istemiyorum sizde böyle bi durum yoksa sorun etmeyin dolmayın.
Anneciktik yapmıyor

Sorun bende diyor geleceğimizi kime söylesek çağırırdı hiç söylemeseydik keşke diyor

Yine hayir demekten kacip gizli biyerlere gitme fikrinde yani. Herkes her yere cagirabilir hayir demek yerine cocuk gibi gizli sakli biyerlere gidilmez.
Benim gorumcem de kendi esinden bosandiginda benim esimi ota moka biyerlere cagirip durmaya baslamisti her haftasonu cumartesi pazar bi bahane cikarirdi yok cocugun oyuncagi bozuldu yok pil lazim yok lamba takilcak yok havaalanina gidilcek her cagirdigi yere gitse nolurdu bilmiyorum. Yeni bosandi diye bi yerde destek oldu tabi ki ama bakti gordu bitmiyor cagirmalari her haftasonu her haftasonu telefonu acmadi actiginda da gelemem kendi islerim var evde dinleniyoruz vs dedi kesildi cagirmalar.

Cagirmanin caresi daha kolay en azindan size gelmek istese gelme demek daha zor hani diyorsunda demene ragmen kapina dayanilmasini engellemek eve almamak daha zor onunla da ugrasmistik zamaninda Hayir diyecek basit

Bence tepkiniz yersiz. Nişan sizin çocukluk arkadaşınızın nişanı değil abla sizin ablanız değil. Yani bu durumda kime ne kadar zaman ayıracağı eşinize kalmış bir durum. Eğer eşiniz rahatsız olsa gitmezdiniz. Sizin çocukluk arkadaşınız olsa haklısınız derdim ama eşiniz kendi arkadaşından fedakarlık yapıp ablasını görmeye gitmiş burda size bir emrivaki yok eşinize var

Aiyyy ne kadar nazlisiniz ya neye size hak verdi cok abartiyorsunuz valla bu sacma tripleri ne cok seviyor insanlar. Nisan sizin cocukluk arkadasinizin degil abla sizin abla degil ozaman size ne oluyor yani esinizin arkadasi demekki o kadar kalmayi uygun gormus

niye erkene ayrıldınız ki ısrarcı kişilikleri idare etmeyi bilmiyorsunuz iki kari koca. Ayrıca telefonu duymadım yalanı da atabilirdiniz.
Allahtan aynı ilde değilsiniz görümce çok sinir bozucu bir tip

sormayın cidden defalarca zamanınız yok dediğimiz halde onun yüzünden nişandan erken ayrıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…