- 22 Eylül 2024
- 93
- 30
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep_ neva
-
Ah evet haklısınızEşin sınır çizsin, sana sormadan emrivaki davetleri kabul etmemeyi öğrenmesi lazim sadece ablasininkini değil.
Anladım, haklısınız teşekkür ederimBüyük ihtimal eşinizle görümceniz ilgilenmiş büyürken. O yüzden hala geçmişteki gibi onu yönlendirmeye çalışıyor olabilir. Dediğim gibi eğer o ilgilendiyse bunu gayri ihtiyari yapıyordur. Bu durumu eşiniz ve kardeşi kendi aralarında halletmeli. Eğer siz devreye girerseniz aile ilişkilerinde problem yaşanabilir ve huzurunuz tamamen kaçar. Eşinizle bu durumu genele yayarak konuşmanızda fayda var. Bu durum sürekli oluyor ve eşiniz de bir şey demiyorsa alıştıkları içindir. Ama nadir olan bir şeyse sizin de büyütmemeniz gerekiyor.
Anladım, haklısınız teşekkür ederimBüyük ihtimal eşinizle görümceniz ilgilenmiş büyürken. O yüzden hala geçmişteki gibi onu yönlendirmeye çalışıyor olabilir. Dediğim gibi eğer o ilgilendiyse bunu gayri ihtiyari yapıyordur. Bu durumu eşiniz ve kardeşi kendi aralarında halletmeli. Eğer siz devreye girerseniz aile ilişkilerinde problem yaşanabilir ve huzurunuz tamamen kaçar. Eşinizle bu durumu genele yayarak konuşmanızda fayda var. Bu durum sürekli oluyor ve eşiniz de bir şey demiyorsa alıştıkları içindir. Ama nadir olan bir şeyse sizin de büyütmemeniz gerekiyor.
sormayın cidden defalarca zamanınız yok dediğimiz halde onun yüzünden nişandan erken ayrıldıkBenim de erkek kardeşim var, şu an bekar benim kıymetlim,5 dk uğrayacağız abla dese emrivaki yapmam en azından bir kahve arası kadar kalsa yeter birde zırt pırt evlerine gidiyormuş ne alaka ????
Erkekler mübarek konu kendi aileleri olunca hiç diyecek bi şey bulamıyorlarKızlar merhaba. 1 yıllık evliyim . Görümcem oldu bitti eşime çok düşkün ilk başlarda sorun yapmadım olabilir dedim. Ta ki en son yaşadığım olaydan sonra…
Görümcemle ayrı şehirlerdeyiz. 2 hafta önce kayınvalidemlerle birlikte misafir ettim. Onun öncesinde 1 ay önce yine gelmişti burda hiç sorun yok. En son onun olduğu şehirde eşimin çocukluk arkadaşının nişanı vardı . Oraya gittik. Görümcemin de haberi vardı malesef ama defalarca yanına uğrayamayacağımızı ya da en fazla 5 dk uğrayacağımızı söyledik. Ona rağmen nişana gittik 1 saat bile duramadan eşimi arayıp “yemek hazırladım hadi gelin alt tarafı nişan daha napacaksınız orda “ demiş. O kadar sinirlendim ki eşim de apar topar “ kadına be diyim şimdi” deyip götürdü cidden. Sanki uzun zamandır görmemiş gibi emrivaki ile çağırması beni o kadar sinirlendirdi ki hala sinirimi atamıyorum. Sizce abartıyor muyum kızlar görümcemin annecilik oymaması beni artık çok yoruyor
Ben de zaten mutlaka yemek yesinler demedim.Öyle bir düşünceleri yoksa eşi açık açık "Başka zaman uğrarız."demeliydi.Ablası/kız kardeşi istediği kadar ısrar etsin,eş hayır diyecek planlarına sadık kalıp.Zırt pırt evlerine gitme konusundaysa konu sahibi sadece son bir aydan bahsetmiş.Genel olarak nasıl oluyor bilmiyoruz.Benim de erkek kardeşim var, şu an bekar benim kıymetlim,5 dk uğrayacağız abla dese emrivaki yapmam en azından bir kahve arası kadar kalsa yeter birde zırt pırt evlerine gidiyormuş ne alaka ????
Ben ,1 ay da 2 kere geliyor diye okudum uzun mesafe için fazla geldi banaBen de zaten mutlaka yemek yesinler demedim.Öyle bir düşünceleri yoksa eşi açık açık "Başka zaman uğrarız."demeliydi.Ablası/kız kardeşi istediği kadar ısrar etsin,eş hayır diyecek planlarına sadık kalıp.Zırt pırt evlerine gitme konusundaysa konu sahibi sadece son bir aydan bahsetmiş.Genel olarak nasıl oluyor bilmiyoruz.
Kocanız da hata. Yine kocasının hatasını göremeyen biri. Etraf önemli değil. Kontrol edemezsiniz. Kocanizla konusacaktiniz. Nisandan da kalkmayacaktiniz. Zorla götürecek halı yok. Sonra da herkese ders olacaktiKızlar merhaba. 1 yıllık evliyim . Görümcem oldu bitti eşime çok düşkün ilk başlarda sorun yapmadım olabilir dedim. Ta ki en son yaşadığım olaydan sonra…
Görümcemle ayrı şehirlerdeyiz. 2 hafta önce kayınvalidemlerle birlikte misafir ettim. Onun öncesinde 1 ay önce yine gelmişti burda hiç sorun yok. En son onun olduğu şehirde eşimin çocukluk arkadaşının nişanı vardı . Oraya gittik. Görümcemin de haberi vardı malesef ama defalarca yanına uğrayamayacağımızı ya da en fazla 5 dk uğrayacağımızı söyledik. Ona rağmen nişana gittik 1 saat bile duramadan eşimi arayıp “yemek hazırladım hadi gelin alt tarafı nişan daha napacaksınız orda “ demiş. O kadar sinirlendim ki eşim de apar topar “ kadına be diyim şimdi” deyip götürdü cidden. Sanki uzun zamandır görmemiş gibi emrivaki ile çağırması beni o kadar sinirlendirdi ki hala sinirimi atamıyorum. Sizce abartıyor muyum kızlar görümcemin annecilik oymaması beni artık çok yoruyor
Sorun bende diyor geleceğimizi kime söylesek çağırırdı hiç söylemeseydik keşke diyor
Aiyyy ne kadar nazlisiniz ya neye size hak verdi cok abartiyorsunuz valla bu sacma tripleri ne cok seviyor insanlar. Nisan sizin cocukluk arkadasinizin degil abla sizin abla degil ozaman size ne oluyor yani esinizin arkadasi demekki o kadar kalmayi uygun gormusEvet görümcem büyük. 2 erkek kardeşi var diğeriyle hiç arası yok. Anne babasıyla bile bu kadar samimi değil. Evime gelir benden çok iş yapar karışmam neyse derim. Ama cidden bu aşırı ilgisinden rahatsız olmaya başladım. En son olayda kayınvalidem bile bana hak verdi
Tamam deyip bir saat bekleyseydinizHadi sofra hazır gelin deyince yok diyemedim diyorcidden şaşırdım artık
Anladım, haklısınız teşekkür ederim
sormayın cidden defalarca zamanınız yok dediğimiz halde onun yüzünden nişandan erken ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?