görümcemin eşime düşkünlüğü

eşimin bir tepkisi yok, yani ne desin abla dur öpme mi diyecek ne bileyim.
kırmak da istemez. o bir şey yapmıyor dediğim gibi görümcemin cıvıklığı, o gidip öpmez bile.

Şaka gibi resmen ya, koca adama sarılıp öpemez ne demek Benim abim 30 senedir evli 55 yaşında adam, sarılıp öptüm bunca zamandır hata mı yaptım acaba

Elbette ki hatalısınız hamfendi, öbmeler 30, sarılmalar 35 yaş itibariynen biter. Kardeş ilişkileri kanun kitabçığında 123. maddenin 15. fıkrasında bu yazar. Ayrıca kardeşler haftalık bir arama ve telefonda maksimum 30 dk görüşme süresine sahibtir. 1 saat görüntülü görüşülürse, diğer haftanın arama süresinden de 15 dk düşülür.
Bilmiyorsunuz hiç.

bizim evlenme aşamalarımızda çok kıskançlıklar oldu :)
hatta bir süre görümcemle konuşmadık. nişanıma bile gelmedi.
cocuk dogduktan sonra barıştık. :)

Ensest kavramının fazlaca olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Normal dışı davranışlar söz konusu. benim eşimin yanağını ısırmak ne demek l çocuk mu bu 3 yaşında

Eşinizin tavrı ne? Sıkılıyor mu ya da abla yapma diye tepki veriyor mu?
Sahsen ben çok teması ve vıcık vıcık iliskileri sevmedigim için bana biraz abartı geldi, kardeslerim de sevmezler ama herkesin aile yapısı ve ikili iliskileri farklıdır. Mesela ben de 35 yasindayim 33 yasindaki kardesimle arkadas gibiyiz ama sohbet ederiz rahatizdir. Diğeri 27 yasinda o ise daha evlat gibidir benim için. Ama onunla da iletisimim onun izin verdiği ölçüdedir. Aynısını yapsam kardesim tepki verir, vermezse o da memnundur diye düşünürdüm. Esiniz memnunsa sizinkisi kuruntudan ibaret oluyor.

O sınırı siz ya da gelin hanım değil kardeşler belirler. Kimseye düşmez öpemezsin, sarılamazsın demek.
Aynısını kadın kendi abisine yapsa eşi hop ne oluyoruz der. Birbirimizi kandırmayalım .

evet kötü değil elbette kardeşi ama gereksiz ve saçma, biri 35 biri 36 yaşında yani.
vıcık vıcık.
eşimde suç yok, görümcemin vıcıklığı.
Onlar kardeş demekki onlar için normal bir durum eşiniz istemese ablasına söyleyebilir istemese tel açmaz oda memnun siz karisamazsiniz

Ensest kavramının fazlaca olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Normal dışı davranışlar söz konusu. benim eşimin yanağını ısırmak ne demek l çocuk mu bu 3 yaşında
Eşinizi ensest ilişkiden mi koruyacaksınız kardeşiyle arasına set çekerek komik misiniz acaba?

Öpmeye gelince koca adam öpülmez ama aynı koca adam rahatsız olduğu konuya tepki gösteremiyor ya da kendini ensest ilişkiden koruyamıyor

evet kötü değil elbette kardeşi ama gereksiz ve saçma, biri 35 biri 36 yaşında yani.
vıcık vıcık.
eşimde suç yok, görümcemin vıcıklığı.
35 değil 95 yaşında da olsa kardeş onlar.Benim de erkek kardeşim var,evli.O kadar arayıp bunaltmam ama aramızda 3 yaş var.Arkadaşım dostumdur o benim.Onlar da birlikte büyümüşler.Çok şey paylaşmışlar.Bu kadar kendinize dert etmeyin lütfen.

Normal değil elbette ama adam 35 yaşında. Rahatsız olsa bunu bu yaşa kadar belli ederdi herhalde. Yani ne bileyim çok saçma diğer türlüsü. Burda gösterilecek bir tepki varsa görümceye değil eşe gösterilmeli daha derli toplu hareket edin diye. Düşünüyorum ben de 35 yaşındayım, annem babam da dahil ensemden öpüp ısırarak sevemez çünkü rahatsız olur bunu da belli ederim. Burda tek taraflı görümcenin anormal olduğunu düşünmek bana garip geldi.

Haklisin canim ben de böyle hissetmistim. Ama sana tavsiyem zamanla geciyor , senden tepki almadikca esinden olumlu izlenim almadikca özellikle görumcen birini bulursa otomatik geciyor. Benim gorumce birini buldu kocami unuttu. Her gun öptum kardesim nasilsin canim diye mesaj yazan kadin kendine birini bulunca gelirken kola al cekirdek al diye üc kelimelik emir kipli cumleler kuruyor. Bosluktan yapiyor her seyi çok fazla takma kendini yorma canini sikma zamanla yoluna giriyor emin ol.

Kendini koruyamiyor değil . Farkında olmayabilir çocukluktan gelen sevme şekli olduğunu düşünebilir. Ona normal gelirken ablaya göre normal değildir. Öyle bir devir ki insan her ihtimali göz önünde bulunduruyor

Ya kadının aklına niye şimdi ensesti sokuyorsunuz? Zaten bilenip konu açmış. Şimdi akşama kavga cıkarmazsa konu sahibi iyi yani. Isırmak bana göre de doğru değil ama şak diye ensest de olabilir denilmez.

O da diyemez. Ben dedirtmem siz de dedirtmeyin. Eşlerinize göre şekillendirmeyin aile ilişkilerinizi
Ben eşime göre eşimde bana gore şekillendirmeli ki biz bir aile olalım . Başkaları yüzünden tartışma sorun çıkmasın . evlenince kök ailesinden ayrılıyor insan bunu bilerek evlenmeli

Görümceyi vıcıklikla suçlamak kolay da eşiniz da rahatsız olmuyor demek ki bu davranışlardan. O da vıcık olmuyor mu?
Ama yok eş kimseyi kıramayan iyi timsali bir adam görümce kıskanç, vıcık, art niyetli.
Hı hı

Son düzenleme:
Günde 5 kere arayıp bir de akşam görüntülü konuşması sinir bozucu.benim esiminde bekar bir ablası var 47/48 yaşında vardır.o da hergun görüntülü arıyor ben şahsen gıcık oluyorum.Esimde konuşacak bişey bulamıyor ,hergun ne olacak konuşacaz falan diyor dünden bu yana bişey değişmedi falan diyor ama sanırım yalnızlık can sikintisindan arıyorlar .Ben anlıyorum ama karşı tarafı da gıcık ettiklerini anlaşmalar keske

Yok görümce anormal demedim zaten
Adamda da var anormallik
Karısı öyle birşey yapsa ayıp der kardeşi yapınca normal mi onu anlayamadım pek
Adam zaten yapma ya hoşuma gitmiyor dese görümce de devam etmez heralde
Bakıyor ki tepki yok o da sevme hadisesi olarak devam ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…