- 25 Ocak 2021
- 980
- -74
- 18
- 46
- Konu Sahibi oylesinebirivar
-
Ne saçma. Kardeş onlar. Ben erkek kardeşimi bebek gibi öpüp koklarim. Onu ben büyüttüm.Ne demek gereksiz yakınlık. Kardeş bu dünyada en yakın olduğun birkaç kişiden biridir.normal değil bence insan biraz mesafesini bilmeli yani eşinizi uyardınız mı bu konuda misilleme yapın benim abim olsa sürekli beni mıncıklasa öpse habire temas etse hoşuna gidermi de bence gereksiz bi yakınlık
Öpmesinde, sarılmasında bir sorun yok ki zaten olamaz. Ensesinden ısırmak da biraz fazla...Ne saçma. Kardeş onlar. Ben erkek kardeşimi bebek gibi öpüp koklarim. Onu ben büyüttüm.Ne demek gereksiz yakınlık. Kardeş bu dünyada en yakın olduğun birkaç kişiden biridir.
Evlendi ya. Onun artık. Aile ,bağlar hak getireKardeşlerin arasındaki ilişkiye de karışmayın bir zahmet artık ya. Valla şu gelin tripleri beni benden alıyor artık.
Nasıl eşinizde suç yok ? Silahmi dayıyor alnına hoşlanmıyorum abla yapma dese inatla gidip ısırmaz herhalde bu kocalarda hiç suç yok zaten tek suçlu görümce KV hep .. hoşlanma ma gibi bir lüksünuz de yok bana göre 36 yıldır görünceniz var eşinizin hayatında siz yoksunuz kardeş onlar ..bu görümceler KV ler buhar olup ucsun zaten,bazı gelinler başka türlü rahat edemiyor ..evet kötü değil elbette kardeşi ama gereksiz ve saçma, biri 35 biri 36 yaşında yani.
vıcık vıcık.
eşimde suç yok, görümcemin vıcıklığı.
görümcemin konusu bitmez :)) çok konuşur :)
bi de eşimden fikir almayı çok sever :)
Ne alakasi var yahu.kardesim kocaman öper severim. Ha ne evli ne de sevgilisi var. Demek ki dengesizin birini hayatına alsa kendisini kiskandigim için yakın davrandigimi düşünecekMesafe candır. Tabi ki koca adama sarılip öpemez . Sizi kıskanıyor belli ki . 36 yaşında bir kadın nasıl davranacağını bilir yani . Bilinçli yapıyor bence
Aynen. Ben diyorum hep sırf kardeş olsun diye cocuk yapmayın. Tam ihtiyacı olduğunda yani büyüdüğünde gelin veya damat, özellikle gelin, gelip arayı bozacak. Eltiler de bozabilir. Zor yani. Konu sahibi de kıskanç aslında. Görümceye diyor ama...Evlendi ya. Onun artık. Aile ,bağlar hak getire
Ensestle ne ilgisi var. Ben de kardeşimi severken eşim huzursuz oluyor nedense. Eşler garipAy tövbeler tövbesi boynunu yüzünü ısırmak falan nedir ben eşime yapmıyorum bu ne saçmalık... Sen kendi eşine yapsan o hareketi milletin ortasında yuh derler... Sen de onun yanında bi ısırık al da bakalım ne yapıyorKardeş de kardeşliğini bilecek ensest ilişki diye kavram var kendiliğinden çıkmamış sonuçta insanın aklına birsürü şey geliyor. Siz bir an önce görümcenize eş bulun bakalım eşinin yanında da yapabilecek mi hay allahım 10 yaşında değiller ki orta yaşlı insanlar bunlar.
Öpme, sarilma kismi yetişmeyle alakali. Şimdi bizim aile içinde kimseyi kimsenin ensesini ısırıp minciklarken gormedim ben. Annem bile beni sarilip öper sadece o kadar. Boyle şeyler gormeden buyuyunce garip gelmesi normal o yuzden.
Eşimin ailesinde de oyle tokalasirken opmek disinda oyle birbirlerini minciran iç içe insanlar degiller. O yuzden anlattiginiz durum bana gore degil ama sizin durumda heyytt öpme kocami da denmez sanirim.
Onun disinda telefonla bu kadar çok aramasina ben olsam ben de sıkılırdım ama arama diyemez ki adam nasil diyecek? Sizinle vakit geciriyorken ariyorsa soyleyin eşinize bazen telefonu acmasin musait degildim desin.Gorumce sevinse de sevinmese de kim olursa olsun başkalarinin yaninda tartismayin zaten doğru olan bu.
Kardeş onlar. Sevgili değil tobe bismillahÇok sinir olur çok aşırı kıskanırdım. Canım çok sıkılırdı benim böyle bir durumda kafama çok takardım .Çocuk yapın bence ilgileri çocuğa kayar .
Evet canım en doğrusu o olacaktır tatlı dille söylersen o da seni anlar hak verir... Baktın çok normal bir şey olduğunu söylüyor aynısı bana olsa böyle demezdin bence ama neyse tamam canım de geç inatlaşma canını sıkmaya değmez ilişkiniz güzelmiş zaten görümce de birgün bu hareketlerden vazgeçer umarım...eşimle mutluyum sıkıntım yok, olay görümcemin eşime düşkünlüğü, konu ismi de bu zaten,
kimse birbirine girsin istemem, ben fikir almak istedim. belki benim yanlışım vardır. insanız hatasız kul olmaz.
o zaman ben eşime tatlı dille, ablanın bu sürekli seni araması, her görüştügümüzde seni sarılıp öpmesinden hoşlanmıyorum diye belirteyim madem..
kardeşi tabiki sevsinmıncıklar durup durup, hani görseniz ne biliyim cocugunu sever gibi ya da insan sevgilisine yapar ya böyle ne biliyim öyle vıcık ki. yanağını da ısırıyor.
Aynen. Ben diyorum hep sırf kardeş olsun diye cocuk yapmayın. Tam ihtiyacı olduğunda yani büyüdüğünde gelin veya damat, özellikle gelin, gelip arayı bozacak. Eltiler de bozabilir. Zor yani. Konu sahibi de kıskanç aslında. Görümceye diyor ama...
Abartsa ne olur ki kardeş onlar.Sarilinir öpülür de bu kadar abartilmaz ya. Benim ûç gorumce var ücü de esime sarilir öper ,sadece biri rahatsiz ediyor cünki abartiyor. Konu sahibinin görûmce de abartmis.
Evet hep eşler garip canım sen sevmeye devam et burda çıkıp kimsenin kardeşime hastayım bayılıyorum demesini beklemiyoruz zatenEnsestle ne ilgisi var. Ben de kardeşimi severken eşim huzursuz oluyor nedense. Eşler garip
kardeşi tabiki sevsin
ama ne o öyle ısırmak hiç hoş değil bence
topluluk içinde de yapıyor mu böyle şeyler
diyin eşinize abim beni ısırsa mıncıklasa hoşuna gider mi diye
Takarsan takarlar plan yaparsan yaparlar sen akışına bırak eşinin aklı yok mu abla bu mıçmıçlık ne diyebilecek demek onunda hoşuna gidiyor aradaki bağ bu şekilde sende üstünü közlersen olay aleyhine dönebilir dikkatli ol. Görümceler eltiler tehlikelidir lanet gibi üstüne çökende birsey yok sana taksa daha mı iyi,nabız ölçmeye de çalışıyor olabilir belki senelerden beri kardeşlerin birbirininle mıçmıçsevecen olması da böyledir. Sen kendi saygınlığını koru aman kısasa kısas ta neymiş ergen tripleri gibi oldu olacak her akşam sende kimin kocaaasıbu diye video çekip durum at ( ettiler filmi gibi ) sakin ol piremses bırak akışına sinirini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?