görümcemin eşime düşkünlüğü

evet bende de var kıskançlık :( yoksa yanlış mı düşünüyorum?
Bence yanlış. Rahatsız olsa eşiniz olurdu. Söylerdi. Herhalde kardeşi kırılır diye bir şey söylemeyecek kadar uzak değil bunlar, öyle görünüyor. Niye evlendi veya baba oldu diye davranış değişimi olsun ki. Hala küçük kardeş olarak görüyor demek ki..niye kıskançlığınızi da anlamadım öpmesini mi

çok alemsiniz :))) yok yani ergen tripleri ya da kimin kocası bu durumu yok :)))
fikirleriniz için teşekkür ederim :)
Farkettim olmadığını tabisi az biraz mizah iyi gider bu duruma diye düşündüm rica ederim ne demek :)))

Ne alakasi var yahu.kardesim kocaman öper severim. Ha ne evli ne de sevgilisi var. Demek ki dengesizin birini hayatına alsa kendisini kiskandigim için yakın davrandigimi düşünecek
Gelin adayı da ne kadar geniş bir aileye düştüm diyecek demek ki

Kardeşin de bir sınırı olur özellikle farklı cinsse bu benim görüşüm.

arar konuşur bu çok normal ama sürekli mıncıklamak benim hayatıma benim doğrularıma göre normal değil

konu sahibi haklı
Ama adam kaç yaşında dimi? bu mesafeyi onun ayarlaması gerekmiyor mu?

[/QUOTE]
Açıkçası eskiden böyle düşünmenizi garip karşılayarak, diğer arkadaşlar gibi düşünürdüm. Ancak ablam boşandıktan sonra erkek kardeşime inanılmaz düştü. Dediğiniz gibi hayatındaki erkek profili yerşne onu koydu. Kardeşim üniversiteye gidiyor ancak boşanma olayından sonra evlenmemeyi düşünüyor. Hayatı boyunca ablama sahip çıkması gerektiğini vs... Çünkü kendi hayatını kurmak yerine başkalarından besleniyor ablam. Belli bir yaşa gelip ilişkisi olmayan insanlar genelde hayatlarında ya bir arkadaşları ya da bir aile fertlerinin iletişimlerini ipotek altında tutma haklarının olduğunu zannediyor.
Herhangi bir cebelleşmeye girmeyin karşı tarafla.
Siz de görümceyi takıntı haline getirmeden herkesin yanında nasıl davranıyorsanız aynı şekilde devam ettirin. Gereksiz yere trip atmayın davranışlarınızı onun için değiştirmeyin.

Bu arada kendi görümcem de çok dokunsal bir iletişimi vardır. Abisine karşı çok yakındır, ısırır vs ama gözüme çok gelmez. Diğer zamanlardaki iletişimi abartılı olmadığı için.

Daha ben eşimle tanismiyorken gorumcem eşinden boşanmaya karar vermiş cocugu da varken ve tutup eşime demiş ki birlikte ev tutup yaşayalim. 😳 Eşim tabi ki kabul etmemiş ben cocugun sorumlulugunu omur boyu nasil alayim diye. Eşim birlikte yasamaya yanaşmayinca gorumce de boşanmamiş. Eger eşim o gorumcemle ev tutup kursaydi muhtemelen kendi hayatini kuramayacakti.

Ayni sekilde annesi de eşimi evin babasi olarak gormuş hep, biz evlenince bir sure zorluk yaşadik hatta oturdu yerde ağladi senn bu evin babasiydin nollldu sana diye. 😳😳😳
Eşim bu hareketleri normal gorseydi ve onlar gibi dusunseydi bizim evliligimiz devam etmezdi kesinlikle.

Başka bir gorumcem de boşandi bu sefer kaynima sardi devamli. Kaynimda evli cocuklu olmasina ragmen işten cikip kendi evine gitmek yerine once gorumceme ugruyormuş. Haftasonlari hep annesi gorumcesiyle birlikte gecirir zaten.

Cidden asiri bagimlilik zararli bisey.

Daha ben eşimle tanismiyorken gorumcem eşinden boşanmaya karar vermiş cocugu da varken ve tutup eşime demiş ki birlikte ev tutup yaşayalim. 😳 Eşim tabi ki kabul etmemiş ben cocugun sorumlulugunu omur boyu nasil alayim diye. Eşim birlikte yasamaya yanaşmayinca gorumce de boşanmamiş. Eger eşim o gorumcemle ev tutup kursaydi muhtemelen kendi hayatini kuramayacakti.

Ayni sekilde annesi de eşimi evin babasi olarak gormuş hep, biz evlenince bir sure zorluk yaşadik hatta oturdu yerde ağladi senn bu evin babasiydin nollldu sana diye. 😳😳😳
Eşim bu hareketleri normal gorseydi ve onlar gibi dusunseydi bizim evliligimiz devam etmezdi kesinlikle.

Başka bir gorumcem de boşandi bu sefer kaynima sardi devamli. Kaynimda evli cocuklu olmasina ragmen işten cikip kendi evine gitmek yerine once gorumceme ugruyormuş. Haftasonlari hep annesi gorumcesiyle birlikte gecirir zaten.

Cidden asiri bagimlilik zararli bisey.
[/QUOTE]

Aynen ablama ayrı eve çık dedim, ailemi sürekli suçladığı için mutsuz olduğunu söylediği için... Erkek kardeşimi alıp gidecekti ki erkek kardeşim başka bir şehirde okuyor, çocuk okulu bırakmaya karar verdi babam engel oldu hayat senin hayatın kendin kuracaksan kurarsın kimsenin hayatını engelleme diye.
Demek ki benzer haller her evde yaşanıyor.

Ama adam kaç yaşında dimi? bu mesafeyi onun ayarlaması gerekmiyor mu?

Gorumcenin suçu varda kocanın sucu yokmu

Madem öyle izin vermesin yapma desin tepki versin demek ki kocanda görünce ne düşkün

işte eşim tepkisiz ama aradığında bazen açmaz.
onun set çekmesi gerek diyorsunuz,
belki o da bir tane ablam var kimsesi yok kırmayayım diye mi düşünüyor acaba.

görümcem de 36 yaşında ama görseniz çocuk gibi şımarık.

Gelin adayı da ne kadar geniş bir aileye düştüm diyecek demek ki
Sizin ailenizde kardeşler farklı niyetlerle birbirini öpüyor da bu yüzden tepkiliyseniz bilemem.o sizin genisliginiz .hadsiz

Böyle ağzım açık bu La Fi demek.ne kadar doğru bilemiyorum ama bu yorumlara
Yuhhh artık diyesim geldi

Bunlar nasıl düşünceler yaa hayret bismillah

Bu durumda ne yapabilirsiniz ki? Hiç bir şey. Görümceyi uyarsanız ortalık ne kadar karışır tahmin edebilirsiniz

Aynen ablama ayrı eve çık dedim, ailemi sürekli suçladığı için mutsuz olduğunu söylediği için... Erkek kardeşimi alıp gidecekti ki erkek kardeşim başka bir şehirde okuyor, çocuk okulu bırakmaya karar verdi babam engel oldu hayat senin hayatın kendin kuracaksan kurarsın kimsenin hayatını engelleme diye.
Demek ki benzer haller her evde yaşanıyor.

Bu olaylar olurken eşim kucuk degilmiş kabul etmemiş ama sizin kardeşinizin yaşı kucuk akli ermiyor herhalde nasil bir sorumluluga girdiginin, iyi ki babaniz engel olmuş.
Ne buyuk bir bencillik.

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Hic mi sevmedi ananiz babaniz sizi anlamiyorum ki insanin kardesiyle olsan iliskisini bile kislaniyorsunuz.

Bu olaylar olurken eşim kucuk degilmiş kabul etmemiş ama sizin kardeşinizin yaşı kucuk akli ermiyor herhalde nasil bir sorumluluga girdiginin, iyi ki babaniz engel olmuş.
Ne buyuk bir bencillik.

Maalesef. Kardeşim 20 yaşında ablamın mağdur olduğunu zannederek böyle bir davranış şekline bürünüyor.

İnsanlar gerçekten verdikleri evlilik, bekarlık, boşanma, iş tercihi vs konusundaki kararlarda kendi sorumluluklarını alıp başkasını peşinden sürüklememeli.

Ne yapican öpme kocamı mi diyeceksin

Öyle görmüşler demekki,bırakıcan

Yada bir yanaktan görümcen öpüyorsa diger yanaktan sen öpüşen

Boynun sağını görümcen ısırıyorsa solunu sen ısıricsn

Adamı yiyip bitireceksiniz

Tobe yarabbi

Back
X