öncelikle herkese cevaplarından dolayı teşekkürler
ben gerçekten aptalım buna ikna oldum hayır diyemedim yine bahane bile bulamadım
dilim dolanıyor sanki konuşamıyorum bahane uyduramıyorum her seferınde tamam dyorum neden bilmiyorum
neyse dün gittim sabah erkenden görümcelerim ve ben
kızımı kv ye bırakıp direkt görümcemin evine gittim onlarda ordaydı zaten oda kv ye yakın yerde ev tuttu 3ü bir arada sayılırlar
yanyana binaları
gittim akşama kadarkendimi hırpaladım ev gerçekten çok pisti öncesinde nasıl bir kadın yaşadıysa artık inanamıyorum boyle pislik olamaz
üçümüzünde canı çıktı
büyük görümcemin hareketleri beni çileden çıkardı resmen mutfagı temziledim gelmiş arkamdan tekrar dolapları siliyor
camları sildim aynı hareket camları siliyor tekrardan arkamdan ne yapıyosun sen dedim madem öyle ben neden geldim boşuna canıma yazık değilmi dedim
küçük görümcemin arkasından da aynı hareketleri yapıyor gitmiş kızın sildiği camı siliyor bizde sinirlendik haliyle
neyse ben bişey demedim gelmiş bana diyoki yok küstünmü falan aşk olsun küstüysen
bende dedim sana aşk olsun asıl resmen hakaret bu yaptıgın sen kendi sildiğin kapıya bak oldugu gibi leke duruyo sen bu hakareti bana yapmasaydında ben sana bunu söylemezdim ama sen kendi yaptıgın işi düzgün yapmazken benim arkamı kontrol edemezsin dedim
hem ne oldu pislik bulabildinmi dedim yok dedi bugulu gibi kalmıştı cam dedim napabilrim çift cam içindeki camın havasının alınması lazım 2 camın arasına hava dolmuş çünkü o buğu yapmış ne yaparsan yap çıkmıyor yani belki aranızda da vardır böyle durumla karşılaşan
neyse onu geçtim asıl akşam nşanlısı geldi görümcemin beni geçip direk buyuk görümceme dediki abla biz senin hakkını nasıl ödiycez ya hakkını helal et benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen iş bitti kv ye gittim kv hiç halimizi bile sormadı ki ben çok kötü oldum dün gerçekten deterjanlar çamaşır suları çok dokundu çünkü çok kullandık ellerim bile mahfolmuş halde şu an
bugünde ne görümcelerim nede kv aramadılar hiç soğukta bide faranjit oldum yine biliyolar haberleri var ve aramadılar bile bugün bir kere
demekki sadece işlerini gördürene kadarmış ben son olarak yine üstüme düşeni yaptım bundan sonrada asla damadın beni geçip sadece buyuk görümceme teşekkür etmesi beni çok sinirlendirdi gerçekten o an anladımki gerçekten bunlara ne yapsam boş ne yapsam yaranılmaz asla... bir daha da beni zor kullanırlar artık çok üzgünüm gerçekten haketmedim bu şekilde davranılmayı