• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin görümcesi

Gorumcenin gorumcesiyle ne isiniz var bu kadar anlamadim ki?

Esinden eminsen bence uzerinde durma.

Belki kizin huyu boyledir herkese boyledir ne bileyim bana abartiyirsunuz gibi geldi.

Gorumcene bu kizdan fazla hoslanmadigini(detaya girmeden) her ortama getirmemesini soyleyebilirsin.

Hayatımın hiç bir evresinde kıskanç bir kadın olmadım, bunda en büyük etken belki de eşimin verdiği güvendir.
Ama ben öncelikle kendime güvenir ve saygı duyarım.
Kocam izinsiz şunu yaptı, oraya gitti, buraya gelmedi gibi hallerim hiç olmadı.
Hiç bir zaman ne telefon ne bilgisayarını kurcalamadım, her şeyden önce kendime yediremem, gurur yaparım.
Sağolsun eşimde hiç böyle bir şeye olanak vermedi, güvenimi kıracak bir şey yapmadı.
İşi gereği bir çok kadınla muhatap olur, öğrenci yurtlarına girer çıkar, şehir dışı işleri olur.
Bir defasında hiç tanımadığım bir kadını 1 hafta boyunca evinden alıp evine bıraktı.
Bu kadar uzun uzun neden yazdığıma gelince, ben ki bu kadar rahat bir kadınım buna rağmen konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyorum.
Bir kadın paranoyak değilse asla ama asla yersiz düşüncelere dalmaz.
Bu, aralarında bir durum cereyan edecek demek değil tabi ama bence, sessizce göz kulak olun derim.
Eşinizden yana bir etkileşim sezmiyorsanız, sesinizi çıkartmadan durulmasını bekleyin.
Eminim ki bir süre sonra o da bu hareketlerinden vazgeçecektir.
Ortak aktiviteleri aza indirgemeye çalışın, ama sebep olarak bu durumu göstermeyin.

Hayatımın hiç bir evresinde kıskanç bir kadın olmadım, bunda en büyük etken belki de eşimin verdiği güvendir.
Ama ben öncelikle kendime güvenir ve saygı duyarım.
Kocam izinsiz şunu yaptı, oraya gitti, buraya gelmedi gibi hallerim hiç olmadı.
Hiç bir zaman ne telefon ne bilgisayarını kurcalamadım, her şeyden önce kendime yediremem, gurur yaparım.
Sağolsun eşimde hiç böyle bir şeye olanak vermedi, güvenimi kıracak bir şey yapmadı.
İşi gereği bir çok kadınla muhatap olur, öğrenci yurtlarına girer çıkar, şehir dışı işleri olur.
Bir defasında hiç tanımadığım bir kadını 1 hafta boyunca evinden alıp evine bıraktı.
Bu kadar uzun uzun neden yazdığıma gelince, ben ki bu kadar rahat bir kadınım buna rağmen konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyorum.
Bir kadın paranoyak değilse asla ama asla yersiz düşüncelere dalmaz.
Bu, aralarında bir durum cereyan edecek demek değil tabi ama bence, sessizce göz kulak olun derim.
Eşinizden yana bir etkileşim sezmiyorsanız, sesinizi çıkartmadan durulmasını bekleyin.
Eminim ki bir süre sonra o da bu hareketlerinden vazgeçecektir.
Ortak aktiviteleri aza indirgemeye çalışın, ama sebep olarak bu durumu göstermeyin.
Bende sizin gibiyim o yüzden olaya nasıl yaklaşacağımı bilemedim eşimden yana bir sıkıntı yok beklemek en iyisi sanırım
Bu gorumcenin gorumcesinin gorumcesi kac yasinda?
18 yaşında

var bunlardan toplumda evli mi degilmi farketmez o varken daha bir yakın ol esinle

kızlar merhaba 8 aylık evliyiz toplam 3 yıldır beraberiz eşimle, eşim eğitimli saygılı naif bir adam çok şükür, bende eşine güvenen çok kıskanç olmayan bir kadınım. Konumuz ise görümcemin görümcesi
Biz yurt dışından 1,5 ay önce döndük, görümcemin Kv de bir kaç kere bize geldi bir iki kere de bizi yemeğe aldılar, görümcemin görümcesi (gg) her bir araya gelişimizde bana göre eşime farklı davranıyor, normalde hanım hanımcık bir kız ama yemeklerde eşimin karşısına gelecek şekilde oturmaya dikkat ettiğini( ben eşimin yanına oturuyorum), eşimle ortak muhabbet kurmaya çabaladığını, eşimin aile ortamında orta düzeyde yaptığı esprilere bayılırcasına gülmesi gibi hareketlerini gözlemleyip bir de eşime hülyalı baktığını farkediyorum.
Eşimin kızın bu davranışlarını farkedip farketmediğini bilmiyorum.
İki hafta önce hep beraber piknik tarzı bi yere gidildi orda kızın bu hareketlerinden iyice gerildim.
Kız eşimden 6-7 yaş küçük eşimle yaşıt abisi var acaba yanlış mı değerlendiriyorum diye bir kaç kere kendimi yokladım ama sanırım eşime ilgisi var.
görümcemi de sevdiğim için onu kıracak bir şeye girmek istemiyorum açıkçası bir iki hafta sonra malum bayram bayramda yine bir araya gelinecek,
Görümcem kırılmadan nasıl bir yol izleyebilirim ?

Bu insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz görümcenizin kocasının akrabaları neticesinde. Hoşlanmadığınızı söyleyin eşinize. Ya da bahaneler uydurun ve asla görüşmeyin.

Görümcenizin kayın ailesiyle bu kadar samimi olmak zorunda mısınız? Ne alaka yahu? Yemeklere almalar pikniklere gitmeler falan ne gerek var?? Bundan sonra birlikte bir plan yapılacağı zaman bahane uydurun gitmeyin, hoşlanmıyorum elektriğim tutmadı biraz mesafeli olmak istiyorum deyin gitsin.
Nerde çokluk orda ....luk.

kız 18 yaşındaysa o yaşlarda o hareketler normal
Ben de 25 li yaşlarda sandım daha çocuk sayılır
Ayıp yaptığın birde kıskanç değilmişsin :rolleyes:
Bence kıskançlık değilde fesatlık yaptığın:KK9::KK31:

Bende sizin gibiyim o yüzden olaya nasıl yaklaşacağımı bilemedim eşimden yana bir sıkıntı yok beklemek en iyisi sanırım

18 yaşında
Yaşı küçükmüş. Platonik olabilir, hayranlık duyuyor olabilir. O yaşlarda olabilir öyle şeyler.
Sıkıntı etmeyin, sizde daha taze evlisiniz , muhtemelen 24 yaşlarında olmalısınız.
Biraz zaman geçtikten sonra sizde bu endişenin yersiz olduğunu anlayacaksınız.
Tek yapmanız gereken kimseye bununla ilgili bir şey söylemeyip kendinizi küçük duruma düşürmemek.

Boyle seyler hissedilir diye dusunuyorum.. Cok rahatsiz oluyorsaniz cesitli bahaneler bulun onlar yokken gidin kendi gorumcenize

kızlar merhaba 8 aylık evliyiz toplam 3 yıldır beraberiz eşimle, eşim eğitimli saygılı naif bir adam çok şükür, bende eşine güvenen çok kıskanç olmayan bir kadınım. Konumuz ise görümcemin görümcesi
Biz yurt dışından 1,5 ay önce döndük, görümcemin Kv de bir kaç kere bize geldi bir iki kere de bizi yemeğe aldılar, görümcemin görümcesi (gg) her bir araya gelişimizde bana göre eşime farklı davranıyor, normalde hanım hanımcık bir kız ama yemeklerde eşimin karşısına gelecek şekilde oturmaya dikkat ettiğini( ben eşimin yanına oturuyorum), eşimle ortak muhabbet kurmaya çabaladığını, eşimin aile ortamında orta düzeyde yaptığı esprilere bayılırcasına gülmesi gibi hareketlerini gözlemleyip bir de eşime hülyalı baktığını farkediyorum.
Eşimin kızın bu davranışlarını farkedip farketmediğini bilmiyorum.
İki hafta önce hep beraber piknik tarzı bi yere gidildi orda kızın bu hareketlerinden iyice gerildim.
Kız eşimden 6-7 yaş küçük eşimle yaşıt abisi var acaba yanlış mı değerlendiriyorum diye bir kaç kere kendimi yokladım ama sanırım eşime ilgisi var.
görümcemi de sevdiğim için onu kıracak bir şeye girmek istemiyorum açıkçası bir iki hafta sonra malum bayram bayramda yine bir araya gelinecek,
Görümcem kırılmadan nasıl bir yol izleyebilirim ?
görümcenin görümcesiyle ne isin var bi kere haa geldiler mi ona göre kıza öyle bi bakarım ki ne yapıcagını sasırır kadınar arasında kaldımı ayy yurt dısındada söyle böyle diye saldıran kadınlar var ne igrenc diye kaf sokarım o kızda anlasın kızı tanıyan sensin neresinden vurucagını bilirsin

Ben burda esinin kizkardesi ile aldatanida gordum.yani.hersey olabilir.temkinli olmakda fayda var.o kozdan hoslanmadiginizi soyleyin gorusmeyin.ayrica gorumcenizin gorumcesiyle nasil sik sik bi aradasiniz.4 yillik evliyim.10 yildir beraberim.esimle.gorumcemin gorumcesiyle daha tanismadik

Ben burda esinin kizkardesi ile aldatanida gordum.yani.hersey olabilir.temkinli olmakda fayda var.o kozdan hoslanmadiginizi soyleyin gorusmeyin.ayrica gorumcenizin gorumcesiyle nasil sik sik bi aradasiniz.4 yillik evliyim.10 yildir beraberim.esimle.gorumcemin gorumcesiyle daha tanismadik
Diğer mesajlarımla da belirttiğim gibi Kv sosyal aktivite hayranı akrabalıklar gelişsin diye belli aralıklarla bu tür etkinlikler düzenliyor

pufff gereksiz münasebet görumcenin görümcesi nedir ya :işsiz: bence görümcenle yalnızken x bak beni yanliş anlamazsan bi konuda senden yardim alacaktim de oda kabul eder zaten böyle birşey sezdim rahatsız oldum gg den sende davranislarinu takip eder misin ben mi acaba yanlis anliyorum yoksa esime ilgisi mi var diyerekten

Gorumcemin gorumcesini yolda görsem tanımam. :KK45:

Back
X