Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de aldatıldığım kadınla böyle başlamıştı herşey.
sonuç şu an ayrıldık ve o kadınla birlikte ama benim görüştürmeme gibi bi şansım yoktu.
hatta eşiniz de fark etmiştir bu durumu çocuk değil ya hedef şaşırtın. görümcenizin eşinin kardeşi bana tuhaf bakıyor ilgisi var gibi rahat edemiyorum falan diyin. biraz panik olsun eşiniz kıskansın sizi.
Bu konuyu eşinize sakın açmayın bir temsil vardır eşeğin aklına karpuz kabugu düşürmek diye. Kalabalik ortamlarda siz eşinizle ilgilenin ya da cocugunuzla ilgilenmesini sağlayın. O kız zaten küçük belli ki hayranlık duyuyor o yaşlarda ölçüyü kaçırmadıkça normaldir.
ben de aldatıldığım kadınla böyle başlamıştı herşey.
sonuç şu an ayrıldık ve o kadınla birlikte ama benim görüştürmeme gibi bi şansım yoktu.
hatta eşiniz de fark etmiştir bu durumu çocuk değil ya hedef şaşırtın. görümcenizin eşinin kardeşi bana tuhaf bakıyor ilgisi var gibi rahat edemiyorum falan diyin. biraz panik olsun eşiniz kıskansın sizi.
Üzüldüm sizin adınıza, eşimin fark edip etmediğini bilmiyorum konusu ne açıldı ne üzerine konuşuldu. Eşimi kıskandırmak çok bana göre değil aksine kaçarım böyle durumlardan yanlış anlaşılacak diye, forumda konunuz var mı eşinizle ayrılığınızla ilgili?
Bu konuyu eşinize sakın açmayın bir temsil vardır eşeğin aklına karpuz kabugu düşürmek diye. Kalabalik ortamlarda siz eşinizle ilgilenin ya da cocugunuzla ilgilenmesini sağlayın. O kız zaten küçük belli ki hayranlık duyuyor o yaşlarda ölçüyü kaçırmadıkça normaldir.
Bende yaşı küçük olduğu için çok tepki verip vermeme arasında kaldım zaten, sadece eşime kur yapan biri olması beni rahatsız ediyor
Israrla GG ile ne işiniz var diyen arkadaşlar ; her ailenin akrabalık ve sosyal ilişkileri farklıdır, bu GG olmazda başka bi kız da olabilirdi eşlere asılmasınlar diye asosyal mi olalım yani.
Aynen.
Eltim var 6 senelik evli, gayet iyi anlaşırız, severim.
Ama görümcem olsaydı sanırım hislerim aynı olmazdı.
Niyeyse görümce ifadesi bana bir tuhaf geliyor, bu arada bende görümce adayıyım.