evet canım oBalkonda aglayan kizdi di mi bu? Yanlis hatirlamiyorsam
17 yaşında, kız kardeşimle aynı yaştalarKaç Yaşında bu kız? Sinir oldum ha
Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
sizin yaşam şeklinize göre ayıp olabilir, bizimkine göre değil. kız kardeşim de 17 yaşında. genişlik falan ne demek bunlar?ayrıca kardeşiyle de dans etmişti.Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
sizin yaşam şeklinize göre ayıp olabilir, bizimkine göre değil. kız kardeşim de 17 yaşında. genişlik falan ne demek bunlar?
ben şimdilik yorumsuz kaldım.aile arasında önce bir konuşsunlar bakalım, sonuca göre konuşmam gerekiyorsa konuşacağımBen de icine kapanik diye yorum yazmistim. Meger tam cadalozmus. Olay olur olmaz gidip hesap sorardim. Bana degil de kardesime yapilan saygisizlik daha cok sinirimi bozardi. Nisanlinizla konusun bence adamakilli konussun kardesiyle. Bu hareketler zamanla siddetlenir cunku. Terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?