- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
O tür ailelerde millet kızlı erkekli birbirine dayanamıyor, böyle dans mans diye bir araya gelindiğinde akraba makraba dinlenmeyip her şeyin gerçekleşme potansiyeli var demek. Zihniyet işte. Sorun sizde değil ama, bu zihinli insanlarda.
Siz niye boylesiniz??sizin esinizin kardesinizde gozu mu var oldu mu boyle bisey? Bu kotu dusunce beyninizin hangi kotu kıvrımindan yayiliyor?
arkadaşın yaşam şekli böyle olabilir. ama kalkıp millete genişsiniz, terbiyesizsiniz mealinde yorumlar yazması çok itici. belki doğru olan da odur, doğrunun da söylenmesinin adabı vardır, arkadaşın bundan haberi yok.Siz niye boylesiniz??sizin esinizin kardesinizde gozu mu var oldu mu boyle bisey? Bu kotu dusunce beyninizin hangi kotu kıvrımindan yayiliyor?
Nişanlın Nasıl biri bilmiyorum .. Genel sinirli, kaba, saygısız biri değilse tek seferlik bir durumsa sıkıntı etme ancak bu tarz hareketleri oluyorsa ben olsam korkardım.evet k.valime ben de çok üzüldüm. artık gelin odasında kardeşi neler dediyse, o da annesine patladı. hiç hüş olmadı yaa
yok canım kardeşiyle daha önce dans etmişti. öfke patlaması yaşadı sanki, bir süredir tuhaflık seziyordum. hatta konu açmıştım, bugün patlattı bombayıBaşta onunla dans etmeyip kardeşinizle ettiyse ekstra kıskanmıştır.
Yaptığı ki şımarıklık, terbiyesizlik.
Ama zamanla unutulur, kız da hatasını anlarsa tabii.
nişanlım çok nazik biridir. bunları bağırarak herkesin duyacağı şekilde söylemedi, ben de dikkat kesildiğim için duydum. yoksa annesine çok saygılıdır ama yine de hoş olmadıNişanlın Nasıl biri bilmiyorum .. Genel sinirli, kaba, saygısız biri değilse tek seferlik bir durumsa sıkıntı etme ancak bu tarz hareketleri oluyorsa ben olsam korkardım.
Annesine kabalaşan kac erkek gördüysem hemen hepsi bir gün eşlerine de kabalaşıyordu çünkü..
Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
şahsen aynı fikirdeyimValla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
canım cadı olsa tırnaklarımı çıkaracağım. gerçekten değil işte. içine kapanık, içinde biriktirmiş biriktirmiş bu akşam patladıAy ben de sizin şu mesajınıza şok oldum.
Her erkeğe o gözle bakmayan eniştesini öz abisi gibi gören aileler de var, herkesi kötü zihniyetli sanmayın lütfen. Benim eşim de kuzenim tek başına sap gibi oturmasın diye dansa kaldırır ben nezaketine bayılırım. Annem dul diye düğünde dansa kaldıran da teyzemin kocasıydı, orada anneme yaptığı jest beni çok memnun etmişti aynı şekilde. Artık iki cins görünce hemen seks demeyelim yani lütfen...
Konu sahibi arkadaşım diğer konunda da sabrına ve kibarlığına hayran kaldım. Ama kız tam bir cadıymış. Ufaktan siz de bence gerekli sert tavrı gösterin kabullensin ufak falan değil yani
Herkesin dini de hassasiyeti de kendine o zaman. Kendi yapmaz diye gelip burada sizin içiniz de bayaa geniş falan filan diye çirkinleşirse karşılığı bu olur. Kendine saygi isteyen saygı göstersin önce. İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Gelip de buralarda millete alttan alttan ahlaksızlıkla suçlayıp, cevabını alınca da aaa saygılı olunnda kem küm de... banane sizin dininizden yani. Sen yapma eyvallah, ama yapana da hakaret etme buralarda. Bilmem anlatabildim mi.O tür aile derken?
Kimse kimsenin hayatı için böyle basit yorumlar yapmamalı. Çok çirkin cümleleriniz.
Benim hassasiyetlerim vardır dans etmem ama edene de lafımız yoktur.
Saygı lütfen. Yorum yapan arkadaş olaya dini açıdan bakıyor.
arkadaşın yaşam şekli böyle olabilir. ama kalkıp millete genişsiniz, terbiyesizsiniz mealinde yorumlar yazması çok itici. belki doğru olan da odur, doğrunun da söylenmesinin adabı vardır, arkadaşın bundan haberi yok.Herkesin dini de hassasiyeti de kendine o zaman. Kendi yapmaz diye gelip burada sizin içiniz de bayaa geniş falan filan diye çirkinleşirse karşılığı bu olur. Kendine saygi isteyen saygı göstersin önce. İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Gelip de buralarda millete alttan alttan ahlaksızlıkla suçlayıp, cevabını alınca da aaa saygılı olunnda kem küm de... banane sizin dininizden yani. Sen yapma eyvallah, ama yapana da hakaret etme buralarda. Bilmem anlatabildim mi.
şahsen aynı fikirdeyi daha dur nisanlısın neden kız kardesinl
şahsen aynı fikirdeyim
daha dur nisanlısın neden kız kardesinle dans ettiriyosun nisanlını yani sen ettik tamam masada el ele göz göze olman lazım kız kardesin ne alaka yaniii
Niye edemesin? Ne tur bir sakincasi var? Sizin bu konuda kotu bir tecrubeniz mi olustu?şahsen aynı fikirdeyi daha dur nisanlısın neden kız kardesinl
şahsen aynı fikirdeyim
daha dur nisanlısın neden kız kardesinle dans ettiriyosun nisanlını yani sen ettik tamam masada el ele göz göze olman lazım kız kardesin ne alaka yaniii
Ya sen nasıl sapık ruhlu ve düşünceli bir şeysin ya? Bu nasıl bir anlayış arkadaş?Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
Herkesin dini de hassasiyeti de kendine o zaman. Kendi yapmaz diye gelip burada sizin içiniz de bayaa geniş falan filan diye çirkinleşirse karşılığı bu olur. Kendine saygi isteyen saygı göstersin önce. İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Gelip de buralarda millete alttan alttan ahlaksızlıkla suçlayıp, cevabını alınca da aaa saygılı olunnda kem küm de... banane sizin dininizden yani. Sen yapma eyvallah, ama yapana da hakaret etme buralarda. Bilmem anlatabildim mi.
bence nisanliniz daha sonra kiz kardesinin korkularini anlamaya calisarak bir konusma yapsin evlensemde ben senin abin olacam diye onu kaybetmiyecegini anlatsin DAHA ONCEKI KONULARINIZI HATIRLIYORUM.eski konumdan mı devam etmem gerek bilmiyorum ama? bir an önce yorum almak istediğim için yeni bir konu da açtım.
kızlar çok çok üzgünüm. görümcemin içindeki bomba patladı.(( bu akşam nişanlımın kuzeninin düğününe gittik. kız kardeşim de geldi. biz bir ara nişanlımla dans ediyorduk. sonra oturduk, o ara görümcem lavaboya gitti. kız kardeşimin çok sevdiği yabancı bir parça çalmaya başladı. nişanlım da kız kardeşimi dansa kaldırdı. biz de k.validemle konuşuyorduk.
kız kardeşim gözleri dolu dolu masaya geldi, abla ben gidiyorum dedi. neden dedim, bu arada piste gözüm takıldı. nişanlım kardeşini dışarıya doğru götürüyor. anladım ters bir şey olduğunu.
k.validem ısrarla kardeşime ne olduğunu sordu. kız kardeşim ağlamaya başladı. X teyze kızınız kolumu sıkarak abisini rahat bırakmamı bizden bıktığını söyledi ve beni itti abisine sarılıp dans etmeye başladı dedi. k.validem ben ve masadakiler şok olduk. bana da gideceğini artık durmak istemediğini vs dedi. ben de nişanlım gelmeden kalkmak istemedim, ona saygısızlık olur lütfen beni bırakma nişanlım bizi bırakır dedim. o da neyse ki sözümü dinledi, bekledi.
nişanlım barut fıçısı gibi geldi. annesine kızınla konuş, böyle bir terbiyesizlik olmaz dedi. bu kız da aynı yaşta, ablasını kıskanıp saçma sapan davranıyor mu vs dedi. ben ne diyeceğimi bilemeden öyle oturdum. sonra istersen bizi bırak, kardeşim çok mahcup olmuş dedim. nişanlım da bizi eve bıraktı. k.validem, k.pederim, nişanlım hepsi özür dilediler. kardeşim de özür dilemesi gereken kişi siz değilsiniz, ama çok ayıp etti dedi.
kızlar hala şoktayım, bu kız içinde nasıl bir öfke biriktirmiş böyle?
şimdiden sonra nasıl davranacağım? nasıl yüz yüze bakacağız?
artık aile arasında neler konuşuluyor bilmiyorum. inşallah sonuç tatlıya bağlanır. ben iki kız akran, arkadaşlık ederler diye çok mutluydum. kız kardeşim de bana çok düşkündür. bir de kız kardeşime şöyle yazmış az önce dedi bana. kardeşim ona ben de ablama çok düşkünüm, ama ne senden ne abinden kıskanmıyorum demiş kardeşim. o da sizde üveylik var, sen beni anlayamazsın demiş. kız kardeşimle baba bir kardeşiz. o yüzden sürekli ağlıyormuş kardeşim, o mesajı da yeni gösterdi.bence nisanliniz daha sonra kiz kardesinin korkularini anlamaya calisarak bir konusma yapsin evlensemde ben senin abin olacam diye onu kaybetmiyecegini anlatsin DAHA ONCEKI KONULARINIZI HATIRLIYORUM.
bunun neresi genişlik pardon?Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?