görümcemin içindeki bomba patladı :((

O tür aile derken?
Kimse kimsenin hayatı için böyle basit yorumlar yapmamalı. Çok çirkin cümleleriniz.
Benim hassasiyetlerim vardır dans etmem ama edene de lafımız yoktur.
Saygı lütfen. Yorum yapan arkadaş olaya dini açıdan bakıyor.

Başta onunla dans etmeyip kardeşinizle ettiyse ekstra kıskanmıştır.
Yaptığı ki şımarıklık, terbiyesizlik.
Ama zamanla unutulur, kız da hatasını anlarsa tabii.

Siz niye boylesiniz??sizin esinizin kardesinizde gozu mu var oldu mu boyle bisey? Bu kotu dusunce beyninizin hangi kotu kıvrımindan yayiliyor?

Yok onun eltisiyle başı dertte de ben şimdi eltiye hak verdim.

Siz niye boylesiniz??sizin esinizin kardesinizde gozu mu var oldu mu boyle bisey? Bu kotu dusunce beyninizin hangi kotu kıvrımindan yayiliyor?
arkadaşın yaşam şekli böyle olabilir. ama kalkıp millete genişsiniz, terbiyesizsiniz mealinde yorumlar yazması çok itici. belki doğru olan da odur, doğrunun da söylenmesinin adabı vardır, arkadaşın bundan haberi yok.

evet k.valime ben de çok üzüldüm. artık gelin odasında kardeşi neler dediyse, o da annesine patladı. hiç hüş olmadı yaa
Nişanlın Nasıl biri bilmiyorum .. Genel sinirli, kaba, saygısız biri değilse tek seferlik bir durumsa sıkıntı etme ancak bu tarz hareketleri oluyorsa ben olsam korkardım.

Annesine kabalaşan kac erkek gördüysem hemen hepsi bir gün eşlerine de kabalaşıyordu çünkü..

Başta onunla dans etmeyip kardeşinizle ettiyse ekstra kıskanmıştır.
Yaptığı ki şımarıklık, terbiyesizlik.
Ama zamanla unutulur, kız da hatasını anlarsa tabii.
yok canım kardeşiyle daha önce dans etmişti. öfke patlaması yaşadı sanki, bir süredir tuhaflık seziyordum. hatta konu açmıştım, bugün patlattı bombayı inşallah zamanla olgunlaşır kız

ne saçma zihnıyet insan ablasının nişanlısıyla dans edemez mı? bazılarının beyınlerı vajınaya monte edilmiş. akılları fıkırlerı baska yerde.
bence nişanlınız kardeşini alsın karşısına konuşsun hissettiklerinin doğru olmadıgını anlatsın.

nişanlım çok nazik biridir. bunları bağırarak herkesin duyacağı şekilde söylemedi, ben de dikkat kesildiğim için duydum. yoksa annesine çok saygılıdır ama yine de hoş olmadı

Ay ben de sizin şu mesajınıza şok oldum.
Her erkeğe o gözle bakmayan eniştesini öz abisi gibi gören aileler de var, herkesi kötü zihniyetli sanmayın lütfen. Benim eşim de kuzenim tek başına sap gibi oturmasın diye dansa kaldırır ben nezaketine bayılırım. Annem dul diye düğünde dansa kaldıran da teyzemin kocasıydı, orada anneme yaptığı jest beni çok memnun etmişti aynı şekilde. Artık iki cins görünce hemen seks demeyelim yani lütfen...

Konu sahibi arkadaşım diğer konunda da sabrına ve kibarlığına hayran kaldım. Ama kız tam bir cadıymış. Ufaktan siz de bence gerekli sert tavrı gösterin kabullensin ufak falan değil yani

şahsen aynı fikirdeyi daha dur nisanlısın neden kız kardesinl
şahsen aynı fikirdeyim
daha dur nisanlısın neden kız kardesinle dans ettiriyosun nisanlını yani sen ettik tamam masada el ele göz göze olman lazım kız kardesin ne alaka yaniii

canım cadı olsa tırnaklarımı çıkaracağım. gerçekten değil işte. içine kapanık, içinde biriktirmiş biriktirmiş bu akşam patladı

Herkesin dini de hassasiyeti de kendine o zaman. Kendi yapmaz diye gelip burada sizin içiniz de bayaa geniş falan filan diye çirkinleşirse karşılığı bu olur. Kendine saygi isteyen saygı göstersin önce. İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Gelip de buralarda millete alttan alttan ahlaksızlıkla suçlayıp, cevabını alınca da aaa saygılı olunnda kem küm de... banane sizin dininizden yani. Sen yapma eyvallah, ama yapana da hakaret etme buralarda. Bilmem anlatabildim mi.

arkadaşın yaşam şekli böyle olabilir. ama kalkıp millete genişsiniz, terbiyesizsiniz mealinde yorumlar yazması çok itici. belki doğru olan da odur, doğrunun da söylenmesinin adabı vardır, arkadaşın bundan haberi yok.

Niye edemesin? Ne tur bir sakincasi var? Sizin bu konuda kotu bir tecrubeniz mi olustu?

Ya sen nasıl sapık ruhlu ve düşünceli bir şeysin ya? Bu nasıl bir anlayış arkadaş?

Son düzenleme:

Arkadaşın üslubu yanlış evet ama siz de aynısını yapıyorsunuz. Neyse arkadaşın konusu dağıtmayalim.

bence nisanliniz daha sonra kiz kardesinin korkularini anlamaya calisarak bir konusma yapsin evlensemde ben senin abin olacam diye onu kaybetmiyecegini anlatsin DAHA ONCEKI KONULARINIZI HATIRLIYORUM.

bence nisanliniz daha sonra kiz kardesinin korkularini anlamaya calisarak bir konusma yapsin evlensemde ben senin abin olacam diye onu kaybetmiyecegini anlatsin DAHA ONCEKI KONULARINIZI HATIRLIYORUM.
artık aile arasında neler konuşuluyor bilmiyorum. inşallah sonuç tatlıya bağlanır. ben iki kız akran, arkadaşlık ederler diye çok mutluydum. kız kardeşim de bana çok düşkündür. bir de kız kardeşime şöyle yazmış az önce dedi bana. kardeşim ona ben de ablama çok düşkünüm, ama ne senden ne abinden kıskanmıyorum demiş kardeşim. o da sizde üveylik var, sen beni anlayamazsın demiş. kız kardeşimle baba bir kardeşiz. o yüzden sürekli ağlıyormuş kardeşim, o mesajı da yeni gösterdi. bel altı vuruşlar var çok çirkin. bu kadarını ummuyordum

bunun neresi genişlik pardon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…