sizin yaşam şeklinize göre ayıp olabilir, bizimkine göre değil. kız kardeşim de 17 yaşında. genişlik falan ne demek bunlar?
O tür ailelerde millet kızlı erkekli birbirine dayanamıyor, böyle dans mans diye bir araya gelindiğinde akraba makraba dinlenmeyip her şeyin gerçekleşme potansiyeli var demek. Zihniyet işte. Sorun sizde değil ama, bu zihinli insanlarda.sizin yaşam şeklinize göre ayıp olabilir, bizimkine göre değil. kız kardeşim de 17 yaşında. genişlik falan ne demek bunlar?ayrıca kardeşiyle de dans etmişti.
O tür ailelerde millet kızlı erkekli birbirine dayanamıyor, böyle dans mans diye bir araya gelindiğinde akraba makraba dinlenmeyip her şeyin gerçekleşme potansiyeli var demek. Zihniyet işte. Sorun sizde değil ama, bu zihinli insanlarda.sizin yaşam şeklinize göre ayıp olabilir, bizimkine göre değil. kız kardeşim de 17 yaşında. genişlik falan ne demek bunlar?ayrıca kardeşiyle de dans etmişti.
anlamadım hiç. sessiz sakin bir kız normalde. ama bana karşı özellikle bir kaç aydır uzak. ben sınav stresine bağlıyordum ve yoğun ders çalışma programına. ama kız içinde müthüş bir öfke beslemiş ve bize karşı resmen bilenmişNeyse ki nişanlın da ailesi de düzgün insanlar.
Bu kız üretim hatası gibi olmuş
Neyse onların hatırına çekilir bari.
ben şimdilik yorumsuz kaldım.aile arasında önce bir konuşsunlar bakalım, sonuca göre konuşmam gerekiyorsa konuşacağım
......özür yanlış alıntı yapmışımO tür ailelerde millet kızlı erkekli birbirine dayanamıyor, böyle dans mans diye bir araya gelindiğinde akraba makraba dinlenmeyip her şeyin gerçekleşme potansiyeli var demek. Zihniyet işte. Sorun sizde değil ama, bu zihinli insanlarda.
Yil 2016 olmus bu tur seyler cok normalse kimbilir yillar gectikce neler gorucez konu sahibide bi zahmet yazsin yaslarini iyi siz geri kafayla yasamayin umarim evlatlarinizda simdi sizin yalnis gördükleriniz ne görüsünüz varsa ilerde yil bu kadar olmus bunlari yapalim cok normal der ve insallah sizde kafa dank edersiniz olayin yilla degil terbiyeyle oldugunu benim töremde ayiptir aile yasantimda yalnistir ha bide o kiz ergenlik cagina girmistir yalnis anlamayin ama günah ileri görüs diye terbiyenizden olmayin....Yıl olmuş 2016 bazı kafalar hala geride diyecek bişey bulamıyorum gerçekten konu sahibi sana değil sözüm
idare ederken şu saatten sonra ne yapmam gerekiyor? kardeşim çok bozuldu, asla onunla bir araya gelmem artık diyor. eve geldik hala ağlıyor. sinirlerim bozuldu. nişanlımdan telefon bekliyorum, nasıl bir açıklama yaptı, neler dedi gerçekten merak ediyorumSeni suan abisini elinden alan biri olarak görüyor. Benim gorumcemde evlendigimde 16 yasindaydi ve babası olmadığı için abisine aşırı düşkundu beni çok kıskandı kendi kendine tavır aldı vs. Ama şimdi 20 yaşında ve abisinden çok sever beni o henüz çocuk biraz idare etmek gerekiyor
:) Canım alıntıları karıştırdın sanırım. O tür aile derken ben sana geniş diyen kadını kastettim.sizin zihniyetinizi gerçekten anlayamadım, anlamaya da çalışmıyorum. lütfen bir daha konuma yazmayın.
sizin zihniyetinizi gerçekten anlayamadım, anlamaya da çalışmıyorum. lütfen bir daha konuma yazmayın.
Yil 2016 olmus bu tur seyler cok normalse kimbilir yillar gectikce neler gorucez konu sahibide bi zahmet yazsin yaslarini iyi siz geri kafayla yasamayin umarim evlatlarinizda simdi sizin yalnis gördükleriniz ne görüsünüz varsa ilerde yil bu kadar olmus bunlari yapalim cok normal der ve insallah sizde kafa dank edersiniz olayin yilla degil terbiyeyle oldugunu benim töremde ayiptir aile yasantimda yalnistir ha bide o kiz ergenlik cagina girmistir yalnis anlamayin ama günah ileri görüs diye terbiyenizden olmayin....
Ay demek eniştenle eskaza başbaşa kalsan eyvah ne yapacağın belli olmaz.Yil 2016 olmus bu tur seyler cok normalse kimbilir yillar gectikce neler gorucez konu sahibide bi zahmet yazsin yaslarini iyi siz geri kafayla yasamayin umarim evlatlarinizda simdi sizin yalnis gördükleriniz ne görüsünüz varsa ilerde yil bu kadar olmus bunlari yapalim cok normal der ve insallah sizde kafa dank edersiniz olayin yilla degil terbiyeyle oldugunu benim töremde ayiptir aile yasantimda yalnistir ha bide o kiz ergenlik cagina girmistir yalnis anlamayin ama günah ileri görüs diye terbiyenizden olmayin....
evet k.valime ben de çok üzüldüm. artık gelin odasında kardeşi neler dediyse, o da annesine patladı. hiç hüş olmadı yaaGörümcenin davranışı çok çirkin ancak bence çocuk yaşta.. Ergen sonuçta , bence hiç mesele etme..
Senin kardeşinin de tepkisi normal çünkü nihayetinde o da çocuk yaşta..
Ancak benim üzüldüğüm kayınvaliden oldu. Nişanlının şu kızınla konuş diye gelip annesine atar yapması hoş olmamış. Mahçup olmuş kadıncağız.
Bence senlik bir durum yok, özür de dilenmiş. Bu olay olmamış gibi davran..
Umarım olgunluk kazanır görümcen Zaman'la..
idare ederken şu saatten sonra ne yapmam gerekiyor? kardeşim çok bozuldu, asla onunla bir araya gelmem artık diyor. eve geldik hala ağlıyor. sinirlerim bozuldu. nişanlımdan telefon bekliyorum, nasıl bir açıklama yaptı, neler dedi gerçekten merak ediyorum
Siz niye boylesiniz??sizin esinizin kardesinizde gozu mu var oldu mu boyle bisey? Bu kotu dusunce beyninizin hangi kotu kıvrımindan yayiliyor?Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...
haklı veya haksız olmak sonucu değiştirmiyor ki canımSiz nişanlınızın kuzeninin düğününe davetlisiniz . Normal olarak nişanlınızın kardeşi düğünde başkası ile dans edebilir .Ama kız kardeşiniz nişanlınızla dans edebilir . Çünkü nişanlınızı ve ailesini tanıyordur büyük ihtimal . Dans edebilecek kadar yakın yani . Siz haklısınız konunuzda görümceniz özür dilemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?