Gorumcemin kiymetli totosu

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Gorumce hanim guya bizim icin memleketinden buralara kadar tesrif etti ama totosunu gezdirmekten baska isi yok.

Bide benim planlarima dahil oluyor. Hanim hazretleri pek kiymetli totosunu gezdirmek icin gidiyor. Temizlikte bu yuzden boyayla birlikte oluyor. Benim ailem temizlige gelemiyor. Benim ailem tum tatillerini sirf evimi duzmek o evrede yanimda olmak icin iptal ediyor ama ben gorumcemin kiymetli totosuna gore hareket etmek zorunda birakiliyorum

Eger temizlik yetismezse biz keyfimize bakmaliymisiz o herseyi halledermis. Sanane benim evimden benim duzenim seni ilgilendirmez yuru git totonun keyfine bak dedim. Tabi icimden.

Nisanlimla kavga ettik tabi. Sonra bi hisimla eve gittim. Pizza yedik balkon demirlerini boyadim. Sonra temizligi boya harici bi zamana aldim

Bide gorumcem evimde 1 gun yatacakmis ben yokken. Cunku toto kiymeti. Ailemden en dislileri salmazsam uzerine. Ne demek ya. Gelin olmadan evde mi kalinir.

Kizlar varya yarin bi olsun bi arayim su gorumceyi... diyecem ki "sakin elini hicbirseye surme. Ailemle halledecegiz. O zaman sende yardim edersin." yani bunu biraz daha yumusatip soyleyecegim.Ailemden de en dislisine " yeni gelinin evinde kalinmaz ayip" dedirtecegim. Cok sinirliyim coooook

Abisinin yanında kalmaya hakkı yok mu diyenler olacak fakat bir evin hanımı yokken kimse gelip kalamaz orada. Bence de söylettirin, nişanlınızla da kavga etmeyin. Yumuşakça sakince anlatın derdinizi. Kavga çıkarırsanız benim ailemi istemiyor diye gururu incinebilir.

Bkz: görümce görümce görmeyeyim ömrümce

Kırmadan nazik bir dille dile getirebilirsiniz. Yani lafları kıvırmaya gerek yok karşıdaki kişi anlamak istemeyebilir.

Vallahi saldim herseyi. Kimse beni dusunmiyo. Gorumcemin totosunu gozluyorum. Ah bi sabah olsada ince ince laflarimi soksam. Hatta evimde kalma konusunu bende acayim

Kırmadan nazik bir dille dile getirebilirsiniz. Yani lafları kıvırmaya gerek yok karşıdaki kişi anlamak istemeyebilir.
Kirmaya kirmaya toto keyiflerini bekler hale geldim. Bundan sonra yikip dagitacam herseyi bu ehli keyfe.

Bırak ister totosunu gezdirsin ister saçını.
Sana ne ki?
Sen kendi evine, düzenine bak.
Evinde kalmasını istemiyorsan bunu da kardeşi söylesin, sizin ailenizin dişlisi değil.
Gonul dedigini soyluyor ama nisanlim tam bi abla sevdalisi oldugu icin ve gorumcem totosunun kiymetini cok guzel susleye pusleye nisanlima anlattigi icin pek mumkun degil. Ne pis insanlarmis ya. Daha anlatmadigim trilyar tane ayrinti da var

Kalıversin ne olacak bir gece. O evde kalınmaz diye bir adet mi var varsa da kalksın o adet ya. İnanın evlenirlen ne görümce ne kayınvalide ne yapmış diye takıldım ne aman evim eşyam temizlik kim yapacak vs diye. Ne de yeni gelin havalarına girdim. Kafam o kadar rahat evlendim ki burda böyle konular gördükçe gözlerim açık okuyorum

Burada konulari en dikkatimi çeken üye sizsiniz. Sizin söyle bir sorununuz var (anladigim kadariyla) nişanliniza sozunuzu geciremiyorsunuz. Burda böyle konusuyorsunuz ama nişanlıniza "bi dakka ya noluyoruz ? " diyemiyorsunuz. Bence her şeyden önce buna bir çözüm bulmalisiniz. Ayrıca siz kalmadan görümceniz ne hakla kalıyor ya ? Orasi sizin eviniz. Biraz saygılı olsun zahmet olmazsa.

Hayatim emrivakiyle bana dunyalari versinler kabul etmem. Yapilan bariz emri vaki

Ve elbetteki yatagimda ilk ben yatacagim. O dusa ilk ben girecegim. Yatacak yer sikintisi yok bisey yok. Ne bu yeni gelin evinde kalma meraki?

Haklisin. Nisanlimla ilgili sikintolarim da yok segil. Bugun saglam kavga ettik. Size soyledigim herseyi ona da aktardim. Ardindan bu kalma olayi acildi. Problem gelin gorunmemek icin simdilik evet dedim. Ama artik bunaldim. Asil problem elbette nisanlim. Yoksa kimse beni gorumcemin totosunu gozletmez

Bir kere yazmışınız "görümcenin kıymetli totosu", anladık. Sürekli kadından toto toto diye bahsetmeniz esprinin de tadını kaçırdı. Anladık, kendisine saygınız yok da, buralarda yazmak ayıp oluyor bence. Bu kadar aşağılanmayı, insan değil toto diye bahsedilmeyi gezmek istemesi mi hakettiriyor acaba?

Eminim hakkınızda yakınlarına "gelinimizn totosu geldi, gelinimizin totosu gitti" bikbik diye bahsettiğini duysanız hoşlanmaz, buraya saygısız görümce diye konu açardınız.

Yasadiklarimi yasasaniz ve atladigim onlarca mevzuyu bilseniz burdaki "toto" muhabbetini masum bi stres atma yontemi oldugunu idrak ederdiniz.
Bu tepkinizin ve karsi tarafta hic suc bulmayisinizin nedeni insaallah sizinde bu tip gorumce olmaniz mi? Insaallah durum boyle degildir.

Üff, şu cevapları beğenmeyince yorumculara sataşıp kişiselleştirmeniz yok mu? Baydı. Ne alaka? Ben görümce olsam ne yazar, olmasam ne yazar? Size ne, sizin konunuza ne Allah aşkına? Bir de inşallah demiş, hey Allahım. Şu görümceler görümceleri, gelinler gelinleri tutar gibi fanatik kafadan çıkın öncelikle. Herkes siz değil. Ben kime hak verirsem onu tutarım.
Bana idraktan bahsetmeyin lütfen, zira benim yorumumda görümceye suç bulup bulmamamla ilgili bir şey yok, yazdıklarınız yorumuma alakasız. Sizin çirkin hitap şeklinizle ilgiliydi o yorum.

Inan sarjim cok az sevde. Sebep-sonuc. Olay- uslup.
Boyle dusunuyorum. Boyle rahatliyorum. Zaten burda da kimse ne gorumcemi ne de totosunu taniyor. Ahlak polisligine hic girmeyelim. Hayirli sabahlar

Ben olayı hiç anlamadım. Bi sürekli gezme derdinde güya bana yardım etmek için geldi demişsin.

Bi temizlik yetişmezse keyfinize bakın ben hallederim demiş sende sanane benim evimden demişsin.

Temizliğe yardım istiyo musun, yoksa canın görümce kavgası mı istiyo anlamadım.

Ailen bile temizliğine gelmiyomuş. Bi kızın evine başta annesi de yardım etmiyosa kimseye laf söylemeye hakkı yok.

Görümce evde kalmaya gelince 'benim' evim, temizliğe gelince 'abisinin de' evi mi oluyo. Madem senin evin, totonu devir, otur temizle derler adama.

Not; görümceyim :)

O neydi giz

toto da toto okumaktan bi hoş oldum.

Bence görümceni de totosunu da rahat bırak ailenin en dislisi artık kim ise totoyu ona havale et.

evini de kendin temizle nişanlına da sözünü geçir böylece kimsenin toto keyfi sinirini bozmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…