Vallahi saldim herseyi. Kimse beni dusunmiyo. Gorumcemin totosunu gozluyorum. Ah bi sabah olsada ince ince laflarimi soksam. Hatta evimde kalma konusunu bende acayimAbisinin yanında kalmaya hakkı yok mu diyenler olacak fakat bir evin hanımı yokken kimse gelip kalamaz orada. Bence de söylettirin, nişanlınızla da kavga etmeyin. Yumuşakça sakince anlatın derdinizi. Kavga çıkarırsanız benim ailemi istemiyor diye gururu incinebilir.
Bkz: görümce görümce görmeyeyim ömrümce
Kirmaya kirmaya toto keyiflerini bekler hale geldim. Bundan sonra yikip dagitacam herseyi bu ehli keyfe.Kırmadan nazik bir dille dile getirebilirsiniz. Yani lafları kıvırmaya gerek yok karşıdaki kişi anlamak istemeyebilir.
Gonul dedigini soyluyor ama nisanlim tam bi abla sevdalisi oldugu icin ve gorumcem totosunun kiymetini cok guzel susleye pusleye nisanlima anlattigi icin pek mumkun degil. Ne pis insanlarmis ya. Daha anlatmadigim trilyar tane ayrinti da varBırak ister totosunu gezdirsin ister saçını.
Sana ne ki?
Sen kendi evine, düzenine bak.
Evinde kalmasını istemiyorsan bunu da kardeşi söylesin, sizin ailenizin dişlisi değil.
Hayatim emrivakiyle bana dunyalari versinler kabul etmem. Yapilan bariz emri vakiKalıversin ne olacak bir gece. O evde kalınmaz diye bir adet mi var varsa da kalksın o adet ya. İnanın evlenirlen ne görümce ne kayınvalide ne yapmış diye takıldım ne aman evim eşyam temizlik kim yapacak vs diye. Ne de yeni gelin havalarına girdim. Kafam o kadar rahat evlendim ki burda böyle konular gördükçe gözlerim açık okuyorum
Haklisin. Nisanlimla ilgili sikintolarim da yok segil. Bugun saglam kavga ettik. Size soyledigim herseyi ona da aktardim. Ardindan bu kalma olayi acildi. Problem gelin gorunmemek icin simdilik evet dedim. Ama artik bunaldim. Asil problem elbette nisanlim. Yoksa kimse beni gorumcemin totosunu gozletmezBurada konulari en dikkatimi çeken üye sizsiniz. Sizin söyle bir sorununuz var (anladigim kadariyla) nişanliniza sozunuzu geciremiyorsunuz. Burda böyle konusuyorsunuz ama nişanlıniza "bi dakka ya noluyoruz ? " diyemiyorsunuz. Bence her şeyden önce buna bir çözüm bulmalisiniz. Ayrıca siz kalmadan görümceniz ne hakla kalıyor ya ? Orasi sizin eviniz. Biraz saygılı olsun zahmet olmazsa.
Yasadiklarimi yasasaniz ve atladigim onlarca mevzuyu bilseniz burdaki "toto" muhabbetini masum bi stres atma yontemi oldugunu idrak ederdiniz.Bir kere yazmışınız "görümcenin kıymetli totosu", anladık. Sürekli kadından toto toto diye bahsetmeniz esprinin de tadını kaçırdı. Anladık, kendisine saygınız yok da, buralarda yazmak ayıp oluyor bence. Bu kadar aşağılanmayı, insan değil toto diye bahsedilmeyi gezmek istemesi mi hakettiriyor acaba?
Eminim hakkınızda yakınlarına "gelinimizn totosu geldi, gelinimizin totosu gitti" bikbik diye bahsettiğini duysanız hoşlanmaz, buraya saygısız görümce diye konu açardınız.
Üff, şu cevapları beğenmeyince yorumculara sataşıp kişiselleştirmeniz yok mu? Baydı. Ne alaka? Ben görümce olsam ne yazar, olmasam ne yazar? Size ne, sizin konunuza ne Allah aşkına? Bir de inşallah demiş, hey Allahım. Şu görümceler görümceleri, gelinler gelinleri tutar gibi fanatik kafadan çıkın öncelikle. Herkes siz değil. Ben kime hak verirsem onu tutarım.Yasadiklarimi yasasaniz ve atladigim onlarca mevzuyu bilseniz burdaki "toto" muhabbetini masum bi stres atma yontemi oldugunu idrak ederdiniz.
Bu tepkinizin ve karsi tarafta hic suc bulmayisinizin nedeni insaallah sizinde bu tip gorumce olmaniz mi? Insaallah durum boyle degildir.
Inan sarjim cok az sevde. Sebep-sonuc. Olay- uslup.Üff, şu cevapları beğenmeyince yorumculara sataşıp kişiselleştirmeniz yok mu? Baydı. Ne alaka? Ben görümce olsam ne yazar, olmasam ne yazar? Size ne, sizin konunuza ne Allah aşkına? Bir de inşallah demiş, hey Allahım. Şu görümceler görümceleri, gelinler gelinleri tutar gibi fanatik kafadan çıkın öncelikle. Herkes siz değil. Ben kime hak verirsem onu tutarım.
Bana idraktan bahsetmeyin lütfen, zira benim yorumumda görümceye suç bulup bulmamamla ilgili bir şey yok, yazdıklarınız yorumuma alakasız. Sizin çirkin hitap şeklinizle ilgiliydi o yorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?