Gorumcemin kiymetli totosu

Onceki yorumlarda izah ettim. Hicbir beklentim yok kendisinden burnunu sokmamak disinda

Bi insanin kalacak 2 tane evi olup israrla gelin evinde kalmasi ne sizce. Bide nisanlimin hosuna gidiyo. Saf!
Evimide istedigim gibi temizleyecegim. Bu yuzden saglam bi kavga ettik nisanlimla.

Kicini gezdiriyor bize bi tarih veriyor ve elimizi kolumuzu bagliyor dangalak!

Geçen gün eltilerin karşılaşmalarından sonra tırstım ben. Konuları daha az ayrıntı vererek anlatmak isteyebilirsiniz yoksa görümce de buraya üye ise vay halinize

mesajlarınızın içinde o kadar çok toto lafı varki .çok itici ve iğrenç geldi bana.ne gerek var konu başlığından tut da çıkana kadar aynı kelime.açıkçası sorununuz nedir anlaşılmıyor bile kulandığınız bu kelimeden .bir ana acaba görümcenin orasını mı kıskanıyor .konu bumu diye düşündüm..

Geçen gün eltilerin karşılaşmalarından sonra tırstım ben. Konuları daha az ayrıntı vererek anlatmak isteyebilirsiniz yoksa görümce de buraya üye ise vay halinize
Oyle bisey ki oldu
Endiselenmeyin benim goruncem suan keyiftedir. Ne arasin kkda deniz sahil gunes varken

Evet gorumcemin harika totsu var ve kiskaniyorum ben
Itiraf ediyorum

Hakikaten kullanilan hem de her yorumda kullanilan o kelime (bir de ben yazmayayim) bana da cok itici geldi. Canim siz ve görümce evinizi hazirlama ne alaka? "Abla ben biraz stresliyim, yetisecek mi yetismeyecek mi, sayili gün var yetismez diye endiseleniyorum. Sen kafana göre git gez hem cocuklusun sana da eziyet zahmet olmasin. Ben yavas yavas elimden geleni yapiyorum, kusuruma bakmazsan beni planlarina dahil etme" desenize. Belki O'na da söylenen odur git biraz ilgilen isin ucundan tut demislerdir ama icinden gelmiyordur.

Benim de görümce havuzlu siteden ev tuttugumuz icin bizden önce hemen gidip havuz karti istemisti. Ben iceride boyacilarla ilgilenirken kendisi arkadasiyla havuz sefasi yapiyordu. Üst degistirmeler disaridan siparisler hep evde oluyordu ama tam dayanip dösenmemisti ev. Annesiyle ikisi saglam takimdi. Gecmis gün cahildi, bekardi, is güc nedir bilmezdi yavas da olsa ögrendi simdi cünkü kendi de gelin oldu. Malesef herseyi yüzyüze mesafeyle halleden bir toplum degiliz. Herkesin herseye dahil olma hakki normal geliyor cünkü öyle gelmis öyle devam ediyor. Bana göre evlenmek sevdiginle hayatini birlestirmektir. Evlenecek cift isin basinda ailelerine her seyi kendimiz yapacagiz ama eksik ama fazla dese ve öyle yapsa ne kavga olur ne gürültü. Görümceme kaynima sunlar yapildi bana da yapilacak ben enayimiyim diye düsünmek insanin kendisine yaptigi bir kötülük bence. Inanin evlendikten sonra insanin eksiklerini yavas yavas baski stres olmadan sevdigi kisiyle secip begenerek almasi büyük mutluluk bence.

Bizdeki misafir agirlama kültürü dozunda degil. Tabii yabancilar gibi anne babanin telefon acip randevuyla gelmesini dogru bulmadigim gibi cagirilmadan davet edilmeden emrivaki gelip gitmeleri de dogru bulmuyorum. Telasin stresin cogu "evime gelen giden olacak herseyim tam olsun sonra elalem ne der, hakkimda ne düsünürler" den cikiyor bence. Ben de ayni yollardan gectim simdi arkamdan önümden kim ne derse desin umurumda degil. Yabancilarin bu sistemini begeniyorum, evlenirken iki kisiyiz calisiyoruz deyip minimum esya aliyorlar cünkü yeni gelin evi görme, sirayla yemege gitme davetler falan yok. Karinca kararinca temel ihtiyac esyalari aliyorlar. Bir kac sene icinde herseyleri tamamliyorlar hatta birikmis paralari oldugu icin cocuk gelecegi zaman daha büyük ev satin aliyorlar. Dügün icin yemek veriyorlar ama 40 bilemedin 50 davetliyle. En yakin arkadaslari ve aileleri. Tabi bize uymaz bunlar biliyorum da baski, stres, huzursuzluk, o ne getirdi bu ne takti , görümce, kaynana dertleri de yok.

Konu nereden nereye geldi, size günümüz sartlarinda verecegim tavsiye, kimseyi isinize dahil etmeyin. Ufak tefek yardimlar olur ama baskasinin takvimine göre is yapmayin. Bugün görümcemle suraya gideyim bari de yarin yapariz isi gücü diye düsünmeyin. Anne babaniza tatilinizi iptal etmeyin ben hallediyorum elimden geleni yapiyorum, yetismezse de saglik olsun dügünden sonra esimle ikimiz yavas yavas yapariz deyin. Görümcenize ben gelmiyorum gelemem deyip kestirip atin. Kararli ve dozunda mesafeli olursaniz belki arkanizdan konusurlar ama cekinirler sizden. Nisanliniza git ablana söyle demeyin kendiniz söyleyin. Terslemeden ses yükseltmeden kestirin atin. Size olumlu dönüsü olur baska seylere karismadan önce cekinirler acaba ne der diye düsünüp ona göre adim atarlar. Burada okudugum her 3 konudan biri "esim evlendikten sonra tam anneci oldu, ailesinin yaptiklari hic gözüne görünmüyor, kendinin degil onlarin fikriyle hareket ediyor" konusu. Nisanliniza da bu tutumu hissettirin ki evlendikten sonra dengeyi dozaji iyi ayarlasin.

Hem gelinim hem görümceyim.

Teklif edin sizin evinizde misafir olarak kalsın madem öyle.. Boya kokusu sindi ve temizlik yapılmadı vesaire gerekçeleriyle.. Kalp kırmaya gerek yok.. Zaten gerginsiniz.. Konunuzu tam anlayamadım ayrıca.. Görümceniz mi engelliyor temizliği ne alakası var ?

görümcenin totonun maşallahı var. büyüt büyüt ne bu böyle kim kardashiana rakip olmuş.
şaka bir yan yeni gelin evinde kalması abesle iştigal

Madem görüncenizin yardımına ihtiyacınız yoktu o zaman en başında nişanlınıza ikimiz hallederiz evimizin işlerini kimseyi yormaya gerek yok deseydiniz. Demek ki ihtiyaç duymuşsunuz ama beklediğiniz gibi çıkmamış. Ayrıca şu benim evim ben evde yokken eşimin kardeşi, annesi dahi kalamaz muhabbeti de gerçekten hoş değil. Kalsa ne olacak ki eşyalarınızı mı kemirecek. Benim yatağımda ilk ben yatacağım demişsiniz herhalde görümcenizde geçip sizin yatak odanıza karyolaya yatacak değil.

Fazlasıyla aklı başında yorum tek kelimeyle alkisliyorum
Hele o kullanilan kelimeye ne gerek var ki
Sadece benim gözümde seviye göstergesi olmuş kullanan için
Herşey dört dörtlük olmak zorunda mi sanki hayatı bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…