Gorumcemin kiymetli totosu

neyse güzelim sen evlen
yavaş yavaş bükersin kafanı mecburen
bu yazdıklarının ışığında yapacaklarından ötürü çok sıkıntı cekersın ama dedim ya yola gelirsin yavaş yavaş

sen onun neden peşinde geziyorsunki planlarını iptal ediyorsun,sen yap temizliğini ailenle planını, o da geziyorsa gezsin sallama, bu arada saçma gelip kalması tabiki

başta görümce tototsu esprili olsun filan diye yazmışsınız ama durmadan totot toto hiç esprisi yok onu belirteyim.
nişanlanınca evlenince o adam sadece senin ailen mi oluyor ya da sana ait mi oluyor.bunca yıl zaman geçirdiği anası babası kardeşi birden el mi oluyor.
ya da sizin anlayacağınız dil ile söyleyeyim görümce senin totonun keyfini beklemek zorunda mı değilll o da bunu idrak ettiği için kardeşiyle ve canının istediği şekilde hallediyor herşeyi.
NOT: bu kafayla çok konu açarsınız evlendik sonra buraya .her sorununu da ailenin en dişlisiyile çözmeye kalkarsanız sonun fena.evleniyorsunuz savaşa hazırlanmıyorsunuz.

Dışından deseydin ya ne oldu t.......n yemedi mi?

o kadar toto lafı kullanmışsın ki okurken bilinç altıma işlemiş artık

o yüzden böyle bir yorum çıktı.

En büyük hatan o lafları içinden söylemen. Dışından söyle kov rezili gitsin ya

Haklisin ama once bir sakin olsan. Kadin yardim etmek zorunda degil. Birakin gitsin gezsin siz isinize bakin. He boyle her sinirlendiginizde nisanliniza esinize sararsaniz adam bir sure sonra bikar. Kadinlar hep bu yuzden kaybediyor zaten

Gayet iyi anladim not kismini

Durum soyleki nisanlim icin ablasinin keyfine katlaniyorum. Ondan hicbir beklentim yok olmamasi problem. Kendi capinda planlar yapiyor bwnde buna ofkeleniyorum. Ailem herkeste gelecek. Hanimefendinin planina gore gelmiyorlar.

Benim dellendigim yerler tamda burasi oluyor evimde yine toto keyfi hayallri var 1 gun kalacakmis. Bende dugun sonrasi evime geldikten sonra cocugu nerelere ne dokmus nereleri pisletmis dersdinde olup tum gun temizlik yapacagim.

Hani istegim kendi totosunu dinlendirsin ben temizligimi herseyimi yaparim yeterki bi burnunu ceksin.
Bu konuda anlasilmak istiyorum

Haklisin ama once bir sakin olsan. Kadin yardim etmek zorunda degil. Birakin gitsin gezsin siz esinize bakin. He boyle her sinirlendiginizde nisanliniza esinize sararsaniz adam bir sure sonra bikar. Kadinlar hep bu yuzden kaybediyor zaten
O ayrintiyi iyi kollamaya calisiyorum ama bi sure sonra insan sinirine hakim olamayabiliyor.

Keske kendini guya bi zorunluluk icine sokup beni bekletmese de onume baksam. GORUMCEMDEN HICBIRSEY ISTEMIYORUM

güzel kardeşim kendi temizliğini kendin yapsaydın da bu kadar toto muhabbeti okumayaydık diyesim geldi.
tamam espiri olarak yazmışsında baydı yahu

neyse güzelim sen evlen
yavaş yavaş bükersin kafanı mecburen
bu yazdıklarının ışığında yapacaklarından ötürü çok sıkıntı cekersın ama dedim ya yola gelirsin yavaş yavaş
Boyle emrivakilere kimse hangi yolsa 'yavas yavas gel'mesin. Rabbim korusun.

Cani istedigi gibi kardesiyle halledemez. Bu kadar netim. Iyi gunler

sen onun neden peşinde geziyorsunki planlarını iptal ediyorsun,sen yap temizliğini ailenle planını, o da geziyorsa gezsin sallama, bu arada saçma gelip kalması tabiki
Iste degilmi iste. Burda da nisanlima durumu anlaymak olum. Gerci gorjmcenin istedigi gunden istedigim gune aldim temixligi bi ton laf yaptim. Burasi benim evim benim planlarim isler turunden.

ya biri beni de bilgilendirsin lütfen, kazım mı yedim?

Evlenmeden 2 ay önce evimizi tuttuk, eşim yerleşti. Kayınvalide kayınpeder geldi bir hafta on gün kaldı.

Ya o zaman hiç takılmadım ama bir saygısızlık varsa bilelim yani.
Bu adetler konusunda falan biraz safımdır

O ayrintiyi iyi kollamaya calisiyorum ama bi sure sonra insan sinirine hakim olamayabiliyor.

Keske kendini guya bi zorunluluk icine sokup beni bekletmese de onume baksam. GORUMCEMDEN HICBIRSEY ISTEMIYORUM

Tamam o size beklyin sunu mu yapalim diyor. Tamam abla deyin ama bildiginizi yapin.soruncada icim daraldi yaptim ben dersiniz. Bakin kimse 4*4luk degil. Bende cok fevriyimdir. Kaynanamin evinde temizlik yapmayi sevmem ama o her bayram cagirir. Ama bana yardim etmez kiziyomuyum hayir. Anne isim var ya4in yapalim anne misafir gelecek sonra yapalim derken o yapar zaten yani isi bilcen ise gitmicen canim. Ben her seyi taksam esim bu kadar arkamda olmazdi. O yuzden azcik oynamayi bilin

Daha evlenmeden bunları sorun edersen ,evlenince işin var derdin var.Görüncenin gezmeyi mi,is yapmamasimi sorun acaba.Burak gezsin.Evin yolunu biliyor aksam gelir.Sen çağır aileni yapın işleri. Bu kadar şeyler dert edilmemeli

Sen kendi evinin planını ona yaptırıyosan yada ona uyuyorsan kabahat sende. Anahtarını yokmu canım benim git temizle. Cidden kendini boşa üzüyorsun yazık. Mis gibi tertemiz evini ser, yıka, ütüle ne güzel tek başına. Akşamda nişanlın gelsin, cilveleşin fln, ne güzel heyecanlar bunlar.

Evde kalma konusunda bi zorunluluğu yoksa, keyfine, gıcıklığına yapıyorsa izin verme zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…