inanamıyorum yaa yanlış mı okudum ben görümcenin kocası seni elle taciz ediyor ve kocan hiçbirşey yapmıyor yok artıkselam arkadaşlar yıllardır uğraştığım ama bir türlü kurtulamadığım insan görümcemin kocası bana asılıyor ve elle tacizde bulunuyor eşime anlattım gelmelerini istemiyorum dedim eve geldilermi kovmaktan beter ediyorum ama yine geliyorlar yüzsüzler eşimde gelmeyin demiyor zaten eşim beni hiç kıskanmıyor psikolojim bozuldu yemin ederim bir adam bu kadar rahat olabilirmi neymiş efendim ablasıymış ayy sinirden çatlayacağım valla napacağımı şaşırdım akıl verin beni anlayanlar lütfen
selam arkadaşlar yıllardır uğraştığım ama bir türlü kurtulamadığım insan görümcemin kocası bana asılıyor ve elle tacizde bulunuyor eşime anlattım gelmelerini istemiyorum dedim eve geldilermi kovmaktan beter ediyorum ama yine geliyorlar yüzsüzler eşimde gelmeyin demiyor zaten eşim beni hiç kıskanmıyor psikolojim bozuldu yemin ederim bir adam bu kadar rahat olabilirmi neymiş efendim ablasıymış ayy sinirden çatlayacağım valla napacağımı şaşırdım akıl verin beni anlayanlar lütfen
eşine anlattın ve hala bu adam müsvettesi evine girip çıkabiliyor, öyle mi
eşinde birşey demiyor yani, valla diyecek birşey bulamadım, arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
selam arkadaşlar yıllardır uğraştığım ama bir türlü kurtulamadığım insan görümcemin kocası bana asılıyor ve elle tacizde bulunuyor eşime anlattım gelmelerini istemiyorum dedim eve geldilermi kovmaktan beter ediyorum ama yine geliyorlar yüzsüzler eşimde gelmeyin demiyor zaten eşim beni hiç kıskanmıyor psikolojim bozuldu yemin ederim bir adam bu kadar rahat olabilirmi neymiş efendim ablasıymış ayy sinirden çatlayacağım valla napacağımı şaşırdım akıl verin beni anlayanlar lütfen
ben eşine anlattıgını düşünmüyorum sadece gelmelerini istemiyorum demiş eşi heralde durumu bilse her ne kadar kıskanc olmasada temiz bir dayak atardı heralde
ben eşine anlattıgını düşünmüyorum sadece gelmelerini istemiyorum demiş eşi heralde durumu bilse her ne kadar kıskanc olmasada temiz bir dayak atardı heralde
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/609969-caresizimimdat.html#post29645347 bu konuyu şakaya bağladınız bunu nereye bağlayacaksınız acaba?gerçekliğinize nedense inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?