görümcemin kocası.....

zeylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
19
0
0
Manisa
selam arkadaşlar yıllardır uğraştığım ama bir türlü kurtulamadığım insan görümcemin kocası bana asılıyor ve elle tacizde bulunuyor eşime anlattım gelmelerini istemiyorum dedim eve geldilermi kovmaktan beter ediyorum ama yine geliyorlar yüzsüzler eşimde gelmeyin demiyor zaten eşim beni hiç kıskanmıyor psikolojim bozuldu yemin ederim bir adam bu kadar rahat olabilirmi neymiş efendim ablasıymış ayy sinirden çatlayacağım valla napacağımı şaşırdım akıl verin beni anlayanlar lütfen

inanamıyorum yaa yanlış mı okudum ben görümcenin kocası seni elle taciz ediyor ve kocan hiçbirşey yapmıyor yok artık

eşine anlattın ve hala bu adam müsvettesi evine girip çıkabiliyor, öyle mi
eşinde birşey demiyor yani, valla diyecek birşey bulamadım, arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.

yok ya ben artık konulara sasırma uzerınden puan verıcem...
bu ne ya ??
bnm gorumcemın kocası bana asılacak
elle tacız edecek...
esımde dıyecekkı ablam o benım..
sakamısın arkadasım sen..
namus ahlakın nereye kactı senın...

ablamın kocası amannnn yabancımı..
ellettırıver sende azcık nolcak....

dicek kocan utanmasa...
şimdi onlarla aynı evde gorusuyosunuz..
kocan bılıyo senı tacız ettıgını adamla oturup tv mı ızlıyolar..
sohbet mı edıyolar...
miğdeleri ne kdr genişmiş.......
şaşkınım...

adam elle taciz edecek kadar gözü dönmüş ve sende bunu kocanla paylaşmadın sırf beni kıskanmıyor diye öylemi? neden göz yumuyorsun o bunu yapmaktan utanmıyorsa sende onu aile içinde rezil etmekten utanma ,korkutmak istemem ama tek başına kapınada dayanabılır allah korusun eşine kesınlıkle anlat

eşine anlattın ve hala bu adam müsvettesi evine girip çıkabiliyor, öyle mi
eşinde birşey demiyor yani, valla diyecek birşey bulamadım, arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.

ben eşine anlattıgını düşünmüyorum sadece gelmelerini istemiyorum demiş eşi heralde durumu bilse her ne kadar kıskanc olmasada temiz bir dayak atardı heralde

siz değişik bi ailesiniz sanırım....
sen eski sevgilini unutama, o senden çocuk istesin, kocan görümcenin kocasının yaptıklarına boyun eğsin anlam veremedim
PES!

bende baska bısey sorayım
nerenızı tacız edıyor dıyım ? :S

bı arkadas ortamında bı arkadsaın esıde fazla samımıyetten bacak omuz dokunuyor hepımzıe yapıyor ama ben yanı dıgerlerıyle payalsmadım ama bı arkadsımla paylasmıstım samımıyetten oldugunu dusunuyorum yanlıs anlıyor olabılırmısınız?

ablasının eşi diye karısının tacize uğramasına göz mü yumuyor

Lütfen profili incelemeden kimse yorum yapmasın.Siz ya burada 2 konu açıp gelen yorumlardan eğlenecek kadar boş, vasıfsız, rahatsız vs. bir kişisiniz ya da psikolojik sıkıntılarınız var.Bir ihtimal de beyinsiz erkek üyelerdensiniz Ekşisözlükten sonra erkeklerde de bu site favori oldu.Ruhunun derinliklerindeki kadını burda yüzeye çıkarıyorlar sanırım.Jartiyer giyip öyle pc karşısına geçin.

bence eşin durumun ciddiyetinin farkında değil daha net vurgulu anlat. al karşına ciddi ciddi konuş. hayır yani hem sen mağdursun hemde ablasının eşi. biri benim ablamı aldatmaya meyillenecek yıkarım ortalığı. sonuçta burda hem sen hem ablası mağdur.. anlatınca yine bişi yapmazsa cidden ilginç

adamın kafasını yarmak için kimden onay bekliyorsun ben onu anlamadım...
madem kocan umursamıyor ki onuda aklım almıyor ama adam asıldığı zaman vur kafasına sert bi cisimle araya kan girsin bari öyle kopsun bağlar...
görümcemin kocası bana asılacakta ben kocamdan medet umucam pehhh...
adamın totosunda bi delik daha açtığımda haberi olur ancak...

ben eşine anlattıgını düşünmüyorum sadece gelmelerini istemiyorum demiş eşi heralde durumu bilse her ne kadar kıskanc olmasada temiz bir dayak atardı heralde

aynen katılıyorum.eşine gelmemelirini,onlsrı istemediğini söylemiş.görümcesinin taciz ettiğini eşine söylediğini yazmamış konu sahibi.hiçbir erkek taciz lafını duyduktan sonra rahat olacağını sanmıyorum.

O adamin yaptığı iyirenç, ama kocanada çok şaşırdım:)
Benim eşim adla böyle birşey kabul edtmezd...
Peki onlar geldiğinde, ozaman sende bir yakınına yada, komşuna gitsen?

eşime anlattım asılıyor dedim tacizde şöyle belime sarılma el şakaları gibi ablasıymış eşim diyor malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…