- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
O adamin yaptığı iyirenç, ama kocanada çok şaşırdım:)
Benim eşim adla böyle birşey kabul edtmezd...
Peki onlar geldiğinde, ozaman sende bir yakınına yada, komşuna gitsen?
konu sahibi diğer konusunda 7 senelik evli eşinden 1 çocuğu var. hala eski sevgilisine aşık.eski sevgiliside ondan çocuk istiyor.görümcesinin kocasıda taciz ediyor.duyduklarıma inanamıyorum.
Daha önceki konunda evli olduğunu ama eski sevgiline aşık olduğunu ve ondan çocuk yapmak istediğğini söyleyip sonunda 1 nisan şakası demiştin.
Ya hastasın , ya erkeksin ya da canın çok sıkılıyor.
Erkekler pek çok saçma kötü vs davranış sergilese de karısının tacize uğramasını medenice karşılamaz.
Bence daha yaratıcı ve düşünerekk konu açmak gerek.
eşime anlattım asılıyor dedim tacizde şöyle belime sarılma el şakaları gibi ablasıymış eşim diyor malasef
canım benim akşam geldiler yine çocuğu alıp parka gideyim dedim eşimle tartıştık ve göndermedi[/QUOT
Ozaman sanırım kocan tüccar
Lütfen profili incelemeden kimse yorum yapmasın.Siz ya burada 2 konu açıp gelen yorumlardan eğlenecek kadar boş, vasıfsız, rahatsız vs. bir kişisiniz ya da psikolojik sıkıntılarınız var.Bir ihtimal de beyinsiz erkek üyelerdensinizEkşisözlükten sonra erkeklerde de bu site favori oldu.Ruhunun derinliklerindeki kadını burda yüzeye çıkarıyorlar sanırım.Jartiyer giyip öyle pc karşısına geçin.
yorum yapmak zorunda değilsiniz lütfen kırıcı olmayın evet o konum 1nisan şakasıydı emin ol öyle bir yapacak olsam zaten yaparım ulu orta yazacak halim yok
erkek falan değlm ve bu yazdığımda doğru evet eşim sesini çıkarmıyor buda beni delirtiyor kardeşlerine ailesine çok bağlı onu bende anlamıyorum zaten saçmasapan yorumlar yapıp canımı sıkmayın
erkek falan değlm ve bu yazdığımda doğru evet eşim sesini çıkarmıyor buda beni delirtiyor kardeşlerine ailesine çok bağlı onu bende anlamıyorum zaten saçmasapan yorumlar yapıp canımı sıkmayın
yorum yapmak zorunda değilsiniz lütfen kırıcı olmayın evet o konum 1nisan şakasıydı emin ol öyle bir yapacak olsam zaten yaparım ulu orta yazacak halim yok
konu sahıbı bacım...
erkek oldugunuda dusunuyorumda yınede bacım demek daha mantıklı
eskı konunada baktımda...
sen neden mantıklı bır konu bulamıyorsun...
sımdı sen eskı sevgılını seven bır kadınsın..
eskı sevgınde sana delı dıvane..
eskı sevgılın dıyor kı cocuk yapalım...
sımdıkı konunda ıse gorumcenın kocası senı tacız edıyor
esınde hıcbırsey demıyor sana cozum buldum :)
SEVGILINE SOYLE ENISTENI :)
SEVGILIN ENISTENI DOVSUN MESELA NE DERSIN ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?