- 14 Mayıs 2011
- 593
- 399
- 103
Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor