gorumcemin kocasii.....

Esim annesiyle vedalasmaya gitmisti simdi geldi git birkac gun annemde kal falan dedi bende dedimki enisten sık sık oraya geliyor yatiyor kalkiyor ustsuz falan geziyor ben rahatsiz oluyorum onlar varken orda kalmak istemiyirum dedim . Tmm dedi ben annemle konusurum sen varken gelmemelerini saglarim zaten annemin evi kucuk zaten bende boyle bisey istemiyorum sen canini sıkma dedi.. dedimki belki sizinkiler normal karsiliyor bu ustsuz geziyor cok rahat ordayken .. ben ne olup bittiginin farkindayim dedi bi daha yapmicak emin ol dedi ben hallettim ...soruyorum ne oldugunu soylemiyor tartisma olmadi insallah dedim yok dedi arada sorun yok merak etme ama bi daha hareketlerine dikkat edecek

Eşinize anlatmakla en iyisini yapmışsınız böyle şeyler saklanmaz. Bakın eşinizde farkındaymış. Oh ben rahatladım burada :)

Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor

Çok yakında aynı durumu yaşayan birini duydum, hani olaylar bile aynı, KV'ye gitme kalma durumuna kadar. Görümce de çok güzel, kocası da okumuş kültürlü bir adam üstelik :işsiz: Ayın, gezegenlerin ve yıldızların konumu Görümce kocalarının başına vurdu sanırım bu ay. Amann görümce kocalarından uzak durun bu aralar.. :KK14:

Ne yapacaksın canım, kendin halledeceksin. Adama defol dürzü sinyali vereceksin, eşinle mutlu olduğunu dile getireceksin. Kaynanana söyle üstsüz gezdiğinden rahatsız olduğunu dile getir. Seni katmadan o söylesin. Ya da bir süre uzak kalman gerek. Not: konuşulmuş zaten herşey. Sevindim adına.

Ayyy cok korkumm:KK57:
aklima korku seneryolari geldi
hani kizin icecegine uyku ilaci katar
diye baslayan filimlet Allah korusun
Asla esin yokken gidip kalmamalisin.
adama bak ya eget esinin yaninda atletsiz gezemiyip sizin onunuzde geziyosa
kusura bwkmasin hic iyi dusuncelere kapilmiyorum midem bulandi
Dikkat edin ve ayni ortamlarda bulunmayin bulunmamaya calin ne biliym esinize soyleseniz iyi olur
onemli olan tek sey sizin hayatiniz

Evet sakin davraniyor olaylar karsisinda bazen ben bile gicik oluyorum sakinligine ama adam sirf bana karsi boyke olsaydi eminim kiyametleri koparirdi .

Dusunmek bile istemiyorum..

Birazda kardesini dusunuyor sanirim .sonucta onjnda coxuklari var aslinda saklamak her ne kadar dogru olmasada kotu sonuclar doguracagini bildigimizden bazi yanlislara sessiz kaliyoruz maalesef:KK43:

Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyirum... canim sikilmis acayip sekilde .konu gorumcemin kocasi .. diger konularimda anlatmistim k.babam vefat etti orda kaliyoruz falan diye . Simdi oyle bi durum yok artik kalmiyiruz oglum krese basladi biz surakli gidip geliyoruz ama .. bi arada yaz tatili oldugu icin goruncem orada kaliyor neyse uzatmiyayim ..adam son zamnlarda surekli bana bakiyor benimle konusmaya calisiyor surekli bakiyor ama siritarak bu beni cok rahatsiz ediyor .. gorumcemde dogumlardan sonra bayagi kilo aldi surekli onu benim yanimda asagiliyor laf sokuyor bana anlatmaya calisiyor esim yokken orda ustsuz gezebiliyor rahatca kasila kasila ben bunlardan igreniyorum.. bugunde esim sehir disina gidecek k. Bayramina kadar k.v de gel arada bizde kal dedi .. gidip kalmak istiyorum aslinda ama onlar surekli ordalar cok rahatsiz oluyorum gitmicem galiba esim yokken bu arada bunlari sadece benmi goruyorum bilmiyorum ama cok rahatsizim esime soylersem buyuk olay cikar sizce soylemelimiyim .. ama neden bu haraketleri yapiyor anlamiyorum ayy anlatirken bile sinirim bozuluyor

Canım benim gorumcemin kocası da öyleydi.
Ustsuz gezme değilde bacaklarini gerer otururdu,karisina gel kucağıma otur derdi.bissuru rahatsiz edici davranısı vardi.
Onlarla aynı ortamda olunca gider başka yerde otururdum eşime söyledim.
Ne yapabilirim bos ver dedi.
Kv dedim aile terbiyesi almamiş napıyım.dedi.
Sonra sonra düzeldi.artik uyardilarmi naptılar bilmiyorum sende söyle canım

Kocansız gitme. Kız kardeşin kuzenin falan varsa yanına çağır beraber kalın.. Misafirim var de.
Kv gidince de eşinin yanından ayrılma o yokken muhattap olma o salakla..

Kv ye söyle demişler ama ben olsam eşime söylerdim. Diğerlerinin ne yorum yapacağı belli olmaz, eşin seni tanır. Hepsini anlatmana gerek yok üstsüz gezmesinden rahatsız oluyorum de yeter.

Kocansız gitme. Kız kardeşin kuzenin falan varsa yanına çağır beraber kalın.. Misafirim var de.
Kv gidince de eşinin yanından ayrılma o yokken muhattap olma o salakla..
40 gunvar neredeyse esimin gelmesine (bu arada az once yolcu ettim:KK42::KK42:) mumkun degil gitmemem kv. Uzulur sonra sorun ciksin istrmiyorum yarin gidecem esim gitmemi istedi..bakalim nolucak haber veririm size

Kvye sana baktığını söyleme ama elin adamıyla rahat olamıyorum anne ben de. Bir de adamla sakın sakın muhattap olma.

Sakin sakin kayinvalideye soyleme
Onlar kizlarinin evlendigi adama bunu konduramazlar ustune ustuk seni suclar...ben asla kv ye demezdim direkt kocana soyle tabi o da gidio orda sacmalamassaa

bence esin olmadan gitme oraya ve esinede seslenme yanlis anlasimla olur ozaman alirsin basina belayi hem kv gormuyormu adamin ciplak gezindigini

Yalniz gitme sakin boyle kani bozuktan hersey beklenir basina daha buyuk dert alirsin...
Esin evde yokken ne gorumceni nede esini sakin evine alma

Bunların hiçbiri normal değil. Bikere adamın size karşı bu tarz hareketleri olmasa bile siz ordayken üstsüz dolaşması bile anormal. Karısı bişey demiyor mu? ne bu halin üstüne bişey giy diye..
Ya da hareketlerinden anlamıyor mu?
Kayınvalidenizin yanında bile evin içinde o şekil dolaşması normal değil? Onun da uyarması lazım.
Kusura bakmayın ailecek tuhaflarmış bence.. Eşinize söylemeyin bence ama siz olabildiğince hepsiyle kayınvalideniz de dahil araya mesafe koyun.
Kayınvalideniz iyi bir olabilir ama cahil ve düşüncesiz bir insan belli ki..
Kaldıki kocanız nereye giderse gitsin siz kendi evinizde rahat rahat oturun ben kendi evimde rahat ediyorum deyin onlara da alışsınlar zorlamasınlar.
Böyle durumlar hiç olmasa bile adam son derece efendi olsa dahi o evdeyken şöyle bir rahat oturamazsınız hep hazırolda oturmanıza kalkmanıza dikkat etmeniz gerekecek, rahatça bir duş alamayacaksınız bu ne böyle yazarken bile fenalık geldi içime..
Açıkcası böyle sürekli yatılı olarak onda kal, bunda kal, curcuna kalabalık dipdipe yaşayan aileler bana zaten hiç normal gelmiyor. Sizin için demiyorum tabi kırılır filan diyorsunuz kayınvalidenizi ama normal değil bu durum.
Nerde çokluk orda b.kluk diye boşuna dememişler.

Back
X