eşim bayramın 2.günü annesine gitti memlekete ben gitmedim çünkü köy şartları cok kötü tuvalet dışarda ,kalacak bir odamız yok oturma odasında yatıyoruz sabah 5te uyandırılıyoruz,misafirler zaten 7 de başlıyor gelmeye...üstümü değiştireceksem eşim kapıda bekliyor 5dakika...bu arada sıfır daireleri var kirada gidip oturmuyorlar kaç yıllık ömürleri kaldıysa...
neyse eşim gitti 3günlüğüne onların ayak işlerini yapıyor orda 2abisi var iki de eltim var ama bayramın kaçıncı günü oldu halaeltilerim kaynanama gitmedi gitmezler hiç abiler hiç karışmaz karılarına..mesafeleri 50dak...ben batılıyım onlar doğulu...eşim cok seviyorum evliliğim çok güzel mutlu ve huzurluyum normal sartlarda...
sorun su eşim kaynanamı getirecekti gelmicekmiş vazgeçmiş o kadar da gel dedim...görümcem gelecekti 4 cocuguyla o da vazgeçmiş..ay cok üzüldüm...görümcemin ilkokul3 e giden bir kızı var onu götür illa demişler...eşim de getirecek okullar acılırken göndericez otobüsle..iyi de eşim pzt işe baslıyor ben de dershaneciyim ben de işe baslıyorum çocuk evde mi kalıcak dedim eşime yok ben işe götürücem gündüzleri dedi...ben sorumluluk alamam dedim kızdı bi sürü sey saydı rahatım bozulacakmış gelirse yegeni...mantığı ne bilmiiyorum yollayan akılsızsa eşim niye böyle yumuşak yüzlü hayır demiyor,evim 11.kat pencerelim bel altında eğilse gitse naparız ayrıca ne gereği var..eşim dedi ki suçu seni sevmek o yavrucagın dediseni görecekmiş dedi...biz çalışıyoruz cocuk yolluyorlar mantıgı ne suc bende mi ben çok mu kötüyüm zaten gitti masraf yapıyor köy köy gezdiriyor şimdi masraf artıcak borçlar da var...kurbana tatil için yer ayırttık tlf da bugün kurbanda da gelmezsen küseriz dediler böyle işte...
eşim bayramın 2.günü annesine gitti memlekete ben gitmedim çünkü köy şartları cok kötü tuvalet dışarda ,kalacak bir odamız yok oturma odasında yatıyoruz sabah 5te uyandırılıyoruz,misafirler zaten 7 de başlıyor gelmeye...üstümü değiştireceksem eşim kapıda bekliyor 5dakika...bu arada sıfır daireleri var kirada gidip oturmuyorlar kaç yıllık ömürleri kaldıysa...
neyse eşim gitti 3günlüğüne onların ayak işlerini yapıyor orda 2abisi var iki de eltim var ama bayramın kaçıncı günü oldu halaeltilerim kaynanama gitmedi gitmezler hiç abiler hiç karışmaz karılarına..mesafeleri 50dak...ben batılıyım onlar doğulu...eşim cok seviyorum evliliğim çok güzel mutlu ve huzurluyum normal sartlarda...
sorun su eşim kaynanamı getirecekti gelmicekmiş vazgeçmiş o kadar da gel dedim...görümcem gelecekti 4 cocuguyla o da vazgeçmiş..ay cok üzüldüm...
görümcemin ilkokul3 e giden bir kızı var onu götür illa demişler...eşim de getirecek okullar acılırken göndericez otobüsle..iyi de eşim pzt işe baslıyor ben de dershaneciyim ben de işe baslıyorum çocuk evde mi kalıcak dedim eşime yok ben işe götürücem gündüzleri dedi...ben sorumluluk alamam dedim kızdı bi sürü sey saydı rahatım bozulacakmış gelirse yegeni...mantığı ne bilmiiyorum yollayan akılsızsa eşim niye böyle yumuşak yüzlü hayır demiyor,evim 11.kat pencerelim bel altında eğilse gitse naparız ayrıca ne gereği var..eşim dedi ki suçu seni sevmek o yavrucagın dediseni görecekmiş dedi...biz çalışıyoruz cocuk yolluyorlar mantıgı ne suc bende mi ben çok mu kötüyüm zaten gitti masraf yapıyor köy köy gezdiriyor şimdi masraf artıcak borçlar da var...kurbana tatil için yer ayırttık tlf da bugün kurbanda da gelmezsen küseriz dediler böyle işte...
sorun su eşim kaynanamı getirecekti gelmicekmiş vazgeçmiş o kadar da gel dedim...görümcem gelecekti 4 cocuguyla o da vazgeçmiş..ay cok üzüldüm...
görümcemin ilkokul3 e giden bir kızı var onu götür illa demişler...eşim de getirecek okullar acılırken göndericez otobüsle..iyi de eşim pzt işe baslıyor ben de dershaneciyim ben de işe baslıyorum çocuk evde mi kalıcak dedim eşime yok ben işe götürücem gündüzleri dedi...ben sorumluluk alamam dedim kızdı bi sürü sey saydı rahatım bozulacakmış gelirse yegeni...mantığı ne bilmiiyorum yollayan akılsızsa eşim niye böyle yumuşak yüzlü hayır demiyor,evim 11.kat pencerelim bel altında eğilse gitse naparız ayrıca ne gereği var..eşim dedi ki suçu seni sevmek o yavrucagın dediseni görecekmiş dedi...biz çalışıyoruz cocuk yolluyorlar mantıgı ne suc bende mi ben çok mu kötüyüm zaten gitti masraf yapıyor köy köy gezdiriyor şimdi masraf artıcak borçlar da var...kurbana tatil için yer ayırttık tlf da bugün kurbanda da gelmezsen küseriz dediler böyle işte...
benm eşimin ailesi ve ben aynı memleketteyz ben orda doğdum büyüdüm annemler orda
kayınpeder ve üvey kayınvalide 1 buçuk yıldır orda yaşıyorlar arada bir istanbuldaki evlerine geliyorlar
biz köye her gittiğimizde onlarda orda oluyorlar
benm ailemin maddi durumu çok iyi köyde yaşıolar ama ev lüks rahat teknolojik herşey var mobilyalar yenilenir hep yani misafir içinde rahat
kayınpederimin maddi durumu benm ailemden çoookkk daha iyi
istanbulda iki ev bankada 50-60bintl karısında 20 geniş bilezik araba 2 motor 40 dönüm arazi ve arsa
ama onlar cimridir eve eşyaya para harcamazlar hep altın alıp biriktirirler
neyse
kayınpederlerimin köydeki ev dökülüo resmen mahvolmuş durumda heryerde fareler böcekler
mutfak felaket tabak çatallar hiiiçç abartmıorum 15-20 yıllık
kayınvalidemin çeyizinden artık yamulmuşlar ecişbücüş olmuşlar küfleyenler bile var
ama 5 tl verip yenisini almaz kolunda 20 tane geniş bilezikle dolaşır
tuvalet kapısı alttan 20 cm açık kısa yani
çişini yapsan 3 oda öteden duyuluo yani zaten kilit yok kapanmıoda arkaya birşey dayatılıo
çekyatlar var tam 30 yıllık eşim doğmadan önce alınmış
bir kez kaldık eşimle orda yemin ederim 2 kez gece yere düştük kopmuş ayrılmış ikimizde bir kenara yaklaşında hooop devrilio
kavaltıda een ucuz malzemeleri alır salamı sucuğu 1-2 tllk nerden buluosa pazar pazar dolaşıp altında arabasıyla :)
ve trip atıolarr die sadece 1 gün kaldım eşime dedm daha fazla kalamam varlığın olağan üstü derecesi olduğu halde yokluk çekilio bu evde
mezara getrsnler paralarını ben bundan sonra annemin evinde kendi mis gibi odamda kalırım dedm
o günden sonrada kalmadım
anlayabiliorum seni çok iyi
ben aslında bugün bu tarz bi konuda çok dertliyim neden kızın kendi ailesi tarafından olan yiğenler daha çok sevilir istenirde elti görümce vs çocuklar hem sevilmez hem istenmez
konuyu yazan arkadaşa değil lafım yanlış anlaşılmasın ayrı bi konu açabilirdim ama çok üzgünüm detaya girmek şu an beni boğuyo ne bileyim yazdım işte ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?