Bu ne yaw? 365 günün 3 gününü kocanın ailesiyle geçirmek herkese zulüm gelmeye başlamış, bu kadar mı sabrınız yok arkadaşlar? Sadece 3 gün, yani 72 saat, iki güzel söz söylemek, büyüklerin gönlünü almak, birkaç misafir ağırlamak bu kadar mı zor? Kalan 362 gün ve 6 saati ne istiyorsanız yapın... Koca sorumluluğu almışken küçük bir çocuğa 10 gün bakmak bu kadar mı zor? Evliliklerin bu yüzden temeli yok, en küçük bir tartışmada çatırdıyor, evlilik sabır işidir, herşey kadına bağlıdır, kadın kocasına ve akrabalarına saygı gösterirse kocalar da onları baştacı yapar (Hasta ruhlu erkekler hariç)
ne güzel valla, doğur at başkasının evine 15 gün ohh masraflarını o karşılasın.nasılsa iki kişi çalışmıyorlar mı?
işe de gitseler sorumluluğu ver başlarına ne olacak? ne rahat anneler var anlamıyorum ya, bir de annelik kutsal, çocukları için her şeyi yaparlar...
öyle bir yazmışsınız ki sanki çocuk yıllardır yengesinde kalıyor. 15 günde ne masrafı olacak ki. belki evde tek kalması riskli ama bunu maddi açıdan düşünmek üzücü bir durum
öyle bir yazmışsınız ki sanki çocuk yıllardır yengesinde kalıyor. 15 günde ne masrafı olacak ki. belki evde tek kalması riskli ama bunu maddi açıdan düşünmek üzücü bir durum
teşekkür ediyorum canım başın sağ olsun inş.sağlıklı evlatların olur...Allaha her zaman şükrediyorum başka sorun vermesin tabi ki...
benim düşüncelerime uymayan arkadaşlara sözüm yok yorum hakları var ama burda bana bir arkadaş insandeğilsin bir arkadaş kötüsün biri de ne biçim eğitimcisin gibi laflar etti..tepkim onlara burası hakaret yeri değil haddini bilmeyen yazmamalı..yazdıkların için tekrar cok teşekkür ediyorum sağlıcakla kal
şöyle söylyeyim
nişanlım burda İstanbul'da, bir ablası da burda
nişanlım şehirdışına ailesinin yanına ziyarete giderken görümcem arada bi tane çocuğunu takar peşine
onun gidiş geliş bilet parası, yolda acıkması, canının bişeyler çekmesi, ufak tefek hediyeler
derkeeennn onu şehirdışına getirip götürmek yaklaşık 300-350 tl ye mal olur
kimse kusura bakmasın ama evlenebilmek için dişimizi tırnağımıza takarken yeri geliyo 5 lirayı bile düşünerek harcıyoruz
bunu bencillik olarak görmeyin ben düşüncesiz insanlara asla tahammül edemem
15 günnü ne masrafı olacak demeyin o yüzden
çok şükür bu haftasonu düğünümüz var
canım eşim inşaatlarda calışarak okumuş..ve hep yatılı okullarda...masraf hiç yapılmaış ona allah yardımcısı olmuş...eltin cidden cennetlikmiş kıymetini bil ..batılı onların benim için kullandıgı tabir aslen karadenizli oluyorum ama adımı batılı takmışlardı ben de alıştım bu lakaba fena değil di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?