• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin küstahlığı

Arkadaşlar zaten bende sorun etmedim ilk başta ama çok hadsizlikleri olduğu için artık gözüme batıyor 19 yaşındaki bir çocukla aşık atmıyorum yani.

Madem bu kadar rahatsizsiniz yüz göz olmayın mesafe koyun kimseyi degisteremiyoruz maalesef kendimiz bir şeyler yapmalıyız

Neler yapıyor bir bilseniz keşke yaşının getirdiği saçmalıklar olsa ama bu kız annesinden ötürü kendini o kadar önemli biri sanıyor ki nişan sürecimde çok sıkıntı yaşattılar bana annesiyle tabi bende susmadım hakkımı savundum bir şekilde tatlıya bağlandı ama soğukluk girdi araya artık bu yüzden hitap önemli olmaya başladı
Annesi atom mühendisi miymiş nasıl önemli sanıyor kendini ondan ötürü?

Ayni o yas araliginda benimde görumcem var.
Bana bastan beri ismimi söyler.

Hic düsunmedim ama ben zaten isimle cagirmadan hoslanan biriryim.
Cok asiri yas farki yoksa isim bana samimi gelir

Neler yapıyor bir bilseniz keşke yaşının getirdiği saçmalıklar olsa ama bu kız annesinden ötürü kendini o kadar önemli biri sanıyor ki nişan sürecimde çok sıkıntı yaşattılar bana annesiyle tabi bende susmadım hakkımı savundum bir şekilde tatlıya bağlandı ama soğukluk girdi araya artık bu yüzden hitap önemli olmaya başladı

Eski konunuza baktım, yaptıklarını okudum. Ama bunlara izin veren nişanlınız. Başka kimseyi suçlamayın. O izin vermese ne kına mekanı seçmeye cesaret edebilirlerdi ne paravan yaptırmaya ne de düğün salonu tutmaya.

Adam bunları size sormadan kabul ederek "amaaan kim takar elayı. Siz keyfinize göre takılın, elaya da istediğiniz gibi davranabilirsiniz" demiş oluyor ailesine. Oğullarının saygı göstermediği kadına kim, neden saygı göstersin ki?

Erkek kardeşim 30 yaşında karısı 32 ben kendilerinden büyügüm 39 ismimle hitap ederler ben sorun görmedim neden göreyim,hatta bazen bazı tandıklar yengen nasıl derler bir afallarım 😂 ha x diyorsunuz derim iyidir yenge demiyor musun derler.

3 yaş civarı yeğenim de canı nasıl isterse öyle hitap ediyor bazen hala,artık oda ismimle çağırıyor 🤭 .

Yenge kelimesinden nefret ediyorum. Abla dese hoş olabilir. Ama abla,abi,yenge, hanımefendi demekle saygı olmuyor.

Hitaptan çok takıldığım konu nisanlınız size saygısızlık yapılmasına neden izin veriyor.

Siz görümceye kurulacağıniza once nişanlızın tutumunu sorgulayin. Manipüleye açık, ailesinin ağzına bakan bir erkekle evlilik nasıl olur onu düşünün. Kusura bakmayın ama asıl soruna bakmak nedense zor geliyor işin içinde koca veya koca adayı olunca.

Bence şöyle yaklaş şimdi kendi aranızda ciddi bi konu konuşulmadığı , olmadığı sürece demesi normal ama resmi yerlerde, toplumda ve aile içinde biraz daha dikkat etmeli bence çünkü siz gibi düşünmüyor olabilir ona böyle yüz yüze tatlı dille "bak canım ben yadırgamıyorum bana yakın hissetmesen öyle demezsin zaten biliyorum ama toplum içinde biraz dikkat edelim herkes bizim kadar iyi niyetli değil yengecim olurmu" desen bi sorun kalmaz bence ya hareketleri öyle devam ederse bak direk koy tepkini en büyük tepki uzaklaşmaktır zaten zorunlu olmadığı sürece muattap olma öyle devam ederse

Hatırladım konunu. Görümcen sevimsiz evet ama nişanlın da kardeşim senin iyiliğini istediği için salon beğenmiş falan diyordu diye hatırlıyorum. Ne oldu nişanlı kısmını hallettin mi, nişanlının kardeşine tavır yaptığında senin arkanda durabilecek mi?

Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.
Görümcemin gelini benden 15 yaş küçük.Bana ismimle hitap ediyor.Hiç rahatsız olmuyorum aksine hoşuma gidiyor.Ancak bir saygısızlığını görmedim belki de ondan rahatsız olmuyorum.

Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.
Nasıl görüyosa öyle hitap etsin ama saygısızlık etmesin.

Back
X