- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elamesvay_
Arkadaşlar zaten bende sorun etmedim ilk başta ama çok hadsizlikleri olduğu için artık gözüme batıyor 19 yaşındaki bir çocukla aşık atmıyorum yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındaki ergen çocuğa mı kuruldun bu kadar? Abla deyince statü mü atlayacaksın?
Ona hitap ederken ablacım diye hitap edin bence belki işe yararHayır :) Sadece saygısız bir kız ve buna devam ediyor bu yüzden aramızda resmiyet olsun istiyorum artık.
Çok merak ediyorum ne yapıyor da hadsiz oluyor.?Arkadaşlar zaten bende sorun etmedim ilk başta ama çok hadsizlikleri olduğu için artık gözüme batıyor 19 yaşındaki bir çocukla aşık atmıyorum yani.
Annesi atom mühendisi miymiş nasıl önemli sanıyor kendini ondan ötürü?Neler yapıyor bir bilseniz keşke yaşının getirdiği saçmalıklar olsa ama bu kız annesinden ötürü kendini o kadar önemli biri sanıyor ki nişan sürecimde çok sıkıntı yaşattılar bana annesiyle tabi bende susmadım hakkımı savundum bir şekilde tatlıya bağlandı ama soğukluk girdi araya artık bu yüzden hitap önemli olmaya başladı
Neler yapıyor bir bilseniz keşke yaşının getirdiği saçmalıklar olsa ama bu kız annesinden ötürü kendini o kadar önemli biri sanıyor ki nişan sürecimde çok sıkıntı yaşattılar bana annesiyle tabi bende susmadım hakkımı savundum bir şekilde tatlıya bağlandı ama soğukluk girdi araya artık bu yüzden hitap önemli olmaya başladı
Görümcemin gelini benden 15 yaş küçük.Bana ismimle hitap ediyor.Hiç rahatsız olmuyorum aksine hoşuma gidiyor.Ancak bir saygısızlığını görmedim belki de ondan rahatsız olmuyorum.Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.
Nasıl görüyosa öyle hitap etsin ama saygısızlık etmesin.Kızlar size görümcenizin aranızda 10 küsür yaş olmasına rağmen yenge veya abla dememesi sorun olur muydu? Görümcem 19 yaşına girecek bu sene ben 30 ve bana aşko canım gb hitaplarda bulunuyor birazcık tatlı bi yönü olsa tolere edilir belki ama her şeye burnunu sokan hadsiz bir tip nişanlıma geçen bana en azından abla demesini söyledim o da konuşacağını söyledi ama bana bir soru sormak için mesaj atmış canım başlığıyla çok fazla yüz göz olduk bu süreçte sizce bunu konuşsam mı yoksa mesafemi koruyup hiçbir davranışıyla ilgilenmesem mi? Neden ilk başta dedirtmedin derseniz benim için saygısızlık olmadığı sürece sorun yoktu ama iş saygızılığa dayanıyor artık o yüzden zoruma gidiyor. Bu arada kayınvalidem görümceme bu yüzü vermiş onu gözlemledim geçen diyor ki benim kızım kimsenin tarzını kolay kolay beğenmez seninkini beğeniyor ergen kızına toz kondurmuyor kızın küstahlığı ve şımarıklığı annesinin eseri yani ben bunların egosuyla nasıl baş edicem bilmiyorum.